Şimdi Ara

Bf3 MuratAbiGF Server'inden Uzak Durun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölmeyi kendilerine yediremeyen adminler, sabah akşam m16'larla takılan 100 yıldızlı bebeler ve bariz macro kullandıkları halde görmemezlikten gelinen oyuncularla dolu bir servar'da sözde macro kullanıyormuşum diye ban yedim. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Alın bu da hesabım.http://battlelog-cdn.battlefield.com/bf3/soldier/Azsussan/stats/1053775122/pc/
    M240b yüzünden macro yedik. %6 isabet oranı var silahın. Nasıl bir macroysa artık! Arada bipodla indirdik diye mi oldu bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 31 Mayıs 2015; 1:07:19 >

• Hocam canfakedead diye birisi var. Murat'ın arkadaşı. O seçmiş adminleri ama seçtiği kişiler arkadaşları filan sanırım. Kafalarına göre nuke atmalar falan.. Metroda 3 bayrak da bizdeyken baserape oluyor diye nuke attı sonra maç döndü bu sefer onlar başladı ama o karşıdaydi niye atmıyorsun nuke dedim mırın kırın filan etti. Arada girmelik server orası yoksa gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi alman serverler Türk serverlerinde egoları tavan yapmış lüzumsuz adminlerden başka bir halt yok.

• Bu gece bir ara aynı squaddaydık.Ban mı attılar sana yahu.Ayıp etmişler...
  • Admine gerek yok votekick vote ban koysunlar kendi banimizi atarik

• Seni hangi admin banladı biliyo musun

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Seni hangi admin banladı biliyo musun

Bilmiyorum ama tekrar açıldı galiba banım. Şu an girebiliyorum.

• Kardeş o server a bnde girdim 100 lvl lik bebeler hepsi amk kendileri macro mouse kullandıkları belli bunlara JNG-90 ile hiç ölmeden 6-0 falan yaptım beni hileci diye oyundan attılar. hayır jng-90 ıda çok iyi kullanırım sadece üstünde balistikx12 dürbün var hepsi ezik yaa bebeleri doldurmuşlar odaya. Odada macro mouse yasak diyor ama çoğu kişide var belli bnde muratada yetki verdiklerinide iyice bi sövdüm oyunda emin ol çok küfür yiyorlar
  • ###Warzone### Serveri varken hala buralarda takilmayin acik ara en iyi BF3 Rush Serveri Warz1

• bizde sniper dan geldik oyuna,bu ne dedim bilader,herkes hileci bu oyunda. epeydir oynamıyorum.
  • Kardeşim yaşım 35 işten gelmişim bir stres atayım dedim
    normalde her akşam oynarım ama yabancı serverda
    baktım ooo ping 9mu 10 mu ne bi gireyim bakalım nasıl tr server
    5 dakika zor dayandım bin tane küfür yedim bir daha tövbe
    uzak durun bu serverden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 6 Haziran 2015; 14:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

G3A3 ile killstreak yaptığım için adminler beni bir Türk serverinden atmıştı. O yüzden ben hiç Türk serverlerinde oynamam. Türk serverleri zaten normalde de çok tuhaf, hiçbir denge yok team balance sıfır.

Hayır m240b ile nasıl macro yapabilirim? %6 isabet var Allah aşkına? Özellikle metro'da us iken o tünelin başında bir tümsek var. Kuruyorum m240b'yi bipod ile. 10-15 kill alıyorum. Hileci diyorlar. Ölen adam biliyor bipod kurduğumu. Bu kadar noobluk olamaz. Sonra hele birisi diyor m240b ile üç atışda indirdi beni. Hileciymişim ben. Diğer silahlada da isabet oranım ortada. %15'in üstünde silahım yok. M240b kullanmaktan korkuyorum artık. 100 level olsam tecrübeli derler ama adım macrocu oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.