Şimdi Ara

BF4 HELİKOPTERİN GAZAMETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverdan banlama neymis yaaa. Eziklik hareketleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hhaha yaralı kovboylar sizi
  • Biz kimseyi zorlamıyoruz diye kasıntı yapmayın bu kadar. Kurallar belli işinize gelmiyorsa diğer serverlara gidin arkadaşlar. uzatmanın anlamı yok
  • Ha birde sivayin bravo size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Kasım 2014; 14:08:34 >
  • daha neler gorecegiz ne rezillikler
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Yetmedimi caldiginiz bizim besteler

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    allah belanizi versin ...
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakallı Adam

Biz kimseyi zorlamıyoruz diye kasıntı yapmayın bu kadar. Kurallar belli işinize gelmiyorsa diğer serverlara gidin arkadaşlar. uzatmanın anlamı yok

Ne kuralı ya ne kuralı? Serverda karşılıklı heli alıp birbirinizi vurmamak mı kural? Stinger IGLA kullananı da atıyorsunuzdur Allah bilir. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı çift helikopter havada takılın. Sizi öldüreni oyundan atın sonra bizim K/D'miz iyi sonra biz iyi oyuncuyuz. Oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Biz kimseyi zorlamıyoruz diye kasıntı yapmayın bu kadar. Kurallar belli işinize gelmiyorsa diğer serverlara gidin arkadaşlar. uzatmanın anlamı yok

Ne kuralı ya ne kuralı? Serverda karşılıklı heli alıp birbirinizi vurmamak mı kural? Stinger IGLA kullananı da atıyorsunuzdur Allah bilir. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı çift helikopter havada takılın. Sizi öldüreni oyundan atın sonra bizim K/D'miz iyi sonra biz iyi oyuncuyuz. Oldu...

Birde utanmadan "biz kimseyi zorlamiyoruz diye(!) kasinti yapmayin bukadar" demis vay arkadas adamlar cok cool

• quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

quote:

Birde utanmadan "biz kimseyi zorlamiyoruz diye(!) kasinti yapmayin bukadar" demis vay arkadas adamlar cok cool

Ya zaten benim böyle ezikçe oyun oynanan bir severda ne işim olur. Video koymuşlar biz de yorum yapıyoruz.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    oda sizin ezikliğiniz hadi bakalım.

Evet kimseyi zorlamıyoruz yaranız mı var nedir bu olaylar ? Beğenmiyorsanız şikayetçiyseniz başka serverlara gidin o zaman. Silah mı dayıyoruz müstehçen yerlerinize acaba bizim servera gelinde banlayalım diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

quote:

Ya zaten benim böyle ezikçe oyun oynanan bir severda ne işim olur. Video koymuşlar biz de yorum yapıyoruz.

Tabi canim video ya yorum yapiyoruz adam ozel konu acmis, yorum yapmadan olmaz degilmi ayiptir

• quote:

oda sizin ezikliğiniz hadi bakalım.

Evet kimseyi zorlamıyoruz yaranız mı var nedir bu olaylar ? Beğenmiyorsanız şikayetçiyseniz başka serverlara gidin o zaman. Silah mı dayıyoruz müstehçen yerlerinize acaba bizim servera gelinde banlayalım diye.

Ne ezikliğim olacak birader. PS3 BF3 zamanında sizin klandan 4 kere teklif geldi bana cevap bile vermedim.

İstediğiniz eziklikte oynabilirsiniz oyunu. Havada çift helikopter takılın, heli alanı serverdan atın, sizi öldüreni serverdan atın (ne şekilde öldüğünüz farketmeden). İstediğinizi yapın ama bunları yaparken biz şöyle iyi oyuncuyuz böyle iyi oyuncuyuz diye dolaşmayın buralarda... Tek isteğimiz bu... Şunu unutmayın DH ifşa team her daim online.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 13 Kasım 2014; 15:11:44 >

• Yaaa ne diye daha yaziyonuz bu ezige amaci kizdirmak cevap yazdirmak boylelikle konusu yukariya tasiniyor reklam pesinde ezik. Birakin oyuna dun baslayanlar buna vaa supersin harikasin desin buda tatmin olsun. Cocuk cocuga hava atsin birakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çok can yakmışız ya dönüp bakıyorum da şöyle :D bu mavalları bana okuma git sana istek atan kişiye söyle bunları. Kimseyede övündüğümüz yok. benim övünecek kd oranım yok 1.08 bunun mu havasını atacağım ? ne konuştuğunuzu bilin. madem rahatsız oluyorsunuz madem sevmiyorsunuz gelmeyin arkadaş o zaman bu servera. sanki ortada zorunluluk var
  • Bisey sorcam sizin server da medkit te yasak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

Bisey sorcam sizin server da medkit te yasak mi

güzeldi.
  • quote:

Ne çok can yakmışız ya dönüp bakıyorum da şöyle :D bu mavalları bana okuma git sana istek atan kişiye söyle bunları. Kimseyede övündüğümüz yok. benim övünecek kd oranım yok 1.08 bunun mu havasını atacağım ? ne konuştuğunuzu bilin. madem rahatsız oluyorsunuz madem sevmiyorsunuz gelmeyin arkadaş o zaman bu servera. sanki ortada zorunluluk var

Orkun'a söylesene kerem maç istiyor diye, senden önce görürsem psn'de ben de sorarım.
    Cevapları da adam gibi ver !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

Bisey sorcam sizin server da medkit te yasak mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.