Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu adamları rapor ederken açıklama bölümüne ne yazıyorsunuz ingilizcem olmadığı için kimseyi rapor edemiyorum geçen metroda adamın biri 135/2 yapmış adam beni nezaman vursa tabancayla vuruyor hemde uzak mesafede sağlık yüzken bu adam ne tür hack kullanıyor bunu rapor ederken ne yazacaz
  • Aman işte bf... Fazla bir şey beklememek gerekir. Adamların tek yaptığı bozuk oyun çıkartmak. Bugları düzeltmeden, oyuncuların isteklerini yapmadan dlc çıkartıp satmaya çalışan bir firma dice. Ea games gibi bir yere çok yakışıyor bence. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Oyun ilk çıktığında kaç ay ağladık IRNV nerf diye.. Sniperlar bile irnv kullanıyordu :D.
  • şu adamada bi el atın arkadaşlar adamın daha 30 saatlik oyun süresi var yaptıklarına bakın bu adamı şikayet ederken ne yazacaz ingilizcem olmadığı için hiç birşey yazamıyorum adam tank sürüyor 5 6 tane enginer roket javelin sallıyoruz belki 15 16 roket yedi tank yok birşey olmuyor birde biz tanka yakınız tankı tamir eden enginer falanda yok nasıl iş anlamadım

oyun ucuzladıkdan sonra bu hileciler iyice arttı bu yüzden hiç bir online oyunun ucuzlamasını istemiyorum adam alıyor istediği kadar key ondan ona hopluyor

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/SEMILEGEND/stats/901969386/

• Punkbaster diye bir program kullanıyor ne ise yarıyor ki o bende o programa güvenerek hakkım ile öldürduler diye seviniyorum adamlar demekki Kartal simgelerini hep böyle acmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Aynen abi karşılıklı çok oynadık milleti çok vurunca yediremiyor hile diyor oysa ki biz senle ve ya ömer ile vb... iyi oynayan arkadaşlar bir map ben seni sürekli indirirken diğer map siz indirip duruyorsunuz bu milleti anlamıyor ya

hocam sen böyle dersen ben hilesin derim sırayla açıyorsunuz demekki:)
  • Canlı yayın yapmaya çalışıyoruz olmuyor bir ara harbiden ömer, ben, buradan bir kaç arkadaş daha yapsak iyi olur yoksa başka türlü olmayacak
  • Hee açıyoz sanada verimi

• funkerman kullanıcısına yanıt
  • beyler yada bayanlar bence boşa report ediyoruz şu son 1-2 aydır hile daldı oyuna resmen böyle 1-2 kişiyi reportlamayla olacak iş değil noshar canalda 64 kişinin minimum 40 küsür kişisi artık hack adamları teker teker izleyin inanmazsanız kafayı yersiniz sevindik bf3 aldık tek hile olmayan oyun diye buda aynı tas aynı hamam bir rahat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Brain

Yavv biri açılklasın şunu, hileden başka bir şey değil. Tankın içindeyim, adam bana 200 küsür metreden l96 ile headshot çekti! Hile değilde ne la bu? Tankın içindeyken headshot yedim, pes artık!

bu arada arkadaşım bunlar yüzünden arada iyi oynayıp hack sanılanlarda onlarla kaynıyor mesela ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl lvl oldum gerçi önceki hesabım 47 lvldi arkadaşımdı bana verdi al oyna diye sonra şifreyi değiştirdi zaten onundu bende oyunu zaten biliyordum 2xp den faydalandım 1 günde 45 lvl oldum k/d oranımdada death oranım killden 450-500 fazlaydı şimdi kill deathden 660 fazla MAŞALLAH neyse inş dahada götürürüm zaten benimki düz bf3 45 den sonra kasmam farkettiyseniz düz bf3ü olupda 145 lvl olan birine rastladınızmı ha bu arada 2 aydır bf3 oynuyorum ama bu 45 lvl hesap dediğim gibi 5 günlük 5 gün hiç oynamadım sonra 1 günde 1 lvldan 45 eyse stinger dediğiniz aleti bir türlü çalıştıramadım yav :011: iyi füze kullanırım vede sen demişsin 200 metreden hs attı diye ben us üssünden caspianda 900 metre küsürden 3 kişiye aralıksız hs atıyorum hs atmak zor değil ama eğer takır takır 3 ünü birden indiriyorsa hiledir mesela ben hiç mermi kaçırmadan 3 ünü indirdim ama her biri 5 saniyemi aldı aimler gibi 3 saniye değil :011: hem trollerım hem oyuncu c4le 320 küsür öldürdüm mesela ama premium olmadığından artık kasmıyacam 45 yeter 1 günde 45 olduk artık kasmam eğlencesine oynarım gibime geliyor :) yani o 200 metreden vuruyorsa hile değildir 200 metre dediğin neki hem ama lap diye 4-5 kişiyi hs hs hs atıyorsa o işde bir iş var... :)

• O kadar abartma dostum minimum 40 nedir ya son dönemde artan hilelerin sebebi humblebundle dan alınan ucuz oyunlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

