quote:Orijinalden alıntı: SyLVanasS bu hadise acaip sexi sinan akçıl salak hadiseden ayrıldı ben olsaydım imkanı yok ayrılmazdım hocam bunlar daldan dala atlarlar alacağını aldı bıraktı kızı
quote:Orijinalden alıntı: Jake LaMotta quote:Orijinalden alıntı: Volkanbaba ne oldu ki? Bida yıldız tv den tam dakika verin adam resmen hedefe kitlenmiş peçete de verelim mi? Hahah :)
quote:Orijinalden alıntı: anfield0 Kilo almis ama Daha bi sexy olmuş ulan gece gece abazalığım tuttu nerden görüm şu hadiseyi
quote:Orijinalden alıntı: Zyx ellemedik avuçlamadık sürttürmedik yerini bırakmadılar 5 dakikalık şarkıda hocam ne diyorsun sen cepten giriyoruz ss atin o anları yaşatın hadi ss isteruk bir de nasil bir gülüyor bu resmen neyse ... Tatile çıkmayalım
quote:Orijinalden alıntı: unixslax quote:Orijinalden alıntı: Canhatti Ne guzel guluyo oyss kafası güzel sanki hocam onda bile gidiyorlar hahahahah
quote:Orijinalden alıntı: unixslax quote:Orijinalden alıntı: Canhatti Ne guzel guluyo oyss kafası güzel sanki bana da öyle geldi