Şimdi Ara

Bf3 Premium Inanilmaz fiyata!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş çok güvenilirdir. sorunsuz alışveriş oldu.

Battlelog İD'm : clarsa
  • Arkadaslar bu partide bitti.Haber bekliyorum
  • yeni parti gelince ben de alıcam banka hesabını atar mısın ?
  • Arkadaş saolsun öğle civarı mesaj attı siteye nasıl girdim aldım hatırlamıyorum kalmaz diye aceleyle ilk ben aldım 2 dk içinde ödemeyi yaptım =)
    Saol arkadaşım
  • dubaiye gidip avm nin önünde nöbet tutasım var.
  • Zatren o dubai lilier birleşik araplılar yaşıyor bu devirde.BF 3 de en çok gördüğüm oyuncu Arap emirliklerinden.Lan herkes mi KSA olur.Girdiğim serverda en az 2 kişinin nickinde veya tag ında KSA var.
  • Hacı 1 tane bana 1 tanede woltcaptaine ayır havaleyle alcaz (banka numaranı pm at )
  • Hocam ben de istiyorum 1 adet GG'den alırım.
  • stok gelecek mi?
  • pm attım
  • Takip
  • eger stokta varsa bende alıcıyımpm atıldı!
  • dostum msgini yeni gordum bende istiyorum pm atiyorum adima yada free hesapacarsan gittigidiyor uzerinden alabilirim...
  • Dostum bnde kaçırdım 45,50 tl sattığın premiumları.Acaba bayrama veya bayramdan sonraya kadar tekrar getirtip 50-60 tl ye satabilirmisiniz ?
  • Ben de istiyorum hesap numarasi var mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusa

Arkadaslar bu partide bitti.Haber bekliyorum

Hocam kredi kartı ile değilde siz bana hesap numaranızı verseniz, bende atm den yollasam parayı, o şekilde olur mu acaba ?
  • Arkadaslar anladigim kadariyla baska Premium YOK!!!Ben de bu hafta Turkiye ye donuyorum.Alan arkadaslara hayirli olsun,alamayanlar icin yapicak birsey yok...

Tesekkurler
  • Arkadaşım daha yeni gördüm konuyu. Bende alacağım ve seni karşıma Google çıkardı akşam akşam. Eğer hala satış yapıyorsan cevabını bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.