Acılmaması normal server 06.12.2006 Tarihinde tam hizmetinizde! Sitesi falan suan yapım asamasında! Server ayarları yapılıyor suan test yayınında! ---------------------------------------------------------------------------- 06.12.2006 Tarihinde tam hizmetinizde!
ISIMDEN KAYBEDIYO
Ben beypazarlıyım!(Ankaranın ilcesi) Orada sadece mu online oynuolar hemde global :D:D Eee bende beypazarlıyım ondan beymu adını verdim 2 hafta icinde insallah en az 200 acc gelecek! --------------------------------------------------------------- Herkezi beklerim kanqa
sen serveri kapana acık tut cok adam gelir merak etme..sadec ekendi cevrenden degil yanii..
YaW ARKDASLAR msn me 97 version server olan pm atsin dedim neyse arkdas atti server sahibi oyuna girdim para falan verdi sagolsun a.q geri zeklai bir admin var nickde admin oyunda accontu yazip kufur luu yazi yazip banladi beyler bunlar gırgır olsun die acmislar ben bu server ban verioyrum denemeyin pisman olursunuz emek harcamyin bosa adam 200 acc dio 200 acc olupkapanacak nasi olsa en cok 2 hafat ayakta kalir ama ben cokertmesem tabe
Server 7/24 online , lag olmas ve uzun surelı olursa gelirim
7/24 olcagını sanmıyorum cunku hep sitesi yok adam msn verıyo acc adam msn actıgıda oda bıraz zor
server hosuma gitti beyendim basarılar dilerim issallah kapanmaz ama site yoksa vede 7/24 deilse gelemicem kusura bakma ama issallah kapanmaz
Saygılar!!
Mu Guzel olsa 7 / 24 ve sitesi olurdu zaten hep bole serverları oynuyanlar Belli Sana katılıyorum hanni
site olursa 7/24 olursa baslamayı dusunuyorum ama tabikide sizinde maddi durumunuz elverisli deil ise elinizden gelcek bisi olmaz ama hade hayırlısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme