Şimdi Ara

Beyler KOCAAYAK ExcaliburTR eskiler oyundamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak kardeşim sen beni tanımıyorsun bende seni, oraya adını yazmamın tek sebebi duyduklarım ve bunlar hiç hoş şeyler değildi. Aslında bana anlatılan konuşmanın nasıl geçtiğini buraya yazmak istemezdim ama görüyorumki ben suçlu oldum. O yüzden kusura bakma yazıyorum.

Sen onu görünce demişsinki sen bana çarımı ver bende sana biraz daha düşük çar vereyim, o çarı giydiremezsin bile hem vereceğim çar itemli... oda tamam demiş yanlız aranızda güven problemi olmuş araya biri girmiş nicki tam aklımda değil ama stelyas sanırım. o demişki bak benim babam öldü babamın üstüne yemin ederimki kefili benim sen bana şifreyi ver ben sana o çarı alıcam demiş. Bu çocuğunda babası yokmuş etkilenmiş o sözden ve vermiş şifreyi stelyasa. Bd helmet varmış kafasında onu alcam demiş çar senin olsun item olarakta dizelim oyna demiş. Neyse bunlar helmeti almışlar sonra çocuk oyuna girmiş guilde almışlar, engin arkadaşımız hiç oralı olmamış peşimden koşan adam yazı bile yazmaz oldu abi diyor çocuk. Stelyas biraz ilgilenmiş ft axe vermiş hepsi o kadar. Sonra canı sıkılmış çocuğunda ft axesini geri vermiş adama ve guildden "işin bitti demi artık engin bey, konuşmuyorsun bile artık, hani delikanlıydın hani yemin ediyordun bilmem neyin üstüne sana çar verecem diye falan gibilerinden yazı yazmış oda küfretmiş guildden sonra şak diye atmışlar çocuğu. Şuan bizim guildde olan PoWerTEN guild başkanıymış bunları 3 lü konuşmaya almış hero messengerden. Devamlı küfrediyormuş ordaki konuşmadada ayrıca pm den. Çocuğun babası yok çok dokunmuş piç kelimesi ve allah belanı versin demiş. Özellikle sordum herhangi bir küfür ettinmi diye, babamın üzerine yemin ederim etmedim abi diyor. hatta o küfretti ben sadece sustum cevap bile vermedim diyor. 23 lvl çarı varmış çocuğun 52 lvl lik bi çar verdim onla oynuyor şimdi adam burda sağ ölmedi henüz. Ayrıca bu olayı duyduktan sonra powerten gel zaman git zaman guildimize katılırken sordum ona sorabilirsiniz. dedimki senin guildde Garuya diye biri varmış enginmiş adı tanıyormusun. Çıktı guildden dedi, neden dedim küfürden dedi. Sonrada guildini bozdu ve bize katıldı.

Bu şekilde biryazı yazmaktan dolayı çok üzgünüm ama suçlamak için yanlış kişiyi seçiyorsun arkadaşım. Bu şekilde bir duyum aldım ve aldığım duyuma güveniyorum. İlk baştada herhangi bir şey söylemedim zaten sadece engin isimli arkadaşa vermeyeceksin diye şart koştum o kadar. Sen uzattın olay buraya geldi. Bence çevrendekileri suçlamaktansa oturup düşün bu adamın yazdıklarının ne kadarı doğru diye. O şahitlerde bi baksınlar kendilerine bu yazdıklarımın ne kadarı doğru ne kadarı yanlış. OldStle arkadaşım bugün sende beni hero messengere eklemişsin ama yanlışlıkla iptal etttim. Tekrar eklersen sana zahmet konuşabiliriz...

• quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

beyler tartışın ama , belli bir sınırı aşmayın , benim olaylardan hiç haberim yok , ama ortada hakkı yenen birisi var gibi, kim olursa olsun elinden emeği alında ne dese ne yapsa hak verebilirim, insan o sinirle herşeyi yapabilir. kötü şeyler olmuş ama fazla uzatmayın bence, gerçi bu yaşananlar yüzünden oyundan da soğumuştur herkes, umarım herkesin emeği yerine gelir.

