Şimdi Ara

BF4 Karışık Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yükledim oyunu ama ölüp duruyorum kim kime belli değil, çok karışık geldi bana. Arma'da alırdım roketimi sakince vururdum ama bunda 1 saniye bile boş kalınmıyor zaten. Nerden sıktıklarını bile göremiyorum. Bu alışmadığım için noobluğun etkisi midir? Bir de tank ve helilerden bıktım ama engineer'daki dandik füzeyle patlatamıyorum. Güdümlü füze yok mudur? Bir de Rpg roketini açmam için o dandik roketle mi puan kasmam lazım yoksa araç mı onarmam gerek? Yoksa önce bi oyuna alış füzeyi boşver mi dersiniz... Bir de hep conquest classic oynuyorum. Oyuna giriş bile garip geldi bana. Bir de çok 'bir de'li bir mesaj olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 15 Mayıs 2016; 23:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• team deathmach oynamanı öneririm önce bi oyuna,hızına vs alış sonra gerisi gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

team deathmach oynamanı öneririm önce bi oyuna,hızına vs alış sonra gerisi gelir zaten

Peki mesela dün assault'da Scar-h denen silahı açtım bir de Ak5c diye. Ama ilk baştaki silahla daha iyi oynuyorum. Açtığımız silahlar hep daha iyi mi oluyor, yani sıraya göre gücü artıyor mu? Bir de assault'da daha iyi oynuyorum ama roketleri sevdiğimden ısrarla engineer oynuyorum ve sonuncu oluyorum. Silahları açmak için adam vurmak yeterli mi?

• oynaya oynaya açılıcak işte hocam silahlar her silah farklı benim sana önerim assaultda an94 oynaman baya iyi bi silah engineerdada groza4 baya iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

oynaya oynaya açılıcak işte hocam silahlar her silah farklı benim sana önerim assaultda an94 oynaman baya iyi bi silah engineerdada groza4 baya iyidir

Teşekkürler.

• Her oyun gibi battlefield serisindede bi öğrenme süreci var ancak diğer fps türlerine göre bu süre battlefieldda çok daha uzundur. Haritaları öğrenmen gerek potansiyel düşman akınlarının nerelerden geleceğini öğrenmen gerek nerede gizleneceğine nerede koşacağına ona göre karar veriyorsun. Oynadıkça açılan ekipmana gelecek olursak her silahın kendine göre avantajları oluyor kimi silah düşük menzilli seri atışa izin verirken kimi silah daha yavaş ama daha yüksek isabet oranlarına sahip. Yani her silahın bir yeri var diyebiliriz buda oynandıkça öğrenilen birşey ama arkadaşın dediği an94 gibi genel geçer bazı silahlar var ve başta açık olan silahlar, ilk oynanışlarda açılan silahlar genelde bu kategoriye girer.
  • Oyun mükemmel hele pc de daha güzel
    Bence large haritalarda oyna alan geniş
    Engineerin 2.roketi çok iyi aslında bende reconum ama arada engineer oynuyorum
    Stringer sanırım 2.roket yerden havaya güdümlü takip ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Oyun mükemmel hele pc de daha güzel
    Bence large haritalarda oyna alan geniş
    Engineerin 2.roketi çok iyi aslında bende reconum ama arada engineer oynuyorum
    Stringer sanırım 2.roket yerden havaya güdümlü takip ediyor

Şu an İgla'ya kadar açtım. Rpg ile de çok yakındaysa vurabiliyorum yoksa zor. Bir de helikopter süremiyorum zaten oraya buraya çarpıyorum veya anında indiriyorlar. Ama kullananlara sinir oluyorum patır patır tarıyorlar. Ben daha çok piyade olarak savaşmayı seviyorum da herkeste bir araç var. Stinger ve İgla güdümlü olduğu için vurmada sıkıntı yok, flare atsa da hemen arkasından bir tane daha yolluyorum. Biraz camper'lık yaptığım doğrudur ama onlar da gördüğü yerde affetmiyor.

• oyun bir cs go veya half life tarzı gibi değil. Bildiğin bam güm oyun zaten. Çünkü oyunun adı belli "savaş alanı". Yani oyunun amacı savaş atmosferini bize tam olarak yansıtmak. O yüzden efekt ağırlıklı bir oyun ve bilgisayarlarımızı yoran bir sistemi var. Bir cs go da çok iyi kill alabilirsin ama bu oyunda işler şans ve ekip arkadaşlarının performansına çok bağlı.

Yani ekip kötüyse 1 kişi öldürsen bile anında düşmanlar seni hemen fark edeceğinden indirilmen saniyeler içerisinde olacaktır:) Strateji meselesine gelirsek, oyunda sesli konuşma ve arkadaşlarına tek squadda oynama mevcut fakat genelde herkes free takıldığından saçma bir savaş stratejisi oluyor. Beni en çok sıkan şey de bu zaten. Adam helikopteri alıyor 2. adamı beklemeden bodoslama düşman sahasına giriyor bir iki kişi alıyor boom koca helikopterin avantajı bir anda bitiyor. e ne oluyor karşı taraftakiler daha toplu hareket edince senin ekip belirli alanlarda sıkışıp kalıyor.

