İmzasında bayrak olan bir kişi, aşık mı olurmuş? Hadi oldu diyelim bunun için topic mi açarmış? PEH!!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Pi
İmzandaki bayraktan utan.
İmzasında bayrak olan bir kişi, aşık mı olurmuş? Hadi oldu diyelim bunun için topic mi açarmış? PEH!!
HÖNK
quote:
Orijinalden alıntı: asmanyak
quote:
HÖNK
Alıntıları Göster
imzanda bayrak varsa yemek bile yemicen oğlum ben o yüzden koymuom hiçnişe yapamazsın aşık olamazsın yemek yiemezsin zıçamazsın bayraa saygısızlık olur
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-86B17A23E
Alıntıları Göster
quote:
sendemi kibarfeyzo nun mantigina sahipsin yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Allochthonous
quote:
sendemi kibarfeyzo nun mantigina sahipsin yoksa
Alıntıları Göster
ulan yeter ya konu dışı siyasiye döndü makara olsun die bişeyler koyuyor adamların yazdığına bak siyaset meydanımı burası yeter be!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: ..::__link__::..
imzanda bayrak varsa yemek bile yemicen oğlum ben o yüzden koymuom hiçnişe yapamazsın aşık olamazsın yemek yiemezsin zıçamazsın bayraa saygısızlık olur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ..::__link__::..
YAW ALT TARAFI ŞİDDETLİ TARTIŞMA DİNSİN DİYE YAZDIM FEYZO GİBİ BİR PROVAKATÖRE KALIP BENDE SAYDIM SİZDE SAYDINIZ.. HACILAR SU İÇİYOM İÇEBİLİRMİYİM BAYRAK VARYA
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
ulan yeter ya konu dışı siyasiye döndü makara olsun die bişeyler koyuyor adamların yazdığına bak siyaset meydanımı burası yeter be!!!!!
Alıntıları Göster
açılın ben doktorum
manyak anlat baklım kimdir o aşık olduun kişi sen bırak bunları
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
açılın ben doktorum
manyak anlat baklım kimdir o aşık olduun kişi sen bırak bunları
Alıntıları Göster
TheCem abii ben aşık olamıyooomm ne yapmam geek...
quote:
Orijinalden alıntı: kibarfeyzo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kibarfeyzo
Bilgisayar masasının başından kalk çık dışarı ve etrafına bak.. çiçekler böcekler kelebekler ohh mis gibi hava, yağmurda danset güneşte koş kuzucuklarla zıpla doğaya bırak kendini romantizmi yaşa..
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
quote:
Orjinalden alıntı: kibarfeyzo
Bilgisayar masasının başından kalk çık dışarı ve etrafına bak.. çiçekler böcekler kelebekler ohh mis gibi hava, yağmurda danset güneşte koş kuzucuklarla zıpla doğaya bırak kendini romantizmi yaşa..
Alıntıları Göster
yani A.O.Ç ye mi gitmem gerek.. manitaların mekanı orası mı ustaaaaa hayvancıklar.. börtü böcük var bolca... hemen gidiyom.. ama bugün omaz.. işlerim var.. zaten ankara buluşmasına bile katılamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: kibarfeyzo
yani A.O.Ç ye mi gitmem gerek.. manitaların mekanı orası mı ustaaaaa hayvancıklar.. börtü böcük var bolca... hemen gidiyom.. ama bugün omaz.. işlerim var.. zaten ankara buluşmasına bile katılamadım...
Alıntıları Göster
ehueheu katilda bulsumaya sen linc etsinler senin gibi yobazi
quote:
Orijinalden alıntı: Allochthonous
ehueheu katilda bulsumaya sen linc etsinler senin gibi yobazi
Alıntıları Göster
asmanyak sen hasta değilmiydin ne çabuk iğleştin yaw ewde senin karın yokmu.neyse allah sizi bi yastıkta kucatsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Unkown-Artist
asmanyak sen hasta değilmiydin ne çabuk iğleştin yaw ewde senin karın yokmu.neyse allah sizi bi yastıkta kucatsın.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mexmo
asmanyak die biri yok tarihe karıştı biraz sonra gelir özmanyak
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
quote:
Orjinalden alıntı: mexmo
asmanyak die biri yok tarihe karıştı biraz sonra gelir özmanyak