HERYER BOMBOŞ GELİN HEMEN BEN GİRDİM LAUNCHER YAPMADAN GİRİNİZ
yok oyle bisiy az sonra DC olursun bir anlik acmislar yine kapamis olabilirler :D
fazla kalmazsin veya yeniden acarlar ben baktim kapali
OLMUO
ooyuna girebildinmi hala ben giremiyorum helal olsun sana
saçmalama login server verio hala...
HYR O SEKLIDEDE GIRILMIYOR
quote:
Orijinalden alıntı: selkar
BEYLER KİMSENİN DİKKATI ÇEKMİODU BİŞİ SORACAM BEYLER YA ŞU KÖŞEYE NASIL RESİM KOYACAM YENİ ÜYE OLDUM HANİ SEN BALIK LAR KOYMUŞSUN ORAYA DİOM İŞTE
quote:
Orijinalden alıntı: selkar
Sürekli Serverların Durumuna Bakarsanız Arada 1-2 Dakkalık AÇıp Kapıyorlar o Zamanda Şansa Girebiliyorsun Bende Çoğu Resde Öle Yaptım Serverda 5-10 kişi Anca Oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk
Sürekli Serverların Durumuna Bakarsanız Arada 1-2 Dakkalık AÇıp Kapıyorlar o Zamanda Şansa Girebiliyorsun Bende Çoğu Resde Öle Yaptım Serverda 5-10 kişi Anca Oluyor
Alıntıları Göster
YA NE ZMN AÇILIRKİ BU YA SABAH OKULDAN KAÇTIM KBİGHT OYNUYCAM DİE SERVER KAPALI
quote:
Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk
Alıntıları Göster
cook uzun bi mantiance oldu neyin bakmini yapiyolar bi anlasak mubarek sanki serverlara format attilar :DD
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
cook uzun bi mantiance oldu neyin bakmini yapiyolar bi anlasak mubarek sanki serverlara format attilar :DD
Alıntıları Göster
sen nasıl girdin biz giremiyoz garip
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
Alıntıları Göster
NE ZMAN GELİCEK ACABA YAAA :((((
quote:
Orijinalden alıntı: kazura
Alıntıları Göster
11 gibi acılması bekleniyor
quote:
Alıntıları Göster
insanı sinir etmeden duramazlar
quote:
Orijinalden alıntı: cinbaho
insanı sinir etmeden duramazlar
Alıntıları Göster
bende giremiyorum biras counter yapıymozaman
quote:
Orijinalden alıntı: destructive
bende giremiyorum biras counter yapıymozaman
Alıntıları Göster
11 KESİN GELİCEKMİ KENİDİMİ BOŞUNA ÜMİTLENDİRMİYİM DÜN GECE 2 DEN BERİ KAPALI SERVERLAR :(
quote:
11 KESİN GELİCEKMİ KENİDİMİ BOŞUNA ÜMİTLENDİRMİYİM DÜN GECE 2 DEN BERİ KAPALI SERVERLAR :(
Alıntıları Göster
saat 11 hala tık yok
quote:
Orijinalden alıntı: cinbaho
saat 11 hala tık yok
Alıntıları Göster
iyi halt edionuz okuldan kaçıp her sabah kapatsınlar hatta okul saaattlerinde daima kapatsınlar xD
sonra çok pişman oluyorsunuz okuldan kaçtığınız ama o zamaan da çok geç kalmış oluyorsunuz
benim zamanımda bilardo ve atari vardı biz kaçardık pişmanlık .....................
ne desem boş ama bana da zamanında deselerdi boştu ilerde anlıyoruz herşeyi
quote:
Orijinalden alıntı: dangersmile
iyi halt edionuz okuldan kaçıp her sabah kapatsınlar hatta okul saaattlerinde daima kapatsınlar xD
sonra çok pişman oluyorsunuz okuldan kaçtığınız ama o zamaan da çok geç kalmış oluyorsunuz
benim zamanımda bilardo ve atari vardı biz kaçardık pişmanlık .....................
Alıntıları Göster
ne zaman gelcek serverlar
quote:
Orijinalden alıntı: dangersmile
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dangersmile