Gençler kız arkadaşıma kızdım onun yurtdışından gelirken duty freeden aldığı viski ile tribe giriyorum. Oğlum çok mu çelişkiliyim lan? Salı da finallerim başlıyor. Hukuk 5. sene. Hacı motive edin lan bir şey yapın bak kötüye gidiyor bu rahatlık
nabak
forsaken23
kullanıcısına yanıt
olum lan şunu yazcağına bir güzel tavsiyede bulunamadın demi :) nereye sürükleniyorum lan
olm mezun ol artık
hacıt babam da aynısını söylüyor
quote:
Orijinalden alıntı: erdaldh
hacıt babam da aynısını söylüyor
la git yat uyu yarında kalk sevgiline hediye al bişeyler ver barış haklı sen olsan bile sonra sınavlarına adam akıllı çalış ve hayata atıl kızla da okul bitince evlen çocuklarınızın adını da magoalene koyun hadi eyv
Magoalene
kullanıcısına yanıt
kanka vallahi şurada kahkaha attırdın bana şu halde bile ya. Cidden çok geç gelmişim bu donanımhabere yav. süper insanlar,altın gibi değerli adamlar var burada. eyvallah. ama çocuk adı biraz sıkıntı usta. Mahmut nasıl ?
kanka vallahi şurada kahkaha attırdın bana şu halde bile ya. Cidden çok geç gelmişim bu donanımhabere yav. süper insanlar,altın gibi değerli adamlar var burada. eyvallah. ama çocuk adı biraz sıkıntı usta. Mahmut nasıl ?
qardeşimmmmm ben de 5 e uzatcam galiba gel sarılam
WISDOM
kullanıcısına yanıt
oy oy oy gardaşıııım benim gel bi öppim seni ki nihayetinde her ünili 5. seneyi tadacaktır
Final diyince aklima geldi gene. Pzt. Basliyo benimde
Bencede barış finallerden sonra sen ayril
Tanrı aşkına.. biraz rahatla dostum
Hyponsoinage
kullanıcısına yanıt
kanka bana da bir forumdaş hatırlattı geldim böyle triplere girdim kızla kavga ettim. beni bu finaller mahvetti orhan veli stayla
vitor reis
kullanıcısına yanıt
yemminlen kahkaha attım burada yarın üst katımdaki yaşlı komşular kapıya dayanınca ben bilmem vitoor reis bilir derim artıkın
quote:
kanka bana da bir forumdaş hatırlattı geldim böyle triplere girdim kızla kavga ettim. beni bu finaller mahvetti orhan veli stayla
Şöyle içinden gele gele bi miktir et de. Gerçekten rahatlatıyor bak
kanka çok marjinal fikir :) ama açıkçası biraz sıkar ya :) şimdi ayrıldım diyelim bu tiple birini bulana kadar ömür geçer
quote:
yemminlen kahkaha attım burada yarın üst katımdaki yaşlı komşular kapıya dayanınca ben bilmem vitoor reis bilir derim artıkın
Neden ılık bir duş alıp uyumayı denemiyosun
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
qardeşimmmmm ben de 5 e uzatcam galiba gel sarılam
benim 4. senem
Not:MYO
vitor reis
kullanıcısına yanıt
karşiiim iyi mizah. valla öyle bak
quote:
Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi
quote: