Şimdi Ara

BF4 Helikopter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizce helikopteri mouse ile mi yoksa yön tuşları ile mi kontrol etmek daha mantıklı?

• Mouse.
  • bana daha oygun olan sadece klavye.
  • Tabiki mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Tabiki mouse

termınator ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse ile Viper'ı falan kontrol ederken zorlanıyorum cok yavas dönüyor helikopter nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeybiFace

quote:

Tabiki mouse

termınator ??

tr gg knka
  • Rossoverde kullanıcısına yanıt
    İnfantryken kullandığın DPİ'ı Heli ve Jette kullanmıyorsun herhalde.? Eğer öyleyse zor olur tabii ki.Heli ve Jette Dpi arttır sorunun çözülür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeybiFace

quote:

Tabiki mouse

termınator ??

tr gg knka

uuuu beybi

• quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

İnfantryken kullandığın DPİ'ı Heli ve Jette kullanmıyorsun herhalde.? Eğer öyleyse zor olur tabii ki.Heli ve Jette Dpi arttır sorunun çözülür.

Şuanki mouse'umda DPI ayarı yok öncekinde vardı fakat değiştirdim
  • Options bölümünden vehicles mouse settings kısmından yüzde 70 lere getirin ve deneyin manevralarda ve keskin dönüşlerde daha seri olduğunu fark edersiniz.
  • joistick şart
  • joystick ile hassas ayarlar pek yapamıyorsun şuan oyuncu mouse kullanıyorum joystick den daha iyi ama bir tercih meselesi :

• TR birincisi fare kullanıyo örnek vericek olursak
  • Oyunda hem normal sensivity hem vehicle sensivity ayarı var mouse için.Ben %20 ye %50 yapıyorum.
  • Piyade ve Araç aynı DPI oynuyorum. Oyun hassasiyeti piyade için 11 - araç için 13 / DPI -1200 (helikopter ve jet)

Fakat; tank, Lav, transport heli, bot gibi araçlarda namlu ve gunner silahlarına geçtiğimde DPI'yı 4000 civarına alıyorum ve çok daha hızlı kontrol edebiliyorum.

Bu oyunda DPI ayarı yapılabilen bir fare her zaman avantaj olacaktır. Sadece piyade oynuyorsanız sorun yok ama araç kullanımı için şart derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 7 Haziran 2015; 1:25:45 >
  • Klavye mouse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WASD normal kullanmak için. Space tuşu pitch up, alt tuşu da pitch down. Fareyi sadece sağa sola dönmek ve nişan almak için kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.