Şimdi Ara

Beyler Bu Kız Ne Demek İstiyor Anlayan Varmı??(SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
27.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız yanıyom beni söndür demiş, sen hala gel burda ne demiş diye sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

Kız birilerine vermiş.altyapısını hazırlıyo.cem yılmazın kadınlarla ilgili videosu aklıma geldi.

Aynen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kız birilerine vermiş.altyapısını hazırlıyo.cem yılmazın kadınlarla ilgili videosu aklıma geldi.

Verdigini sanmiyorum birine hocam

• Boş konuşmuş. Bir de sonuna "aslinda boyle dedigime bakma rahat biri degilimdir " demis.
    Ozgur dusunce yapisina sahibim, ama herkese verdigimi dusunme demis.
    Klasik cinsel birlesme haric, her olayi denemis kiz modeli.

4 sayfa da hepimizin bildigi seyleri yazmis omrumden 5 dk gitti.

• Kızın Türkçesi biraz garip hocam kendini ifade etmekte sıkıntılı biraz galiba ama seninle sevgili olabilirim baskasiyla da yatabilirim tarzi bir anlam ya da seninle evlenirim ama önceden baskasiyla yattim mi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Kızın Türkçesi biraz garip hocam kendini ifade etmekte sıkıntılı biraz galiba ama seninle sevgili olabilirim baskasiyla da yatabilirim tarzi bir anlam ya da seninle evlenirim ama önceden baskasiyla yattim mi ne

numarasini aldim,whatsaptan da konustuk hocam fazla arkadasi yokmus,anime dizi gibi seylerle vaktini geciriyormus,piano caliyormus.

• ozet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi video

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Hangi video

Kadınlar ikna etmek için yaratılmıştır diye arat.

Bu feministin yaptığı da bu.masal anlatmaya başlamış bile.cinsellik tarihine girmediği kalmış.

• ah canııımm
  • Daha çok bi' akrabanın "şşt sana sevgili ayarlayak mı lo ğığığı" sözüne kızmış gibi seni dostu olarak gördüğü için düşüncelerini yazmış. Aşklık bir durum yok bence cevap olarak ne yazayım diyorsan hiçbir fikrim yok ama dalga geçme
  • tatava yapma ver geç
  • Vay be aylar olmuş kızla görüşmüyoruz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

Vay be aylar olmuş kızla görüşmüyoruz artık

Verdimi

• Sadece ilk cümleyi okudum hücum yeleğini al gel diyor

• Benim anlamadiğim kız olduğunu nerden biliyorsunuz bence erkek ?

• Bizim ülkemizdeki namus sistemini bir mantığa oturtmaya çalışmış. Namus sisteminin kendi içinde çelişen kısmına tepkisini dile getirmeye çalışmış ama bir türlü toparlayamamış olayı

Kısacası "ben öyle önüme gelenle sevişmem ama bunun sebebi sadece kendi prensiplerim olması. Aslında sevişmenin suç olduğunu düşünmüyorum yada sevişen birinin yanlış yaptığını düşünmüyorum" demiş.

Bunu anlatana kadar 20 satır yazı yazmış tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Aralık 2015; 9:17:57 >
  • hocam kız 2. fotoda özeti vermiş. Diyorki üzerimden tırla erkek gecebilir buda benım edepsiz biri olmadıgın anlamına gelmez. Allah ıslah etsin yazık gunah ilerde anne baba olacaklar. Zaten kız sakat hocam 2 satır bişe yazacak gereksizce uzatmış .
  • Bana kalırsa bu kız daha önce birisiyle birlikte olmuş. Yaşadığı pişmanlığı aslında normal olanı yaptım tavrıyla kapatmaya çalışıyor. Seninle de bunu yaşayabilirim ama istemiyorum şu an demeye getiriyor.
  • kız verdimi vermedimi onu bi yazsan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.