O kadar abartma dostum minimum 40 nedir ya son dönemde artan hilelerin sebebi humblebundle dan alınan ucuz oyunlardır.

yok ciddiyim girin bakın mesela ama ilk swye değil biraz dolaşın 3. yada 4.swde takır takır ölürsünüz bunlar örgüt gibi hepsi aynı servera giriyor anlamadım ben 1 günde 1 lvldan 45 oldum millet bana baya iyi olmuşsun diyor adam dün 47 lvldı bugün 82 olarak swde tekrar gördüm noluyor lan dedim kapattım kötü yav eskiden troll yapardım şimdi oda olmuyor arkasından yaklaşıyorum döndüğüyle hs attığı bir oluyor yuh dedim afedersinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

quote:

Yavv biri açılklasın şunu, hileden başka bir şey değil. Tankın içindeyim, adam bana 200 küsür metreden l96 ile headshot çekti! Hile değilde ne la bu? Tankın içindeyken headshot yedim, pes artık!

bu arada arkadaşım bunlar yüzünden arada iyi oynayıp hack sanılanlarda onlarla kaynıyor mesela ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl lvl oldum gerçi önceki hesabım 47 lvldi arkadaşımdı bana verdi al oyna diye sonra şifreyi değiştirdi zaten onundu bende oyunu zaten biliyordum 2xp den faydalandım 1 günde 45 lvl oldum k/d oranımdada death oranım killden 450-500 fazlaydı şimdi kill deathden 660 fazla MAŞALLAH neyse inş dahada götürürüm zaten benimki düz bf3 45 den sonra kasmam farkettiyseniz düz bf3ü olupda 145 lvl olan birine rastladınızmı ha bu arada 2 aydır bf3 oynuyorum ama bu 45 lvl hesap dediğim gibi 5 günlük 5 gün hiç oynamadım sonra 1 günde 1 lvldan 45 eyse stinger dediğiniz aleti bir türlü çalıştıramadım yav :011: iyi füze kullanırım vede sen demişsin 200 metreden hs attı diye ben us üssünden caspianda 900 metre küsürden 3 kişiye aralıksız hs atıyorum hs atmak zor değil ama eğer takır takır 3 ünü birden indiriyorsa hiledir mesela ben hiç mermi kaçırmadan 3 ünü indirdim ama her biri 5 saniyemi aldı aimler gibi 3 saniye değil :011: hem trollerım hem oyuncu c4le 320 küsür öldürdüm mesela ama premium olmadığından artık kasmıyacam 45 yeter 1 günde 45 olduk artık kasmam eğlencesine oynarım gibime geliyor :) yani o 200 metreden vuruyorsa hile değildir 200 metre dediğin neki hem ama lap diye 4-5 kişiyi hs hs hs atıyorsa o işde bir iş var... :)

Abi tankın içindeyken headshot yedim diyorum 200 metreden atar diyorsun. Benimde 15-20 tane 1000 metreden headshot'um var. 2000 metreden de adam aldım. Head gitmedi ama öldürdüm adamı. Tankın içindeyken sniper ile öldürülmek bildiğin hiledir. İyi oynamayla alakası yok. Bazen bende hiç ölmeden 60-70 kill aldığım oldu. Ama bu hile değil. İyi oynamayla alakalı. Adam beni düz vursa tamam derim profesyonel ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 24 Ağustos 2013; 16:06:14 >

• Ps4 cıksın al birtane kurtul :)

• quote:

quote:

quote:

Abi tankın içindeyken headshot yedim diyorum 200 metreden atar diyorsun. Benimde 15-20 tane 1000 metreden headshot'um var. 2000 metreden de adam aldım. Head gitmedi ama öldürdüm adamı. Tankın içindeyken sniper ile öldürülmek bildiğin hiledir. İyi oynamayla alakası yok. Bazen bende hiç ölmeden 60-70 kill aldığım oldu. Ama bu hile değil. İyi oynamayla alakalı. Adam beni düz vursa tamam derim profesyonel ama...

tankın içindeyse bir anormallik var :D

• oyuna yenı basladım ama bende dun gordum metro harıtasındaysım, 10 kısı falan aynı yerden ates edıyoruz, birden hepımız aynı anda olduk. neyle vurulmusum pistol ıle(adını yatırlayamadım). vurulduktan sonra adamı gosterıyorya hanı kısa bır sure, adam nasıl yaptıysa metronun ıcındeyken yukarıda(toprak olan yerden normalde cıkılamayan yerde) gezınıyor. 148 death 6 kill i vardı adamın.
    nasıl şikayet edılıyor?
  • Humble Bundle sağolsun bakteri gibi üredi bu veletler. BF4 çıkana kadar LoL oynayacağım, size de tavsiye ederim.

• 1.5 yıl sonra 2 kez gördüm bugün bende.
  • quote:

quote:

quote:

Tankın ön kısmında bi delik sadece kafan görünüyo ordan yiyor olabilirsin headshotu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.