Ben yeniden söyliyim , ben charı bir daha geri almamak üzere ronaldoya vermiştim , artık char onundur,

Ama ben söylüyorum char bana geçerse ronaldoya geri veririm. iyiki itemleri arkadaşlara dağıtmışım :D heba olacakmış. bu hesap konularında biraz daha dikkatli davranın başınız ağrımasın ;)

ama forumdan bir kişininin burdan birini hacklemeside çok yanlış birşey.

Hocam forumdan birinin birini hacklemesi yanlış demişsin; Benim hacklediğimimi düşünüyorsun? Teessüf ederim yani :(

• quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

şahit 1 benim bizzat..

Bak o0v0o arkadaşım.. ben şu anda 2moons oynuyorum hero online ile engin ile arkadaşlığım haricinde hiç bir bağlantım kalmadı.

birincisi hem geri alabiliyorsun neden sahibi olan insana vermiyorsun charı hayret bişi. bide azarlıyorsun yetmiyormuş gibi.

seninle zaten 65 lvl char konusunda da bir sürtüşmem oldu, gerekli gereksiz heryere burnunu sokma..

olayda ronaldo718 yani engin %100 haklıdır. hem charını çalıyor hemde verecek diye lütfediyor oldu canım

bence ne yap yap o charı ait olduğu kişiye geri ver herkez için en hayırlısı.. haramcılar..

İşte bak kendinde söylüyorsun sürtüşmemiz oldu neden? ben dedimki bu tip çarlar satılıyor genelde dikkatli olun başınız ağrımasın dedim, görüyorumki haklıyım. Daha halen kafan basmıyor benim demek istediğime aynı şeyi yazmışsın. Orda OldSylenin çarı bunlardandır diye bi laf yazmışmıyım git bak son kez söylüyorum "OldStylenin çarı nı ayrı tutuyorum ama genelde böyle böyle çarlar satlıyor...." Bakınız Forum...!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0v0o -- 27 Kasım 2007; 2:43:21 >

• Ya sana demedim ben fatal, ama yine bu forumdan dönmüş işte, :)

Benim char mundar olmuş kimseye yar olmaz artık o , uğursuz :D onu siz silent tepesinden atın uçurumlara gitsin , kapansın konu ;)

eskileri fazla kurcalamayın artık olanlar olmuş, herkesin arasında tatsızlıklar olabilir, iyiye bağlayın.

buda hero topiğindeki son mesajım olsun :)
  • Yok öyle son mon :)

Sen neden oyunu bıraktıni hem ders iş vb gibi şeylerdenmi yoksa soğudunmu?
  • Yahu arkadasım olayı tek taraftan dinleyim bana burda hakaret ediyorsun sonrada olay ları görmüs gibi yorum yapiyorsun. Sen bi şey'e emek wer her ne olursa olsun sonra bi alsin onu kullansın gözünün önünde wermem onu benim de hakkım war o benim desin. Sende hayırlı olsun de. Ne diyim sana. Basına gelmesinde gelirse görürsün...
  • Ha şunu açiklamayı unutmuşum.Demişsinki ben Engin diye oynamasın yazdım sadece en niye karıştın diye. O charı gecen yazın başlarında forumda myxoma charını bi kişiye werecegini yazmış. O zamanlar oyunu yeni yeni öğreniyordum.O zamanlar char ı cok itemistim bizim burlarda hero cu çok ama 78lwl lwl char ı olan yoktu:) cahar ı cok istemem üzerine myxoma bana werdi. O gün falan sabaha kadar uyumamiştim. Charın kıymatini bilmediğim söylenez ama char ı hacklettim. Daha sonra tüm yaz clanın da ki tuncay la markete sabahlayarak 1milyarı geckin para yaptim ama benim char ım 71lwl di itemlerim ise 75 in. bu yüzden yine excalibur a döndüm yine soyuldu. Bana küfürcü demissin ama ben benim char'ı soyan kişi ye bile küfretdegim üzere yemin bile ederim.. Birde gözümün önünde soydu yani. Char bana nasip olmadi belki de bosuna sevinmişim kısmet degilmis..Nese bu çocuk benim charıma girdi. Ben bu cocuga sana char wereyim dedim 70lwl . sen excalibur u weresin diye. Werse bende wercektim. Ama karşıma gecip char benim benimde hakkım war sen ne kaybetceksin falan diye okadar emek werdigimiz bir seye sahiplenmesi olayları buraya taşıdı. Bi kere helm i bana wermedi ben niye konusayım onunla ayıp olmasın diye clana aldim . B.b helmi werseydi yde böle olmasdi gitti başkasina weri. İnsanlık yapıp clana almısım ki. bana allah belan ı wersin dedi. Benim hayatta bir geçmis den bir olayda kaynaklandığı iç.in bana veya yakın ıma biri allah belanizi wersin derse affetmem.. nedeni ise pm le yollarim. Hem charımı hack letim hem de hakeret edilmesi beni sadece cok üzdü. Char ın geri gelecegini aklımdan geçirmişliğim yoktur.. Bana kısmet değilmiş ama myxoma'ya hala cok tesekkür ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: o0v0o

