Şimdi Ara

BEYLER BU SABAH SOYULDUM ADAMIN BİRİ KOXP YOLLADI ONDAN OLABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER benim adamı soydular koxpu yolladılar oradan çalmış olabilirlermi bide başka girdiğim şifreleri demi alabilirler ????????????

• yolladıkları şeyde keylogger varsa ve virüs programın bunu algılayamaışsa yada o senin bilgisayarına giip aktif olunca hangi tuşa basarsan sana yollayan kişiye tüm bilgiler gider.. gerek msn sifresi gerek ko sifresi...
  • bu forumda verilen koxp a balıklama atladıysan o yüzden soyulmuşsundur.

bu kadar basit ve ucuz numaraları nasıl yiyebiliyosunz anlayabilmiş değilim.

büyük ihtimalle ne şifre girsen adama aynen gidecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu forumda verilen koxp a balıklama atladıysan o yüzden soyulmuşsundur.

bu kadar basit ve ucuz numaraları nasıl yiyebiliyosunz anlayabilmiş değilim.

büyük ihtimalle ne şifre girsen adama aynen gidecektir.

+1 Klasik hack olayı...
  • bizim cafeden birinede oldu aynısı ko da normalden adam bağırıyormuş bedava koxp indirin kullanın indirdi dinlemedi kimseyi açtı çalışmadı sabaha ne var ne yok gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 14 Mayıs 2006; 14:37:49 >
  • eee napacam bütün harfler ona gidiosa ???????????????????? lütfen yardımmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: CcCaptaiNnN

eee napacam bütün harfler ona gidiosa ???????????????????? lütfen yardımmm

küfür yaz bence ona gidiyorsa okur

• quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

küfür yaz bence ona gidiyorsa okur

koptum wallaha

• bu işin sonu böle olur artık anlayın hakkınızla kasın şu LEVEL'leri!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis

bu işin sonu böle olur artık anlayın hakkınızla kasın şu LEVEL'leri!!!

Evet

@ Captain ; Soyulmana hiç üzülmedim..
  • quote:

BEYLER benim adamı soydular koxpu yolladılar oradan çalmış olabilirlermi bide başka girdiğim şifreleri demi alabilirler ????????????

almasaydın koxp u iyi olmuş zate senin aklındanda sahtekarlık geçiyormuş

• quote:

hay allahım.. ava giden avlanır kardeş.. sana üzülmek istemiyorum.. sana çakal dünyanda bol hackli günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbhwisne -- 14 Mayıs 2006; 18:22:35 >

• dün gece 12 suları sk açıp clan arıyodum lvlim 60 bu arada biri dedi abi sana koxp atım birlikte kasalım filan dedim nesin kaç lvlsin adam 60 priest işte soruyorum nerden filan buldun o arada düşünüyorumda adam 60 olmuş neden telikeye atsın ayrıca benim kara kaşıma kara gözümemi bedava koxp vericek sonra dedi skill paranı filan vericem bi sürü şey bi baktım bi mesaj daha abi 10 günlük bedava koxp atim birlikte kasalım buna slm veremeden bi mesaj daha geldi dedim yeter artık dedim adama doğruyu söyle bişi yapmıcam 15 dkada 3cü kişisin dedim dedi abi key logger midir nedir ondan var. tamam dedim kapattım.yani dikkat edin kimsaden bişi indirmeyin sitelerdende indirmeyin bence hepsi aynı bunların
  • şifrelerini de ekran klavyesinden yaz oke?
  • ekran klavyesi filan tmm da o girdi şimdi çıkmaz ya pc ne kaspersky filan kur yada formatı çak girdiin bütün şifreler gider kalmasın pcn öle
  • bide keylogger fln olmasa bile orjonal koxp de girerken sizin id nizi neden istiyorlar hic dusundumuzmu !!!!!! belli bi seviyeye gelince pat hack kendi dusen aglamaz napalim kardes bu is iyi ayak deil

lwl 70 olmus rogue areste ismi lazim degil bideclan kurmus kendi adinda lwl 70 olmus pk yapmasini bilmiyor oyundan 2 gram anca anliyor bu gibi adamlar da var sizce bu adam oturup mu kasti o lwleri
  • HILALADAM gibi bişi ise sakın almyın koxp crack gibi . duyduma göre mailer.exe gibi bi dosya yapıo sonra senn yazdıın herşey o adama yolluo (koxp crack kullanmaın)
  • al hile yapam derken gordun bi daha kullarsin sen koxp o soymasa gm haclerdi
  • deep freze varsa bi reset at kendine gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.