Şimdi Ara

Beyler KOCAAYAK ExcaliburTR eskiler oyundamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben moonaxe bu hesabım sınırsız banlanmıştı adminle konuşup açtık neyse ben KOCAAYAK ı olmadı ExcaliburTR yi daha tanıdıgım çok adam war ama bu ikisi daha iyi adam bunları gören warmı acaba oyunda marketplacede sıfırdan bi char açtım anormal şekilde str biraz int ve hiç dexe verniyom hunteri açtım ne skill açtım ne bişey passivesine veriyom def için sağlam bi char olucak gibime geliyo trackerde olucam çok daha sağlam olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 27 Ekim 2007; 10:45:39 >

• hiç görmedim bu aralar..
  • excab.. GORDUM BASANTIYLE PVP DE
  • kocaayak ı gördüm
  • Arkadaşlar ExcaliburTR yi tanıyan varsa burdan söyleyeyim. O çarla başkası oynuyor hacklenmiş. Selam yazdım küfür yedim dikkatli olun :)
  • ExcaliburTR'yi ben oynuyordum yaklasık 2 hafta önce hacklendi.. Hack leyen kisi oyuna bi kac girmis galiba arkadaslarda söyledi. Oyunda görürseniz muhattab olmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

ExcaliburTR'yi ben oynuyordum yaklasık 2 hafta önce hacklendi.. Hack leyen kisi oyuna bi kac girmis galiba arkadaslarda söyledi. Oyunda görürseniz muhattab olmayın...

charla ilk ben oynuyordum , bıraktıktan sonra ronaldo718'e vermiştim o da çaldırmış hesabı, 1:1 den mail attım fakat daha cevap gelmedi, sanırım geri alabilme olasığım yok, yani bu charla oynayan kişi şerefisizin biridir kısaca. ronaldonun dediği gibi muhattap olmayın.

bu arada konuyu açan arkadaş senin oyundaki nickin neydi? merak ettim

bu videoda Kachin'nın noob hali varmış daha yeni farkettim :), videonun sonunda TVdeyken, pvp zamanları :)

http://www.youtube.com/watch?v=aEA8GBM37k0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 30 Ekim 2007; 1:19:04 >

• dikkatli okumamışım, Moonaxe slm sen hala bırakmadın mı oyunu
  • myxoma sen excaliburtr nin ilk sahibimisin?. 1453 guildine ilk girdiğimde nickim FataLRivaL dı belki hatırlarsın. Çok başını ağrıtmıştım hakkını helal et :). Bu arada burdaki yazıdan sonra senin çarı bi kere daha gördüm biri oynuyor. Çocuğun dediğine göre hackleyen forumda yayınlamış bilgileri yada öyle birşey. Oynayan hacker değilmiş (dediğine göre). Biraz konuşturdum, abi bi ara biri çarın sahibiyim dedi değişelim sana çar veriyim dedi verecektim sonra konuşamadık bi daha falan dedi. Senmiydin onunla çar takası isteyen?. Eğer sen değilsen senin çarın peşinde başkalarıda var uyarayım...!
  • öhhö öhhö öhhö millet 80 i görmüş be deniz ben sana demiştim zamanında bana ver diye charı ama neyse giden gitmiş yeni oyunlar bizi beqler arayış içindeyim halaaa :))
  • ben charı , karşılıksız ronaldoya verdim 3-4 ay önce. bilgileri de msn'den verdim kendisine, forumdan hiç birşekilde mesajlaşma olmadı bile hesap bilgileri ile ilgili, ayrıca charın mail adresini değiştirmişler. bunu yapması için ronaldoya verdiğim tüm bilgileri bilmesi gerekiyor, gizli soru vs.

neyse charı ben zaten çoktan gözden çıkarmıştım zaten, ihtiyacı olan birine vermiştim , gerisi beni ilgilendirmez, geri almaya çalıştım çalanlardan(1:1 ile) ama cevap gelmedi, kendim için değil ronaldo için , o kadar emek vermiş adam , yapacak birşey yok gibi, zaten oyunda benim pcde yüklü değil artık.

