iyi halt edionuz okuldan kaçıp her sabah kapatsınlar hatta okul saaattlerinde daima kapatsınlar xD
sonra çok pişman oluyorsunuz okuldan kaçtığınız ama o zamaan da çok geç kalmış oluyorsunuz
benim zamanımda bilardo ve atari vardı biz kaçardık pişmanlık .....................
ne desem boş ama bana da zamanında deselerdi boştu ilerde anlıyoruz herşeyi
Ahh ahh.. benim zamanımda da atariler yeni çıkmıştı, lise yıllarımda kahvelerde 1-2 tane atari vardı, okula gitmeden sabah uğrar oynar giderdik... siz siz olun sakın oyun için okulu asmayın beyler.. son pişmanlık fayda etmez, ben işimi ekmeğimi kazandım hayatımda bir düzen var ve eğlencesine oynuyorum işte, siz siz olun eğitiminizi aksatmayın lütfen... hayat mücadelesi oyuna benzemez..
Hiç bu kadar uzun bakım olmamıştı.... Bu işte bir iş var...Bakalım ne olacak?
saat 12 oldu daha giremedim
canımı sıktı bu serverlar bakımınada derver ların bari bi degişiklik olmuşturda boşuna beklemiş olmayız
quote:
Orjinalden alıntı: CcCaptaiNnN
BEYLER KİMSENİN DİKKATI ÇEKMİODU BİŞİ SORACAM BEYLER YA ŞU KÖŞEYE NASIL RESİM KOYACAM YENİ ÜYE OLDUM HANİ SEN BALIK LAR KOYMUŞSUN ORAYA DİOM İŞTE
profilimden halletçen
acaba yeni yama gelıyor olmasın beyler sonucta dupe felan azıttıydı
umarim parti arasi ve clan rasi sesli konusmayi manataj ediyolardir hic fen aolmaz.... adama yazerken kendi kendimize konusmamis oluruz ve birde kim nooob belii olur:D ikincisi sloto trol cektiklerinde yazana kadar adam yatiyor.. guzel bir çıglıkla isi halederiz:D heralde bunu daha us siralar gormek mumkun olmayacaktir 3sene sonra belki::DD
yaf beyler kimsede bu serverların acılıpo kapandıgını gosteren sayfa yokmu ??? bi koyarsa sevinirim bende yokda şimdiden tesekkurler
girmioo
yeni patch mi gelio beyler ?
Ya Gezin Dolaşın Olmadı Başka Oyun Oynayın Biraz Sörf Yapın Nette Alla alla yaa.. Takılmış Bazı Arkadaşlar Sanki KO Olmadan Yaşam Yok.. Bi Kaç Topicteki Yazıları Görünce Artık Delirdim bee
Nihahaha.dün gece kapattılar 1.30 sularında bu saat oldu hala açmadılar.Yoğun bir bakım olsa gerek.