Şimdi Ara

Beyler noluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef ankaratıplı hocaefendi yüzünden tıpa karşı antipati oluşturdu kendisi

• Tıp bu sene yazım fırsatıydı yazanlara hayırlı olsun. Tıp yine önümüzdeki sene 25K civarlarına çeker diye düşünüyorum. Hayır ANKARATIPLI değilim.

• Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tip yazdım, hütf değil ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aksine yeni nesil daha popülist. Daha idealist olmak değil ki bu :)

• hocam o kadar hem ekşide hem twiterda doktorun maaşı 5-6bin diye konular açılırsa ve her 2 haftada 1 greve gidilirse ve tercihler bitmeden o kötü olay yaşanması herkesi etkilemiştir

şimdi de sendikalar normalde yarın grev alacaklardı ve dedikleri kesin alacağız diyorlardı sonra bu yönetmelik çıkınca sendikalar grev yapmayacağız dedi ve memnun olduklarını dile getirdiler

----------

2023te tüm mesleklerin maaşları açıklaması sonrası televizyonlara yansıdığında iyi yere yine gelir

• Squewewe S kullanıcısına yanıt

ya arkadaşım eylülde çıkacak dedim temmuzda da halen zort oldu diyorsunuz 

• onun yerine karşıdaki ankara tıpı yazsanıza hem daha kolay hem de daha iyi okul

ilk 10dan öğrenci bile aldı bu sene herkes puana göre tercih yapıyor onları anlamak mümkün değil

--------

siz temel bilimde ilk 3 yılda boşa zorlanırken(temelciler için iyi okul ama klinikçiler için değil) biz rahatlıkla geçiyoruz sınıfı

• Neresi geldi hocam

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Daha iyi falan değil ikisi de rezil. Daha kolay olduğu doğru ama 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyor en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt

yok tamamen yanılıyorsunuz bir tıp fakültesi olarak Türkiyedeki en iyi okul Ankara tıp diyebilirim

mezun olduğunuzda kesinlikle iyi bir hekim oldum diyebileceğiniz çok sayılı yerlerdendir, hatta yurtdışında şu an Ankara tıplı olmanın avantajı ve okulun tanınırlı özellikle Almanya gibi ülkelerde çok hızla artmaya başladı

• 343code kullanıcısına yanıt
    Selcuk geldi hocam. 19 Mayıs bekliyordum aslında ama 509,511 puan ve 11.783 siralama ile kapatmış. Benim puan 509,490 siralama 11.785

• Ah be çok ucundan kaçmış

Öyle oldu, ilk başta çok canım sıkılıyordu ama omünün zorluğu yüzünden şimdi mutluyum sayilir. Siz Cerrahpasa mi hocam

• Ya bu tıptan soğudu da arkadaş herkes soğusa yine yetmez bütün müh. Ler fırlamış

• Aynen hocam ctf

Çok iyi hocamya. Hayırlı olsun

• Sağolun hocam hepimize

• Ceng anlarım da ya makine ve inşaat nasıl yükselmiş? Kardeşim herkes mi yurt dışına çıkacak hesabıyla yazıyor? Geçen sene bilkent makine istiyordum. Bilkentten yurtdışına giderim diye de ama ege ankara tıp dururken de odtü makina yazılmaz bence.

• arapismaill kullanıcısına yanıt

Mühlerin fırlama sebebi bence mezuna bırakan tayfa özellikle 40K-60K yapan ama mezuna kalmayı gözü kestirmeyenler bu sene çok arttı sistem belirsizliği,ekonomi vs. sebebli. Bu tayfa mezuna kalsaydı bence çok farklı sıralamalar görebilirdik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.