Şimdi Ara

Bf3 Windows 10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı windowns 10' a güncelledim. Sürücüleri güncelledim fakat oyun açılmıyor. Farklı tarayıcılardan denedim yine olmadı hiç tepki yok. Yapılması gereken başka şey var mı? Directx te de sorun gözükmüyor.

Edit: Win7'de sıkıntısız çalışıyordu. Repair yaptım. Uyumluluk denedim. Herhangi bir hata mesajı veya ekranda değişiklik vb. olmuyor. Bilgisayarı yüksek performans moduna da geçirmiyor. Hareket yok yani. Sadece görev yöneticisinde 2 saniye açılıp kapanıyor. Battlelog oyun açılamadı hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 20 Eylül 2015; 17:08:30 >

• Ne hatası veriyor?
  • Originden oyunu , repair lermisin duzelmesi lazim bu işlemden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repair yapmıştım. Herhangi bir hata yok. Görev yöneticisinde açılıp 2 sn sonra kapanıyor. Ekranda bir değişim yok.

GeForce Experience'deki ayarları da sıfırladım. Win7 de sıkıntısız çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 20 Eylül 2015; 17:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Repair yapmıştım. Herhangi bir hata yok. Görev yöneticisinde açılıp 2 sn sonra kapanıyor. Ekranda bir değişim yok.

GeForce Experience'deki ayarları da sıfırladım. Win7 de sıkıntısız çalışıyordu.

Benimde windows 8 de çalışıyordu . Dün windows 10 a güncelledim bilgisayarı driverı kurdum ve girdim sorun olmadı.

Şu işlemi yaparmısın.

C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3

daha sonra altta pbsvc '' diye bir program var onunla plugini tekrar kurarmısın.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Onu da kurmuştum. Sorunu çözdüm. Kendim win8 uyumluluğa ayarlayınca olmuyordu ama sorun gidermeden yapınca oldu nedense.

• quote:

Onu da kurmuştum. Sorunu çözdüm. Kendim win8 uyumluluğa ayarlayınca olmuyordu ama sorun gidermeden yapınca oldu nedense.

sevdindim. Kaç levelsiniz btf3 te.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Hatırlamıyorum 117 saat oynamışım ama berbat bir kda vardı. Tüm oyun sürem uçakla heliyle geçti. Isınmayan 17.3 ekran bir bilgisayar alıp öyle oynayacam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Hatırlamıyorum 117 saat oynamışım ama berbat bir kda vardı. Tüm oyun sürem uçakla heliyle geçti. Isınmayan 17.3 ekran bir bilgisayar alıp öyle oynayacam.

ben 42 levelim 1 sene oldu alalı oyunu, ancak sadece yazları oynuyorum.Ben karacıyım , oyundaki en muhteşem hobim c4 ile tankları imha etmek.:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.