Şimdi Ara

BFA almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.1 ay önce battle chest alarak Wow dünyasını deneyimlemek istedim. Bu süre zarfında oyunu genel anlamıyla beğendim. Fakat battle chest içeriğinde Legion ek paketine kadar olduğu için karekterim bir nevi yarım kaldı. Bende Bfa ek paketini almaya karar vermişken, Shadowlands ek paketini açıkladılar. 2020 Şubat ayına kadar bolca boş vaktim var. Bu yüzden aklıma takılan soruları sizlere sormak istedim.

1. Shadowlands ek paketini ön sipariş geçsem Bfa ya sahip olabilir miyim?
    2. Bfa battle chest'e kısa süre içinde eklenir mi, eklenmez ise Bfa almak bu zamanda mantıklı olur mu?
    3. Wow classic oynamak için Bfa ek paketine sahip olmam gerekir mi?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• 1-hayır
    2- mantıklı değil, net tarih yok. yeni paket ile arasında maximum 6 ay süre öncesine ekliyorlar. gidipde pre patch döneminde, yani haziran gibide ekleyebilirler. net değil taarih.
    3- gerek yok.
  • bende yeni başlamayı düşünenlerdenim

önceden 20 levele kadar ücretsiz oynamıştım

shadowlands gelecegi için bfa almak çok pahalı gelecek bana.bir sorum olacaktı acaba bfa olmadan gold (token) kasılırmı.vakit sıkıntım yok sayılır

birde token ile bfa da alınabiliyor diye duymuştum dogrumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

bende yeni başlamayı düşünenlerdenim

önceden 20 levele kadar ücretsiz oynamıştım

shadowlands gelecegi için bfa almak çok pahalı gelecek bana.bir sorum olacaktı acaba bfa olmadan gold (token) kasılırmı.vakit sıkıntım yok sayılır

birde token ile bfa da alınabiliyor diye duymuştum dogrumu acaba
    Bfa olmadanda token alabilirsin ama legiona kadar kasabileceğin ve lvl 110dan üstteki harita ve itemlere sahip olamıyacağın için tokende zorlanabilirsin şuanda 250k token fiyatı bunu sadece legion paketi ile yapman en kötü 3 ayını alır 3 ayda 1 token parası çıkartsan bile bfa en az 3 tokenle alınabilecek bir durumda ve çok mantıksız olur ben senin yerinde olsam shadowlandsın gelmesine en kötü 1 sene var şuan bfa satın alır ve ona göre gold kasar gelen goldlada alabilirsen oyun içi tokenle game time alıp artırtabildiğin tokenle shadowlands almaya çalışırdım... Atıyorum 1 ayda 400k gold birittirdiğinde 250k ile game time alır kalanını biriktirsin bu şekilde 1 sene kadar shadowlansı alacak tokeni çok rahat kasarsın... Gold için toplayıcı meslekler alman skining minning herb en mantıklısı olur hem her topladığın itemi satar hemde ekstra meslek kasmak için gold harcamazsın. Doomhammer serverında başlarsan yardımcı olabilir hatta raf yollayabilirim exp bonus vs için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Bfa olmadanda token alabilirsin ama legiona kadar kasabileceğin ve lvl 110dan üstteki harita ve itemlere sahip olamıyacağın için tokende zorlanabilirsin şuanda 250k token fiyatı bunu sadece legion paketi ile yapman en kötü 3 ayını alır 3 ayda 1 token parası çıkartsan bile bfa en az 3 tokenle alınabilecek bir durumda ve çok mantıksız olur ben senin yerinde olsam shadowlandsın gelmesine en kötü 1 sene var şuan bfa satın alır ve ona göre gold kasar gelen goldlada alabilirsen oyun içi tokenle game time alıp artırtabildiğin tokenle shadowlands almaya çalışırdım... Atıyorum 1 ayda 400k gold birittirdiğinde 250k ile game time alır kalanını biriktirsin bu şekilde 1 sene kadar shadowlansı alacak tokeni çok rahat kasarsın... Gold için toplayıcı meslekler alman skining minning herb en mantıklısı olur hem her topladığın itemi satar hemde ekstra meslek kasmak için gold harcamazsın. Doomhammer serverında başlarsan yardımcı olabilir hatta raf yollayabilirim exp bonus vs için...

