Şimdi Ara

BEYLER CHARIMI BIRAKIRKEN FRAGMENT ALIP KIRDIRDIM SONUÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HELL BLOOD STAFF CIKTI
    ELIXIRA BENZIYO
    SIZCE KAC PARA EDER SERVER RONARK
    beyler stafffın ozellıklerı
    isim:hellblood
    atak:95
    flame damage:10resınencıente bonus flame:20 buarada elıxır +7nın atak 111 bunun +sızı 95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo70300 -- 15 Ekim 2007; 16:53:34 >

• YA BEYLER LUTFEN YORUM YAZIN YAA 1GB EDERMI?
    EN AZINDAN
  • UP BILEN YOKMU YAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo70300

UP BILEN YOKMU YAA
    no ss no güwen
    serwer kaç??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraceGT

no ss no güwen
    serwer kaç??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TraceGT

no ss no güwen
    serwer kaç??

Herşeye no ss no güven diyorsun ne varkı alt tarafı hell blood bu arada ko bölümünde post kasılmıyor artık.
  • quote:

no ss no güwen
    serwer kaç??

Alıntıları Göster
    adama ndn inanmiyom illa ss mi gostermesi lazim ?? sen inanmak istemiyorsan inanma ama yorum da yazma o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Hannibal Lecter

quote:

no ss no güwen
    serwer kaç??

Herşeye no ss no güven diyorsun ne varkı alt tarafı hell blood bu arada ko bölümünde post kasılmıyor artık.

Alıntıları Göster
    RONARK SERVERİNDE NASIL SS KONUYOR SÖLEYİN

BEN KOYAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa70300

RONARK SERVERİNDE NASIL SS KONUYOR SÖLEYİN

BEN KOYAM

Alıntıları Göster
    hadi ama söyleyinde ben koyam ss
  • inan ronarkda o staff kimse para vermes herkes elixer takıo tabi +72 mage bulman lazım satarsan en fazla 30m + basarsan 300e kadar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

inan ronarkda o staff kimse para vermes herkes elixer takıo tabi +72 mage bulman lazım satarsan en fazla 30m + basarsan 300e kadar çıkar
    az önce +0 lycon staff 25m elixir +6 verdi vermedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa70300 -- 14 Ekim 2007; 23:20:07 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    beyler yorum ykmu
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sefa70300

ii teklifmiş aslında
  • quote:

beyler yorum ykmu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ibo70300

beyler yorum ykmu

kardeş premiumun yok heralde ¿ varsa r1e geç yksa r2 ye girmeye çalış pazarlarda ara eğer yoksa selling hell blood yaz , gelecek teklifleri birlikte değerlendirelim , +0lycaon +6 elixer vala bilemicem ama yani lycaon paper mage için ii bi staff ama drop şansı yüksek sonuçta ardream ve cz'de düşüor hell blood daha değerli , elixer ztn md gibi bi item herseyden cıkıor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XMaND3 -- 15 Ekim 2007; 16:46:48 >

• quote:

beyler yorum ykmu

Alıntıları Göster
    quote:

beyler yorum ykmu

Hell Blood +0, 1-1,5 gb arası eder.Ama satman zordur talibi az çünkü.+70 Ft sinden düşen gemlerden çıkan stafflar Bifrost itemlerinin değerini aşındırdı çünkü.+6 veya +7 ye basmayaı denersen o zaman iyi para eder ve satman kolaylaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANARK0

quote:

beyler yorum ykmu

Hell Blood +0, 1-1,5 gb arası eder.Ama satman zordur talibi az çünkü.+70 Ft sinden düşen gemlerden çıkan stafflar Bifrost itemlerinin değerini aşındırdı çünkü.+6 veya +7 ye basmayaı denersen o zaman iyi para eder ve satman kolaylaşır.

Alıntıları Göster
    flame damage:10resınencıente bonus flame:20 buarada elıxır +7nın atak 111 bunun +sızı 95

• up
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

+7 Elixir atack 111,Hell bloodun +0'ın da 95 tamam.Bunu kullanacak olan magedir ve ezik mage değildir.Kısacası sadece atackla olacak iş değil.Atack kıyası yapıyorsun peki neden damage kıyaslaması yapmıyorsun.Mageler için staffın sadece atackı değil damagesi de önemlidir.Hell blood staffını alıcak mage salt bunu kullanacak mage değildir.Bu staff vs lerde iyi iş gören bir stafftır,hem staff vuruşunda iyi damage verir hem de verdiği bonuslar sayesinde mana point yüksek olduğu için mana çabuk bitmez.Ancak Nova,meteor gibi alan skillerinde elixirin çok gerisinde kalır verdiği damage düşüktür çünkü.Kısacası sana anlatmaya çalıştığım şu;bu staffı alıcak mage ancak işini bilen magedir;yani çok değerli bir item gibi yediremezsin maalesef.+0 lycaon vs diye bir tekliften bahsetmiştin verseydin keşke.Daha fazla etmez çünkü.Değerli olmasını istiyorsan anvil yolları gözüktü sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANARK0

quote:

+7 Elixir atack 111,Hell bloodun +0'ın da 95 tamam.Bunu kullanacak olan magedir ve ezik mage değildir.Kısacası sadece atackla olacak iş değil.Atack kıyası yapıyorsun peki neden damage kıyaslaması yapmıyorsun.Mageler için staffın sadece atackı değil damagesi de önemlidir.Hell blood staffını alıcak mage salt bunu kullanacak mage değildir.Bu staff vs lerde iyi iş gören bir stafftır,hem staff vuruşunda iyi damage verir hem de verdiği bonuslar sayesinde mana point yüksek olduğu için mana çabuk bitmez.Ancak Nova,meteor gibi alan skillerinde elixirin çok gerisinde kalır verdiği damage düşüktür çünkü.Kısacası sana anlatmaya çalıştığım şu;bu staffı alıcak mage ancak işini bilen magedir;yani çok değerli bir item gibi yediremezsin maalesef.+0 lycaon vs diye bir tekliften bahsetmiştin verseydin keşke.Daha fazla etmez çünkü.Değerli olmasını istiyorsan anvil yolları gözüktü sana.

Alıntıları Göster
    ozaman bana şans dıleyın!:D

• quote:

no ss no güwen
    serwer kaç??

Alıntıları Göster
    quote:

no ss no güwen
    serwer kaç??

• Madem bırakıyorsun upgrade etsene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.