Şimdi Ara

BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer maplerde GPU kullanımı %90'nın üzerindeyken gel gelelim metroda GPU kullanımı yerlerde sürünüyor. %60-%70 GPU kullanım değeri var. Bu sebepten dolayı nişan almakta zorlanıyorum. Ayarların hepsini low'a alıp denedim, değişen bir şey olmadı. Kullandığım işlemci FX8350 4,8 GHz ekran kartı GTX 770. Görüntüleri aşağıda paylaşıyorum.
     BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı

• İşlemci kullanımın çok yüksek stock fan ile kullanıyorsan ısıdan dolayı daha fazla kullanamıyor olabilirsin işlemciyi darboğaz yapıyordur. ekran kartını bu yüzden tam kullanamıyorsundur. test range gir orda nasıl oluyor birde oraya bak multide 63 tane adamın yaptıklarını işliyor işlemci yük biniyor.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi sorun işlemciden kaynaklanıyor. Sıcaklıktan olduğunu zannetmiyorum. İşlemci sıcaklığı en fazla 55° oluyor. İşlemciye overclock yapmama rağmen hala yetersiz kalıyor. İşlemciyi değiştirmekten başka şansım yok sanırım. Benim anlamadığım Operation Locker'da küçük bir map olmasına rağmen orada işlemciyi bu kadar kullanmıyor.
  • Sorun islemcide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3'de böyle bir sıkıntı yok. Yine 64 kişilik metro haritasından görüntüyü aldım. İşlemci aynı işlemci yine BF4'de yaptığını BF3'de niye yapmıyor. BF4'de grafik ayarlarını mı değiştirmişler? Kaplamalar vs.
    Bu mesaja eklenen görseller:

BF4 Metro Haritasında Düşük GPU Kullanımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.