Bfde şuandaki en büyük sıkıntı haritaların strategiye uygun olmaması. Haritalar büyük görünsede bf1942 boyutunda değill ve dar alanda çok fazla bayrak kkapma alanları var. İnsanlar sıkışıyor. Ayrıca bir kez ateş ettğiniz an kendinizi savunabileceğiniz korumalı bir alan yokj ortada ördek gibi kalıyorsunuz. O yüzden bir kişiyi alırsanız 5 kişi çullanıyor üstünüze:) E spotlama olmayan sunucularda oynayayım deseniz maplarde okadar çok detay varki bu seferde düşmanı seçemiyorsunuz.

Birde bunların üstüne şu tickrate olayı eklenince yani vuruşlarıın gecikmeli olması oyundan alınan keyif azalıyor.

bu oyunda ekip iyi olmalı, map stratejiye uygun olmalı ve en düşük pingli sunucuda oynanmalı. O zaman keyif alabilirsin

• bence kesinlikle bir süre team deathmatch takıl, ben de acemisi sayılırım ama team deathmatch a başladım birdaha da bırakmadım, bırakamadım :) neden dersen zaten tekim oynayan başka arkadaşım yok, diğer türler biraz daha ekip işi gibi geliyor bana, team deathmatch te çok keyif alıyorum yetiyor bana.
  • Sizde benim gibi yeni başladınız sanırım. Gerçi benim BF2 ve BF3'ten toplam 500 saate yakın deneyimim var. Haritalara alışmak önemlidir BF serisinde, heli ve jet için boş sunuculara girip bol bol pratik yapabilirsiniz. Eskiden bende uçamazdım şimdi it dalaşında çok iyi olmasamda çakılmadan uçabilirim birisi beni indirene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

oyun bir cs go veya half life tarzı gibi değil. Bildiğin bam güm oyun zaten. Çünkü oyunun adı belli "savaş alanı". Yani oyunun amacı savaş atmosferini bize tam olarak yansıtmak. O yüzden efekt ağırlıklı bir oyun ve bilgisayarlarımızı yoran bir sistemi var. Bir cs go da çok iyi kill alabilirsin ama bu oyunda işler şans ve ekip arkadaşlarının performansına çok bağlı.

Yani ekip kötüyse 1 kişi öldürsen bile anında düşmanlar seni hemen fark edeceğinden indirilmen saniyeler içerisinde olacaktır:) Strateji meselesine gelirsek, oyunda sesli konuşma ve arkadaşlarına tek squadda oynama mevcut fakat genelde herkes free takıldığından saçma bir savaş stratejisi oluyor. Beni en çok sıkan şey de bu zaten. Adam helikopteri alıyor 2. adamı beklemeden bodoslama düşman sahasına giriyor bir iki kişi alıyor boom koca helikopterin avantajı bir anda bitiyor. e ne oluyor karşı taraftakiler daha toplu hareket edince senin ekip belirli alanlarda sıkışıp kalıyor.

Bfde şuandaki en büyük sıkıntı haritaların strategiye uygun olmaması. Haritalar büyük görünsede bf1942 boyutunda değill ve dar alanda çok fazla bayrak kkapma alanları var. İnsanlar sıkışıyor. Ayrıca bir kez ateş ettğiniz an kendinizi savunabileceğiniz korumalı bir alan yokj ortada ördek gibi kalıyorsunuz. O yüzden bir kişiyi alırsanız 5 kişi çullanıyor üstünüze:) E spotlama olmayan sunucularda oynayayım deseniz maplarde okadar çok detay varki bu seferde düşmanı seçemiyorsunuz.

Birde bunların üstüne şu tickrate olayı eklenince yani vuruşlarıın gecikmeli olması oyundan alınan keyif azalıyor.

bu oyunda ekip iyi olmalı, map stratejiye uygun olmalı ve en düşük pingli sunucuda oynanmalı. O zaman keyif alabilirsin

Bumu savaş atmosferi?

32 kisilik takimin;
    3-6 kisisi tankta;
    2-4 kisisi ZPT de;
    3-4 kisi attack,scout, chopper vs helikopter;
    Jet desen onlarda 2-3 kisi havada
    Kala kaldi ortalama genelde 18-20 piyade takimda. Her piyade ayrica haritada araç çok rahat buluyor. Maşallah hepside motorize, silahlara bakiyorsun masallahlari var yarisi recon sniper
    Class class ayirmislae bir tanesi sonsuz mermi bir tanesi sonsuz can taşiyor bir paket erzak ile

Bu kesinlikle gercekle uzaktam yakindan alakasi olmayan bir yapim once bunu bir kabul edelim. Ha oyun zevklidir ki evet zevkli severek oynuyroum ama kimse kendini gercekci bir savas atmosferi diye kandirmasin bu oyunda .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.