Şimdi Ara

BF3 VS BF4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım ...
    Bf hardline nin tutmadığıyla ilgili birkaç haberi bende okumuştum.
    Zaten bf hardline alabilirim derken esprisine demiştim :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

@q_-MesuTJR-_p

2016 sonbaharında bf5 çıkacak dostum. bf4 en az 2 sene daha oynanır online. ama hardline hiç önermem, tutulmadı pek, grafik olarak da bf4'ten farkı yok :)

nereye 2016 sonunda bf5 çıkıyor hocam? kaynak gösterebilirmisiniz? tek bir teaser ss duyuru olmadan max 10 ayda oyun yapıp mı çıkaracaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

@q_-MesuTJR-_p

2016 sonbaharında bf5 çıkacak dostum. bf4 en az 2 sene daha oynanır online. ama hardline hiç önermem, tutulmadı pek, grafik olarak da bf4'ten farkı yok :)

nereye 2016 sonunda bf5 çıkıyor hocam? kaynak gösterebilirmisiniz? tek bir teaser ss duyuru olmadan max 10 ayda oyun yapıp mı çıkaracaklar

Ben de arkadaşlardan duydum kaynak gösteremem

yine de link atayım;https://www.mtcgame.com/news/battlefield-5-ne-zaman-cikacak-yeni-bf-oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 23 Ocak 2016; 22:13:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

@q_-MesuTJR-_p

Ben de arkadaşlardan duydum kaynak gösteremem

yine de link atayım;https://www.mtcgame.com/news/battlefield-5-ne-zaman-cikacak-yeni-bf-oyunu

DICE minumum 10 ay kala duyurur gerçi DICE in boş geçtiği bir yıl yok lakin ben bu kez BF 5 beklemiyorum, bir bad company 3 gelse ne güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.