Yok öyle son mon :)

Sen neden oyunu bıraktıni hem ders iş vb gibi şeylerdenmi yoksa soğudunmu?

Ben genelde oyunu mosquito ile oynuyordum , o sıralar o oyunu bıraktı , charı bi arkadaşa verdi, bende yazın işe gireceğim için 3-4 ay boyunca hiç nete giremeyecektim, Geri dönünce belki devam ederim diyordum ama
    oyunda o sıralar bot çıktı, hevesim kaçtı. elimdeki o zaman milyarlık itemler yarı fiyatına düştü , kitaplar falan da para etmez oldu. Eskiden kastığım adamları birde bot la uçuk bir şekilde karşımda görünce , tadı kaçtı oyunun , bende itemleri arkadaşlara dağıttım , charı da oyuna yeni başlayacak birisine vermeye karar verdim :) bu kadar. Artık oyle şuursuzca saatlerce kasmalı oyun oynamam herhalde :) vakit kaybı olarak geliyor bana , zaten o kadar da vaktim yok artık. insan kendini kaybediyo böyle oyunlarda :)

• oldstyle ben değilim yanlş olmasın..
  • salla artıq 2moons zamanı hero-ko oldu 2moonsda ko ya donesıye kadar oynarım belkım arkadaslar 2moonsa beklerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

oldstyle ben değilim yanlş olmasın..

Senmisin bi başkasımı bilmiyorum ama "OldStyle" nickli çarı kullanan kimse beni hero mesengera eklemiş bende yanlışlıkla iptal dedim onun için söylemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

Ha şunu açiklamayı unutmuşum.Demişsinki ben Engin diye oynamasın yazdım sadece en niye karıştın diye. O charı gecen yazın başlarında forumda myxoma charını bi kişiye werecegini yazmış. O zamanlar oyunu yeni yeni öğreniyordum.O zamanlar char ı cok itemistim bizim burlarda hero cu çok ama 78lwl lwl char ı olan yoktu:) cahar ı cok istemem üzerine myxoma bana werdi. O gün falan sabaha kadar uyumamiştim. Charın kıymatini bilmediğim söylenez ama char ı hacklettim. Daha sonra tüm yaz clanın da ki tuncay la markete sabahlayarak 1milyarı geckin para yaptim ama benim char ım 71lwl di itemlerim ise 75 in. bu yüzden yine excalibur a döndüm yine soyuldu. Bana küfürcü demissin ama ben benim char'ı soyan kişi ye bile küfretdegim üzere yemin bile ederim.. Birde gözümün önünde soydu yani. Char bana nasip olmadi belki de bosuna sevinmişim kısmet degilmis..Nese bu çocuk benim charıma girdi. Ben bu cocuga sana char wereyim dedim 70lwl . sen excalibur u weresin diye. Werse bende wercektim. Ama karşıma gecip char benim benimde hakkım war sen ne kaybetceksin falan diye okadar emek werdigimiz bir seye sahiplenmesi olayları buraya taşıdı. Bi kere helm i bana wermedi ben niye konusayım onunla ayıp olmasın diye clana aldim . B.b helmi werseydi yde böle olmasdi gitti başkasina weri. İnsanlık yapıp clana almısım ki. bana allah belan ı wersin dedi. Benim hayatta bir geçmis den bir olayda kaynaklandığı iç.in bana veya yakın ıma biri allah belanizi wersin derse affetmem.. nedeni ise pm le yollarim. Hem charımı hack letim hem de hakeret edilmesi beni sadece cok üzdü. Char ın geri gelecegini aklımdan geçirmişliğim yoktur.. Bana kısmet değilmiş ama myxoma'ya hala cok tesekkür ederim..