Bu arada eskileri görmek güzel, ;) 1453 guildi zamanı güzel zamanlardı muhabbetler falan. Dağılınca devam edenler olmuş demekki baya.:)

selim zaten sende char vardı ya 2.sini ne yapacan, ihtiyacı olan birine verdik işte hayrına ;) seni de boş geçmemiştim şimdi öyle deme ;)

kendinize iyi bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

ben charı , karşılıksız ronaldoya verdim 3-4 ay önce. bilgileri de msn'den verdim kendisine, forumdan hiç birşekilde mesajlaşma olmadı bile hesap bilgileri ile ilgili, ayrıca charın mail adresini değiştirmişler. bunu yapması için ronaldoya verdiğim tüm bilgileri bilmesi gerekiyor, gizli soru vs.

neyse charı ben zaten çoktan gözden çıkarmıştım zaten, ihtiyacı olan birine vermiştim , gerisi beni ilgilendirmez, geri almaya çalıştım çalanlardan(1:1 ile) ama cevap gelmedi, kendim için değil ronaldo için , o kadar emek vermiş adam , yapacak birşey yok gibi, zaten oyunda benim pcde yüklü değil artık.

Bu arada eskileri görmek güzel, ;) 1453 guildi zamanı güzel zamanlardı muhabbetler falan. Dağılınca devam edenler olmuş demekki baya.:)

selim zaten sende char vardı ya 2.sini ne yapacan, ihtiyacı olan birine verdik işte hayrına ;) seni de boş geçmemiştim şimdi öyle deme ;)

kendinize iyi bakın

Öncelikle selam eski dostum. Uzun zamandır forumu takip edemiyordum yeni gördüm. ExcaliburTr yi dilersen geri alabilirim; ama nacizane birkaç şartım olacak.
    1. si engin isimli bi arkadaş var, o çarla hiçbir ilişkisi olmayacak
    2. si kesinlikle satılmayacak
    3. sü ise ister oyna ister oynama çar yanlızca sende kalacak vermeyeceksin kimseye... hatıra olarak bi kenarda dursun :P

Bunuda sadece zamanın benim için idolü olan bir çarı gerçek sahibine vermek istediğimden dolayı yapıcam.

Bu sözleri verebilirsen çar senindir... Saygılar...!

• Engin benim sen nasıl oluyorda engin adlı kişisin charla hiç bir ilişkisi olmuyacak diyebilorsun? ne biliosun da burda benim adımı kullanıyorsun? önce klanındakı powerten,underworld,kingtr, gibi arkadaslara engin kimmis charla ne alakasi warmis taniyonuzmu diye ok; Tek taraflı olarak ve benim burda adımı kötüye kullanarak diil!!! Ayıp yahu! hiç bir bilgin olmadan çamur atmak olrmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 24 Kasım 2007; 13:18:58 >
  • Deniz'in Hero ile yakından uzaktan ilişkisi kalmadı. Para verseniz yine de geriye dönmez büyük ihtimal. Sırf ronaldo ya charı geri vermek istediğinden uğraşmış 1:1 vs ile. Yoksa char umrunda bile değil. Kişi de önemli değildi zaten onun için charı verdiği ha engin ha hasan ha mehmet. Verdi bitti gitti işte. Kasmayın bu kadar
  • Ewt ben ona charın hacklendigini söyledigim zaman yardımım olr. Diye yardım etti. Foruma girdiginde en doğru kendisi yapacaktır. Giden gitmis. ayrıca o0v0o senin adın ne serkan mı? yoksa alpaymı?
  • Slm,
    charı ronaldo'dan alan arkadaş bunu nasıl becerdi bilemiyrum , ben bilgileri msnden yazmıştım , ronaldo sen bi pc ye format at bence:D, ben 1 sene de hack yemedim sen 2. ayda becerdin vala:)

Benim charı geri almam içi sadece hesabın kayıtlı olduğu e-mail adresi lazım, hackleyen onu değiştirmiş, ve o maile gelecek olan "AuthCode" lazım. ama ben oyunu çoktan tamamen bırakmıştım yaz başında. Geri alsamda kendim oynamam daha pcde yüklü bile değil oyun, Arkadaş o kadar emek vermiş onlara yazık olmuş , itemlere falan, ona üzüldüm, bu da bir çeşit hırsızlık yani.

eğer ronaldoya geri vereceksen verebilirsin , ben Charı zaten gözden çıkarmıştım , ücretsiz herşeyi vermiştim , zamanında iyi para ediyordu :)

o arkadaşa da vermiyosan delete yap tarih olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

Slm,
    charı ronaldo'dan alan arkadaş bunu nasıl becerdi bilemiyrum , ben bilgileri msnden yazmıştım , ronaldo sen bi pc ye format at bence:D, ben 1 sene de hack yemedim sen 2. ayda becerdin vala:)

