Bildirim
BF3 VS BF4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time
origin kurunca bf4 game time çıkıyorsa satın almadan bir müddet multiplayer deneme şansın var..yada direk forum 2.elden içinde bf3 ve bf4 bulunan bir hesapta alabilirsin,yine sıfır bf4 e göre ucuz olur ama 2.el, bir miktar risk içerebilir elbette -
bf3 beni çok daha fazla sarmıştı -
Yani bf4 daha mı iyi ? -
iyi kötü şeklinde önermedim.bf4 ün sistem ihtiyacı bf3 ten yüksek ve multiplayer oynayacaksan oyunun ihtiyaçlarında yazan gereksinimlerde gerçekci değil..elindeki cihazın bf4 teki performansını denemen açısından önerdim süreli oyunu..elindeki özellikleri bulunduran laptop bf3 multiplayer kısmında sıkıntı çıkarmaz zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf 3 al ve birde premium ek paketi al eminimki acayip saracaktır sistemin kötü değil ama Bf 4 te sorun cikabilir Bf 3 premium tadından yenmez öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu premium farkı ne peki kardeşim açıklarmısın ? -
Kardeşim o dediğin taktikle girdim origine ve baktım game time yazıyor şuan indiriyorum.Ancak bir sorum var ,ben mesela şimdi bu oyunu indirdim ve beğendim diyelim sonrada bf4 ü satın aldım tekrardan indirmemmi gerekiyor yoksa bu game time olan onun yerine felan geçermi ? .Birde bu bf4 deluxe ... bişey var onda 3 tanemi ne altın paket veriyorya onlar ne işe yarıyor ? -
BF3 almayın, her ne kadar 3'ü 4'e değişmesemde , bu aralar oyuncu sayısında kıtlık çekiyor BF3. Belli başlı haritalar dışında bütün serverlar boş. Operation Metro,Noshair Canals vs gibi bir kaç tane daha popüler harita dolu oluyor.Diğerleri pek dolu değil artık. Hatta Premium almanızı bile tavsiye etmem BF3 için, bir esprisi kalmadı artık. Oyuncu sayısı git gide azalıyor , yeni bir BF oyunu çıkarsa önümüzdeki aylarda iyice azalma olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p
bu premium farkı ne peki kardeşim açıklarmısın ?
Bro modlar ve haritalar full şekilde acık oluyor gun master modu var sen adam öldürdükçe silahın felan değişiyor yani ama sen bilirsinde yada forumdan bi sağlam hesap alabilirsin bf3/4 lü ama önerim Bf 3 ben standart pakete sahibim ve oyuncu sıkıntısı hiç çekmedim prede haritalar ve oyun modları (hepsi) açık oluyor oyun herşeyiyle emrine amade oluyor tabiki karar senin ama arkadaşımızın dediği gibi game time bir dene ama iyi grafikle oynamak isterim derseniz Bf 3 çünkü gt 740 kesinlikle kötü diyemem ama Bf 4ten cok iyi bir performans beklememek lazım 64 kişilik serverde sorun cıkartır gibi geliyor ama bir deneyin game time ile ve Bf 3 acayip saran bir oyundur kapatacağım diye diye 30 dk daha oynadım sırf intikam almak için karar sizin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateşek -- 7 Ocak 2016; 12:21:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim zaten şu an bf4 orıgın time indiriyorum .
Eğer kasmazsa felan 4 alacağım . -
Biraz sıkıntılı beyler oyun o yüzden bf 3 alabilirim. -
Vs kısmında bence bf3 daha iyiydi.Neden diye sorarsan ya ilk bf oyunum olduğu için ya da haritalarından dolayı.Cidden bf3ün yeri bir farklı.Ama ben bu vakitten sonra 3 almam.Bu sene içinde yeni oyun gelecek zaten.Oyun sıkıntılıymış galiba o zaman alabilirsin bf3 hiçbir şey kaybetmezsin. -
Bf3 cidden çok iyi Noshashr canals falan efsane mapler bence bf4 teki 2 3 harita dışında bf3 teki tadı vermiyo -
Daha oynamak nasip olmadı ancak satın aldım .
İnşallah memnun kalırım . :) -
Memnun kalırsın ayrıca oyundaki ismim TeddyDanielss ekleyebilirsin -
Tabikide eklerim zaten arkadaşlarımdan felan bf3 ü olan hiç yok .
En azından forumdaki lerle felan oynarız :) . -
bf4 tabii ki. bf3 ün haritaları daha güzel gibi ama yavaş yavaş bf3'ün online serverları azalacaktır. -
O konuda gerçekten diyebileceğim birşey yok,haklısınız serverları büyük ihtimalle bf6 tipi birşey çıktığında yavaş yavaş kapanacaktır .
Bende zaten bu oyunu 5-6 ay oynamak için aldım.Eğer biriktirebilirsem yazın 3000 tllik bir canavar toplayacağım o zaman hardline bile alabilirim :) . -
@q_-MesuTJR-_p
2016 sonbaharında bf5 çıkacak dostum. bf4 en az 2 sene daha oynanır online. ama hardline hiç önermem, tutulmadı pek, grafik olarak da bf4'ten farkı yok :)
Benzer içerikler
- battlefield 3 türkçe yama
- battlefield 1942
- esn sonar nedir
- ea ıd nedir
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X