Şimdi Ara

beyler köpeğimin cinsini bilmiyorum lütfen yardım ! gncl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 20 günlük köpeğimin cinsini bilmiyorum , sizin bileceğinizi düşünüyorum şimdiden teşekkürler
     beyler köpeğimin cinsini bilmiyorum lütfen yardım ! gncl beyler köpeğimin cinsini bilmiyorum lütfen yardım ! gncl

• Yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
  • Beyler Lütfen Yardımcı Olun
  • Büyüyünce daha net anlaşılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azzlack A kullanıcısına yanıt
    hangi sokaktan buldun bunu
  • 1. Si 20 günlük kopek annesinden ayrılmak sokak köpeğinin altından aldiysan git geri koy olur.
    2. Si köpeğin sokak köpeği ve çok ac götür annesinin altina koy vicdanin varsa.

• umarım iki gün sonra sıkılıp sokağa salmazsın köpekçiği gerçekten yazık olur.
  • Beyler sokak köpeği değil , şuan kendine geldi çok iyi bi abiden almıştım dişi kangalı vardı abi kangalını kaçırınca bi köpekle çiftleşmiş herhalde köpeği bulduğunda doğuracakmış doğurduğunda bana heber verdi bende 20 gün sonra aldım bu arada 1 hafta önce veterinere gittim kan analizi yaptım kangal mastiff kırmasıymış veteriner öyle dedi
  • Kardeşimbu köpek safkan değil çoban köpeği olarak geçer.niyetin beslemek degilse ona bir sahip bul"Bu tür köpekler kolay kolay evcilleşmez...
    İyi bir tecrübe ve deneyim ister...

• Kardeşim Köpeğime Çok İyi Bakıyorum Artık peşimden Ayrılmıyor Ve Şimdiden Tanımadığı Kişilere ;Hırlamaya Başladı bile .
  • başı boş gezen sosk köpekelrinin yawrusu bu kesin bir sokakdan buldun getiridn eve ben cok görüyorum bunun gibileri yazık valla
  • Burun çene ve kulak uclari farkli renkte koyuca belli bence sokak köpeği değildir kangal mastiff kurma olabilir

• Kafa mastiff tüyler kangalı yada sokak köpeğini gösteriyor diyecektim ki veteriner direk karışımı vermiş.
  • Arkadaslar golden ve sibirya kurdu kopeklerimi ciftlestirdim ortaya siyah gozleri farkli renkte olan bir cici kopek cikti acaba cinsini bilen var mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.