Benim charı geri almam içi sadece hesabın kayıtlı olduğu e-mail adresi lazım, hackleyen onu değiştirmiş, ve o maile gelecek olan "AuthCode" lazım. ama ben oyunu çoktan tamamen bırakmıştım yaz başında. Geri alsamda kendim oynamam daha pcde yüklü bile değil oyun, Arkadaş o kadar emek vermiş onlara yazık olmuş , itemlere falan, ona üzüldüm, bu da bir çeşit hırsızlık yani.

eğer ronaldoya geri vereceksen verebilirsin , ben Charı zaten gözden çıkarmıştım , ücretsiz herşeyi vermiştim , zamanında iyi para ediyordu :)

o arkadaşa da vermiyosan delete yap tarih olsun :)

Eski dostum öncelikle şunu söyleyim çarın bende değil ama alabileceğim bir kişide. Engin isimli şahsiyetin ronaldo olduğunuda yeni öğrendim, bilseydim bu teklifi hiç yapmazdım. Mademki ben oynamıyorum ve alsamada ona vericem diyorsun bu teklifi hiç yapılmamış say :). Seni özleyeceğiz ....! (Ayrıca seni tebrik ediyorum dürüst davranıp çarı vereceğini söylediğin için; bunu yapamayanlarda var.. Sanada bu yakışırdı zaten )

quote:

Engin benim sen nasıl oluyorda engin adlı kişisin charla hiç bir ilişkisi olmuyacak diyebilorsun? ne biliosun da burda benim adımı kullanıyorsun? önce klanındakı powerten,underworld,kingtr, gibi arkadaslara engin kimmis charla ne alakasi warmis taniyonuzmu diye ok; Tek taraflı olarak ve benim burda adımı kötüye kullanarak diil!!! Ayıp yahu! hiç bir bilgin olmadan çamur atmak olrmu??

arkadaşım ben seninle muhattap olmak istemiyorum lütfen araya girme. Küfürbazlarla, 12 yaşındaki babasını kaybetmiş bir çocuğa "piç" diyecek kadar aşşağılık biriyle muhattap olmam kusura bakma. Benim seni kimseye sormama gerek yok ben duymam gerekenleri o çocuktan duydum zaten ve anladım ne olduğunu (Karakter yapın açısından). Sen benim adımı merak ediyorsan o bahsettiğin guild arkadaşlarıma sor onlar anlatsınlar beni sana.

• Bende senin gibi bir kişiyle ayni forumda yazmak istemizdim ama gelip burda yazi yaziyorsun!!! Beni forumda, oyunda bir yılı aşkın tanıyan arkdaslarım war. Sen ne hakla buraya gelip bana aşşağılık bir insan diyorsun terbiyeni takın... Gidip bir kişiyi dinleyip aşşaliğ insan , küfürbaz insan , şerefsiz insan demekle olmuo bu işler... Asıl aşağlık insan sensin sanırımda hiç bi halt bilmeden hakaret edebiliyorsun...

