Şimdi Ara

Beyler Asus Zenfone 3 Max ZC553KL alıcam sizce nasıl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 1300 buna benzer ürünler varsa tavsiyede bulunabilirsiniz .

• kaç sene öncesinin cihazı. tasarım desen tırt. ekran gövde oranı yüzde 67. işlemcisi zaten mediatek.
    güncelleme muhtemelen almayacak. onun yerine xiaomi modellerine yönelin derim o fiyatta. redmi 5 plus falan bakabilrsiniz. gm 8 bile daha iyidir bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 20 Eylül 2018; 23:2:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebendefrans

kaç sene öncesinin cihazı. tasarım desen tırt. ekran gövde oranı yüzde 67. işlemcisi zaten mediatek.
    güncelleme muhtemelen almayacak. onun yerine xiaomi modellerine yönelin derim o fiyatta. redmi 5 plus falan bakabilrsiniz. gm 8 bile daha iyidir bundan.
    hocam lenova moto z onerirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu M6s önerirmisin hocam
  • Poyqqraz kullanıcısına yanıt
    olabilir. en azından asustan daha iyidir.
    @halaycibasi seçim sizin. o telefon da dediğim gibi eski. o fiyat aralığında ya bu telefonu ya da xiaominin meizunun alt modellerini alacaksınız. seçimi siz yapın ama benim şahsi fikrim tasarım olarak batarya olarak o cihaz pek de iyi görünmüyor.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • quote:

olabilir. en azından asustan daha iyidir.
    @halaycibasi seçim sizin. o telefon da dediğim gibi eski. o fiyat aralığında ya bu telefonu ya da xiaominin meizunun alt modellerini alacaksınız. seçimi siz yapın ama benim şahsi fikrim tasarım olarak batarya olarak o cihaz pek de iyi görünmüyor.
    hocam aradigim ozellik akicilik hizli oyun oynatabilirligi hizli film dizi izletmesi ve uzun sarj.kamera felan onemli degil benim icin.

1000-1500 tl bandinda butce var.

lenovo p2 (teshir 1300 e),sony xperia xa1,xiaomi redmi 5 plus,lenovo moto z (teshir 1300 tl) arasinda kaldiklarim bunlar hocam.hangisini almaliyim yada siz baska ne onerirsiniz

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    teşhirden uzak durun. bu saydıkların arasından redmi 5+
  • quote:

teşhirden uzak durun. bu saydıkların arasından redmi 5+
    peki hocam o fiyat bandinda benim kriterlerime uygun sizin onerebileceginiz daha uygun farkli birsey var mi?

eger yoksa direk redmi 5 plusu siparis ediyim?

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    mi a2 lite falan da bakabilirsin ama redmi 5+ iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.