Şimdi Ara

BF3 ARTIK ALINIRMI ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru başlıkta sizce bf 3 artık alınırmı online de oyuncu sıkıntısı felan çekermiyim?

• Ben oynuyorum hala , pek sıkıntı olmuyor. Alabilirsin bence
  • taslan39 T kullanıcısına yanıt
    Aldım kardeşim teşekkür ederim.
    Hem normal fiyatı 60 tl gibi bişeymiş ama ben indrime rast geldim ve 36 liraya kapattım :).
    Şuan indiriyorum.
  • Hocam Bf4 alsaydınız bence. Yeni oyun da çıktıktan sonra bilmiyorum ne olur. Bf3 güzel ama cs 1.5 gibi düşünün. Şimdi ise Cs:Go oynuyor herkes. Cs 1.5 ve CS 1.6 ortamını özledim ama ben de Cs:Go oynuyorum maalesef :)

Bf4 alsaydınız dememin bir diğer sebebi ise Bf 4 Premium Edition şuan %60 indirimde ve hemen hemen 66 TL. gibi bir şey yapıyor.https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Haklısın bf 5 çıktığında bf 3 iyice unutulacaktır.Ancak ben bunu zaten 5-6 aylığına aldım.
    Yazın 3000 tl ye sistem toplarsam eğer bf 4 te alabilirim .
    Bu arada cs:go yu bende oynuyorum :D .
  • Sistem yetmiyor ise ona bir lâfım yok tabî hocam. Ben de zaman ile unutulacağını düşünüyorum. Tek tük yeni oyunlara alışamayan ve ya sevmeyenler olur ise bunu oynmaya devam ederler tabî ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisi kadar noob yok artık nereye kaydılar bilmiyorum ama bizim oynadığımız serverlar temiz :D kemik tayfa oynuyor çoğunlukla bf3 ü artık.Alınır kardeşim bf3 den aldığım zevki bf4 ten alamadım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.