charı myxoma dan aldım.Sağolsun kendi bedelsiz olarak char ı bana werdi 2 ay kadar oynadıktan sonra hero da tanıdıgım bi kişiyle msn de muhabettimin ertesi günü char'ım soyuldu. daha sonra charın sifre yi degistirmek istedim ama msn e hata weriyordu. bende kendimden kaynaklandigi sandım. sifre degismemesine ragmen. Bi salaklık yapıp chara 3 ay sonra devam etttim . OldStyle i taniyanlar ozmnlar baya bi zengindim o charımı bırakıp Excalibur a aktardim tüm itemleri b.d helmi ve bankayi kilitledim charın üstü full dü bu sefer . 2 hafta sakin sakin oynadim. Oyundayken charima baska biri girdi oyundan atti. Bi defada girmek istedigimde sifre yanlış dedi. Soyan kişi sifreyi degistirmis. Oldstyle oyuna girdim excalibur'a bakmak için. O anda excalibur silente teydi silente gittim. Adam gözümün önünde chari soyuyodu tabi o an şok oldum adam resmen 1.5milyar lık itemimi soydu charda b.d helm kalmis ve banka kilitliydi. Adam ''delikanli b.d helm ve bankanin sifreyi wer char senin olsun dedi'' bende kabul etmedim nese adam chardan cikti bir daha uzun süre girmedi. ırk seçme olayı geri gelince bankam açildi sanirim adam girip bankadaki itemlerimi de aldi .sonra bir daha görmedim. aradan 2 hafta süre gecti. .Char ima yine biri girdi nese karsimdaki kim oldugunu bilmiyordum chari forumdan bir kişinin o na bedelsiz olarak werildigi söyledi. charin benim oldugu söyledim. bi kac soru sordu cevapladim tamam char senin anladim dedi. chari geri istedigimde olmas bu chari bana werdiler geri weremem dedi. oyuna yeni başladigini söyledi ama b.d helmi istedigmde onun fiyatini cok iyi biliyordu!! nese bu cocuk chari wermeden oyundan cikti. 2 hafta sonra yine girdi kıyamette burda koptu zaten... Charimi soyan kisinin hitap tarziyla delikanli chari weririm ama bana baska bi charlab.d helmi werceksin'' dedi. bende b.d helm diil ama char weririm dedim. buda benim kaybetcek seyim cok sen zate chari kaptirmissin bana güvenmek zorundasin falan filan dedi .Mantıklı hangi insan güvenir allah aşkınına biri söylesin. bende wallahi chari werseydi o na OldStyle wercektim..Nese bu chari bana wermedi ben oynarim dedi chari dedi. nese gercekten cok kızdım.Bir abim war clan baskanimizdi o anda onla da tartistim. oyundan da ciktim. nese bu cocuk ne olduysa b.d helmi arkadasa wermis. ben oyuna girdim ve bunu duyunca sevindim dogal olarak. nese cogunun chari oynamasina da bisi demiyeyim dedim içimden. Nese ben bu cocuga s.c helm werdim kullansin die ve clana aldim clana girdi aradan 5 dakka gecti bana. senin allah belani wersin serefsiz herif dedi. Delikanlımısın sen falan diye hakaret etti clandaki bütün arkdadaslarda duydu. insan iz bende sinirlendim ve sen kime bela okuyosun falan filan dedim. küfür ettimi bilmiyorum ama hakaret ettim. cok uzun oldu olay böle cocuk cikti bir daha da girmedi oyunda ki arkdaslarda aram açildi o bu olaydan sonra.. allah belani wersin sözcügü cok agır bi kelime size dense ne yaparisiziniz bilmiyorum olay böle. İnanmassaniz olayin 5 sahidi war hepsine sorabilirsiniz. b.d helmin de parasini yarısını arkdas aldi ben aliwerdim die. Beni uzun zmandir taniyan war kimseye hakaret ve küfür etmisligim yoktur sorabilirsiniz okursanizi sewinirim okadar anlattim ilk defa son defa.. saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 26 Kasım 2007; 20:20:59 >

• şahit 1 benim bizzat..

Bak o0v0o arkadaşım.. ben şu anda 2moons oynuyorum hero online ile engin ile arkadaşlığım haricinde hiç bir bağlantım kalmadı.

birincisi hem geri alabiliyorsun neden sahibi olan insana vermiyorsun charı hayret bişi. bide azarlıyorsun yetmiyormuş gibi.

seninle zaten 65 lvl char konusunda da bir sürtüşmem oldu, gerekli gereksiz heryere burnunu sokma..

olayda ronaldo718 yani engin %100 haklıdır. hem charını çalıyor hemde verecek diye lütfediyor oldu canım

bence ne yap yap o charı ait olduğu kişiye geri ver herkez için en hayırlısı.. haramcılar..

• beyler tartışın ama , belli bir sınırı aşmayın , benim olaylardan hiç haberim yok , ama ortada hakkı yenen birisi var gibi, kim olursa olsun elinden emeği alında ne dese ne yapsa hak verebilirim, insan o sinirle herşeyi yapabilir. kötü şeyler olmuş ama fazla uzatmayın bence, gerçi bu yaşananlar yüzünden oyundan da soğumuştur herkes, umarım herkesin emeği yerine gelir.

Ben yeniden söyliyim , ben charı bir daha geri almamak üzere ronaldoya vermiştim , artık char onundur,

Ama ben söylüyorum char bana geçerse ronaldoya geri veririm. iyiki itemleri arkadaşlara dağıtmışım :D heba olacakmış. bu hesap konularında biraz daha dikkatli davranın başınız ağrımasın ;)

ama forumdan bir kişininin burdan birini hacklemeside çok yanlış birşey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.