Şimdi Ara

BF3 PRODUCT KEY (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı çözen ey ahali
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    kardeş sen bu oyunu hangi tarihte indirmeye başladın?
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    dün
    yabancı forumdan duyduklarıma göre 3 hazirandan itibaren indirenlerde böyle bir sorun söz konusuymuş ea şuan bu sorunu çözmeye yönelik bazı şeyler yapmayı planlıyormuş haberin olsun istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

yabancı forumdan duyduklarıma göre 3 hazirandan itibaren indirenlerde böyle bir sorun söz konusuymuş ea şuan bu sorunu çözmeye yönelik bazı şeyler yapmayı planlıyormuş haberin olsun istedim

Demekki benimkilerde sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin aslı ben 2 haziranda yüklemek için oyunu edindim fakat oyun birazdan inicek bakalım bendede böyle bir hata vericek mi olmadı ticket atmayı deneriz
  • Arkadaşlar çalıştırabilen olursa buraya yazsın lütfen!Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

O duyuruyu ben de gördüm az önce. Neyse bekleyecez artık
  • Oyuna avanta sahip olanlari gorunce biraz koyuyor ama dunya mali dunyada kalir.Insallah sorununuz duzelirde oynarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende sorunsuz bir şekilde oynanıyor girebileceğim bir server var mı?
  • Kampanya 3 haziranda sona erecek diyor siz bügün indirmişsiniz galiba yoksa önceden oyunu kütaphaneye aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLeesin

Kampanya 3 haziranda sona erecek diyor siz bügün indirmişsiniz galiba yoksa önceden oyunu kütaphaneye aldınız mı ?

Kütüphaneye dün ekleyip dün indirdim
  • Arkadaşımın bilgisayarda olmuyor demiştim ya dün gece. Sorunu çözdüm. Biraz saçma gelecek ama kendi heabıma giirdim bende de bf3 var. Çalıştırdım oyun açıldı. Kapattım ve hata veren onun hesabında denedim. Çalıştı. Eğer başka bildiğiniz bf3 olan hesap varsa önce onunla bi çalıştırın sonra deneyin. Umarım anlatabilmişimdir.
  • bn 2 kez indiridm bf3 hiç birinde key falan sormadı direk oynuyorum
  • Battlelogda şöyle bi yazı var : "Some players have reported that after recently downloading and installing Battlefield 3 their game does not activate in their Origin My Games list. We're investigating this issue and are working to get you back into your game as quickly as possible. Thanks for your patience and stay tuned for updates."
  • Var mı çözen
  • ksbrky K kullanıcısına yanıt
    Türkçe meali nedir hocam
    Bazılarında bu problem yaşanmış ilgileniyorlarmış.En kısa zamanda çözeceklermiş.
  • Keşke İlk Gün indirseydiniz birde şöyle bir denermisiniz ? Origine girip battlefield 3 e sağ tıklayıp View Game Details Tıklayın sağ tarafta product codenin altına kod varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.