Engin kardeşim kusuruma bakma ben 30 yaşında evli ve ellerinden öper 5 yaşında bi çocuk sahibi bi insanım. Beni tanıyan herkes bilirki ben bu oyunu sadece ve sadece vakit geçirmek için oynuyorum. Bana diyolarki abi 98 lvl adamsın hiçmi paran yokta crypticlerle +3 bd kafalıkla kasıyosun?, haklılar belki almak istesem en iyisini alırım belki oyunun 1 numarası bile olurum ama gel görki bende o hırs yok :) nedeni ise dediğim gibi sadece vakit geçirmek için oynuyorum ve iyi insanlarla tanışıp biraz sohbet biraz arkadaşlık etmek tek düşüncem. Bu sebeptendirki senide kırmak istemem kimseylede kötü olmak istemem, ama ne yaparsınki boğa burcuyum ve açık sözlüyümdür. ağzıma geleni sakınmam ve çevremdede bu nedenle pek sevilmem :)

Gene duramayıp bi kaç şey yazıcam yanlız lütfen bunlarıda seni yargılama olarak algılama. Stelyas senin arkadaşın değilmi? Bu çocuk ona çarı vermiş kafalığı vermiş o gelip sana vermediyse suç çocuğunmu? Tutki her konuşmada yanınızdaymış Stelyas. Bence burda o çocuğa tavır alacağına Stelyasa tavır almalıydın, bu ne biçim arkadaştırki senin zor durumundan faydalanıp helmetinin yarı parasını almış. Sen bunla halen arkadaşlık ediyorsan benim sana söyleyebileceğim tek şey "pes doğrusu" olur.
    Eğerki o çocuğun çarı hacklediğini düşünüyorsan şunu samimiyetle söyleyebilirimki 12 yaşında ayakkabısını bile annesinin bağladığı, okula annesiyle birlikte gidip gelen bi çocuğu hackerlıkla suçlamış olursun. Şuna inanki kendimden şüphe ederim ondan etmem, o yüzden senin cevabını beklemeden seni suçlayıcı konuşmuş olabilirim ama o konuşmam çocuğa olan güvenimden kaynaklandı ve halende güveniyorum. Stelyas isimli çarla oynayan kişi bu foruma takılıyorsa bana nickini verebilirmisin, pm den bi kaç mesaj atmak istiyorum.

Kırıcı olduysam özür dilerim ama yapı meselesi kusura bakma tekrardan, Daha söylenecek bir çok şey var ama myxomanın dediğine uyup bu tartışmayı tek tarafllı bitirmek ve seni kırdıysam özür dilemek istiyorum.

• Bu arada yeri geldi söyleyeyim Cryptic Set Female satan varsa 2m a alırım seti kaç tane olursa farketmez, sadece bot var gibi bi teklifte bulunmayın lütfen set olarak arıyorum armor ve bot ikisi bir.!
  • Ahhh Ahhh O eski GünLer nerede KaLdı ahh ulen ahh :( KOCAAYAK benim eniştem oLuyor Bu arada :( ah keşke bırakmasaydı oyunu 86 Levelde çarını 300 ytl ye başkasına sattı haberiniz ola :(( özledim oyunu ama eniştem geri dönse kesin bende gelirim bu arada ben Mustafa VE ÖBÜR ÇARIM Mustafaa keşke eskilere dönebilsem :(
  • Ahhh Ahhh O eski GünLer nerede KaLdı ahh ulen ahh :( KOCAAYAK benim eniştem oLuyor Bu arada :( ah keşke bırakmasaydı oyunu 86 Levelde çarını 300 ytl ye başkasına sattı haberiniz ola :(( özledim oyunu ama eniştem geri dönse kesin bende gelirim bu arada ben Mustafa VE ÖBÜR ÇARIM Mustafaa keşke eskilere dönebilsem :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.