Şimdi Ara

BEYLER PC'MM VİSTAYI DESTEKLİYOR MUU??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak ... Bilgisayarım win xp ben bunu vistaya çevirmek istiyorum.. Driverlarda felan sıkıntı olurmu diye sormak istedim bitek ekran kartımın driveri destekliyor... Bilgisayarımın özellikleri:
    Anakart: Gigabyte GA-81915p duo
    İşlemci: pentium r 4cpu 3.00ghz
    Bellek 512 mb ram
    Ekran kartı: Asus eah5450 series 1gb
    Ses kartı: Realtek ac97 Audio

• ramin biraz dusukmus, hem ne yapacan vistayi, win7 yukle
  • Ram takviyesi yapip gecerim de driverlar desteklemeyebilir sikinti orasi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driver sorunu olacaksa vistadada olur.

vista ile 7 nin driver paketleri aynı.

sen 2 gb daha ram al 7 yükle
  • Driverlar uyumlu değilse boşa vista ya geçme. Tekrar Xp kurmak zorunda kalırsın. Örneğin ses kartı driveri vista için yoksa hoparlörün çalışmaz pc den ses çıkmaz. Sanırım anlatabildim. :)
  • Vista bellek düşmanı bir sistem. Aman sakın. Win7 e gec.

• Vista yüklemek gibi bir hata yapma . İlk başta en az 2 GB ram al çoğu driver windows 7 de çalışır çok sorun olmaz . eğer sorun olursa geri dönersin zaten en fazla 1 saatini boşa harcamış olursun . Fazla ram in zararı olmaz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vista sıkıntı arkadaşlara katılıyorum.
  • Böyle deneyin (Vista, 7 vs.), driverlar çalışırsa yükseltme yapıp(ram vs.) temiz kurulum yaparsınız.
  • Tamam 2 gb ram alicamm ve windows 7 ye yukselticemm ... Birde bir sorum daha olucakk ... Benim anakartım ddr2 rami destekliyor... Ddr2 ram 800 mhz hizinda calisiyor ddr3 1600mhzde calisiyor ... Arada cok buyuk vi fark soz konusu olur mu ...

• Arkadaşlar bir sorum daha olucak benim anakartım 533 mhz ram destekliyor ... Ben buna 800 mhz ram taksam çalışmama ihtimali var mıdır ??? Cevaplar için teşekkürler....
  • Sorun olmaz sistem senin aldığını 800 MHz belleği 533 MHz olarak çalıştırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeşim içime bi kurt düşmüştü çalışmama ihtimali felan var yazanlar vardı saol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.