Şimdi Ara

BF3 Server'ler Neden Boş?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben mi hata yapıyorum yoksa bu battlelog'da kimse yok mu? Yani ben binlerce oyuncu var sanıyordum ama serverleri oyuncu sayısına göre sıraladığımda ilk 4-5 tanesinden sonra 20 kişilik oyunlara düşüyor. Bir de bu game tracker'daki serverlere nasıl bağlanılır acaba? Orda çok oyuncu var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse_now_b -- 25 Ağustos 2013; 12:54:48 >

• Bu saatlerde bos oluyor. Ama yinede dolu aslinda Aksama gore kiyaslayinca cok az oyuncu var. Saat 6 dan sonra gir bak ne kadar dolu. Caspian,kharg,firestorm,canals tdm,karkand gibi hatitalar hep dolu oluyor. Gidip tehran highway yada grand bazaar ararsan bu saatte bulamazssin tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Bu saatlerde bos oluyor. Ama yinede dolu aslinda Aksama gore kiyaslayinca cok az oyuncu var. Saat 6 dan sonra gir bak ne kadar dolu. Caspian,kharg,firestorm,canals tdm,karkand gibi hatitalar hep dolu oluyor. Gidip tehran highway yada grand bazaar ararsan bu saatte bulamazssin tabi.

Yani çok ünlü bir oyun, o yüzden her zaman doluluk olur diye bekliyordum
  • Şuan ki online sayısı PC online 54 522 server sıkıntısı çekiyosan ilginç 64 kişilik başta çıkanlar her zaman sağlam olur girersin yani yoksada tekrar yenile başka serverlar çıkar girersin
  • Arama ayarlarında bir sorun var dostum. Pazar günü her saat dolu olur serverlar. Aslında her gün her saat dolu server bulmak mümkün. Ama ping seçme özgürlüğün olmayabiliyor.

Bu arada arada Ghost Recon Advanced Warfighter 2 serverlarına giriyorum. Orada bile dolu serverlar var. BF3'de serverların bomboş olması imkasız.

Bir de hoşuna giden serverları Favorites'e eklersen sonrasında kolay server bulursun.
  • Bomboş demedim ama bazen istediğim map'lerde kalabalık bulamıyorum. Ya ben galiba yanlış birşey yapıyorum bakın ss:

İlk 7 serverden sonrası 20'nin altına iniyor .Yani 54 522 insan nerde ağalar anlamadım ben bu işi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brefendi

Bomboş demedim ama bazen istediğim map'lerde kalabalık bulamıyorum. Ya ben galiba yanlış birşey yapıyorum bakın ss:

İlk 7 serverden sonrası 20'nin altına iniyor .Yani 54 522 insan nerde ağalar anlamadım ben bu işi?

Bende bir sıkıntı yok arama ayarlarını resetle hiç bir şey seçmeden aratma mesela haritanı ve oyun modunu seç öyle arat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 25 Ağustos 2013; 16:12:58 >

• whisper242 kullanıcısına yanıt
    hmm map seçince daha çok çıktı evet. Ama şimdi Seine crossing'i seçiyorum ilk 3 server dolu gerisi boş. Yani anlamadığım bu 54 bin insandan bu map'i oynayan bu kadarcık adam mı var?
    Ek olarak şu gametracker'deki oyunlara nasıl bağlanabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse_now_b -- 25 Ağustos 2013; 16:22:05 >
  • quote:

hmm map seçince daha çok çıktı evet. Ama şimdi Seine crossing'i seçiyorum ilk 3 server dolu gerisi boş. Yani anlamadığım bu 54 bin insandan bu map'i oynayan bu kadarcık adam mı var?

29 harita var 15 oyun modu var çok normal
    Hm normal yani. Peki teşekkürler. Son olarak gametracker'a baktığımda birsürü server var onlara nasıl bağlanılıyor acaba?
  • quote:

Hm normal yani. Peki teşekkürler. Son olarak gametracker'a baktığımda birsürü server var onlara nasıl bağlanılıyor acaba?

serverların isimlerini battelogta aratırsan çıkıyor denedim şimdi bu yöntemle bağlanabilirsin
    Aratınca çıktı harbiden. Çok teşekkür ederim kardeş bu konuda sıkıntılıydım halloldu sayende
  • quote:

Aratınca çıktı harbiden. Çok teşekkür ederim kardeş bu konuda sıkıntılıydım halloldu sayende

Önemli değil kardeşim iyi oyunlar
  • quote:

http://installer.gametracker.com/gtlite_update/GTSetup.exe

Bunu indirince bağlanabiliyorsun direk.
  • Burdaki tek sikinti bence tr'de dolu serverlerin görünmemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BF3 Server'ler Neden Boş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 25 Ağustos 2013; 19:16:48 >

• ben bir şeyi yanlış yapıyorum ama anlamadım neyi.
  • ya beyler bende bütün serverlar 0 neden 0/60 /24 falan bi sıkıntımı var nedir bazen oynuyorum ama 2 3 bilemedin 10 kişiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.