Şimdi Ara

Beyler çok fazla şu içiyorum (Günde 8 litre) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ǤЅ

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

direkt 25'e bölsek olmuyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

100*4=400
    400/100=4 litre.
    8 litre.

İnanmayan arkadaşlara keşke kanıtlayabilseydim,yemin ederim içiyorum.3 tane şişeyi yeni doldurup buzdolabına koydum,4. şişeyi şimdi içiyorum.Gece yatarken özellikle 1.5 litre şişeyi bitirip yatıyorum.

Hocam bu limit ortamala bi dğerdir ve sen 100 kilo isen 8 litre belki senin sınırındır. Ben body ile uğraşıyorum ve bolca su içmemiz söyleniyor ama abartırsanız zehirlenirsiniz dendi. Araştrdım "normal bi insan" statüsüne göre... sen biraz anormalsin demek ki Abartmaya gerek yok dediğim gibi zehirlenebilirsin.

Sadece spor salonunda 2 tane 1.5 litre su tüketiyorum.

Ama şöyle bir durumda var;
    Totom bile terliyor tabiri caizse.Bi kere taşa oturmuştuk,taş su içinde kalmıştı

• Offff senin böbrekler ne para eder
  • Vallah ben çay içmesem sıvı bile almıyorum nerdeyse. günde 1 bardak su ya içerim ya içmem. Sabah iki bardak çay içerim. Öğle yemeğinde 1 bardak su akşam da öyle bu kadar benim su ile aram.daha fazla içinde karnım şişiyor rahatsız oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessPowerr -- 4 Temmuz 2013; 18:58:05 >
  • quote:

Beyler su zehirlenmesi olduğunu söylediğiniz iyi oldu fakat şimdide istem dışı sürekli su içesim geliyor

Haberlerde çıkmıştı eskiden;2 saatte 4 litre su içen kadın zehirlendi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su zehirlenmesi mi? İşersin gider, o ne allah aşkına?
  • yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

100 kilo musun?
    Seni kullanıcı adın-avatarın yüzünden hep fit sanardım

%6 yağ oranım,1.92 boyum var;Sakin ol kardeşim.
  • Sudan zehirlensek bişey olurmuki sudan sebeplerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kam Sagu

quote:

direkt 25'e bölsek olmuyor mu?

pratik olsun diye öyle söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Offff senin böbrekler ne para eder

İnanır mısınız bende hep onu düşünüyorum
  • sen zaten bir aralar intihar edeceğini söylüyordun ne oldu da sağlığına bu kadar düşkün oldun ? profilide açmıştın yaş 14 tü heralde zengindin bide bize bir şey göndermedin :o
  • quote:

quote:

100 kilo musun?

Hadi len ordan nedense hiç inanasım gelmedi

/>

• Her 25 kilo için 1 lt. su içilmesi gerekir diye biliyorum ben ama 8litre çok fazla
  • Arkadaşlar suyun vücuda hiç bir zararı yoktur... Su bizim yaşamamız için gereken doğal bir kaynaktır... Duş alıp nasıl bedenimizi temizliyorsak , su içip içimizide temizlemeliyiz... 4 litreymiş 8 litreymiş ne olursa olsun bir insanın günde en az 1.5 litre su içmesi gerekir... Arkadaşlar Su İçmek çoğu hastalıkları önler , mesela başınız asla ağrımaz ... Gece çok rahat uyursunuz ... Zinde olursunuz... Sağlıklı bir Yaşam İçin Su İçin... Tam Admin gibi Konuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: creative13

İmkansız 5Lnin üstünde zehirleniyorsun

Kesin konuşarak ardında da o saçma sapan smileyi konuşunca ödül mü veriyorlar? 2 saatlik filmi izlerken 3 tane 1.5 litrelik şişeyi bitiriyorum, gün içerisinde ise sayısızca içiyorum. Yani bilmediğin konu hakkında kesin konuşarak milleti yanlış yönlendirme.
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Böbreklerinde sorun olabilirmi acaba yada suyu ayaktamı içiyorsun.
  • quote:

quote:

100 kilo musun?

%6 yağ oranı ve 192 boy? Yüzünü göstermeden bi SS atar mısın merak ettim? Bende sporla uğraşıyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

Hocam hiç şekerinizi ölçtürdünüz mü?

+1 şeker hastalığı belirtisidir. . .çok ani sinirlenmelerin varsa bi doktora görün . . .
  • Sukolik adam ilk defa görüyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.