Alıntıları Göster
    bfa ile 1 ayda rahatlıkla 400k yapılırmı yani hocam.ortalama ne kadar vakit ayırmam gerekir

• gametime kasmaktan oyun oynamıyor adamlar. yada vakitleri çok bol!

başla kardeşim BFA ya. aç bir tane russian acc. öde ayda 49TL bak keyfine. 3 aylık ödüyorum ben. 138 TL mesela. millet 2 aylık game time ı 150TL ye satıyor.

Gold ile gametime kasmakta. bus aatten sonra EU hesabına aylık 85TL vermekte çekilir çile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

bfa ile 1 ayda rahatlıkla 400k yapılırmı yani hocam.ortalama ne kadar vakit ayırmam gerekir

Alıntıları Göster
    Rahatlıkla diyemem ama mümkün bende rus acc var tam 1 sene önce açtım buradaki konularada yazdım battle chest ile legion almıştım ve 30 gün game time hediyeli idi sonrada bfa satın aldım ondan sonra hiç gerçek para ödemedim 1 senedir oyun içi token ile oyun oynuyorum ilk başlarda günlük 5 saat oyun oynarken herb mesleğiyle en kötü 1 saat anchor için partylere katıldım o zamanlar 300 golda bile satılabiliyordu hem minning hemde herb ile çok rahat gold kastım sonra 2. Charıımı kasıp tai ve ench mesleğini öğrendim daha önce itemleri satarken şimdi parçlayıp satıyorum ayrıca tai ile çanta yapıp hem kendi charlarıma hemde ahta satıyorum sonra 3. Charımı kastım skining ve leather aldım ondada meslek full ama leather ile pek bişey satılmıyor en mantıklı olanı toplayıcı meslekle gold kasmak belli bir düzeni sağladığına artık günlük 2 3 saatle bile çok rahat gold kasıyorum şuanda necklerim full olduğu için çoğu görev gold veriyor şimdide 4. Char ını açtım ayrıca char kasmakta iyi gold getiriyor önemli olan belli bir düzende köle gibi mecburen oyun oynamamak ben 2 charımı bglerede giriyorum honorlarınıda fulleyebiliyorum şuan aktif olan arı bineği için eventlere jelly toplamalarda giriyorum önceden biriktirdiğim petleride satıyorum günlük world görevlerindede gold verenleri özellikle yaparak goldumu kasıyorum 1.3m goldum 5 tanede tokenim var şuan. Ayrıca rus hesap olduğu için game time almak istesem bile ucuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Rahatlıkla diyemem ama mümkün bende rus acc var tam 1 sene önce açtım buradaki konularada yazdım battle chest ile legion almıştım ve 30 gün game time hediyeli idi sonrada bfa satın aldım ondan sonra hiç gerçek para ödemedim 1 senedir oyun içi token ile oyun oynuyorum ilk başlarda günlük 5 saat oyun oynarken herb mesleğiyle en kötü 1 saat anchor için partylere katıldım o zamanlar 300 golda bile satılabiliyordu hem minning hemde herb ile çok rahat gold kastım sonra 2. Charıımı kasıp tai ve ench mesleğini öğrendim daha önce itemleri satarken şimdi parçlayıp satıyorum ayrıca tai ile çanta yapıp hem kendi charlarıma hemde ahta satıyorum sonra 3. Charımı kastım skining ve leather aldım ondada meslek full ama leather ile pek bişey satılmıyor en mantıklı olanı toplayıcı meslekle gold kasmak belli bir düzeni sağladığına artık günlük 2 3 saatle bile çok rahat gold kasıyorum şuanda necklerim full olduğu için çoğu görev gold veriyor şimdide 4. Char ını açtım ayrıca char kasmakta iyi gold getiriyor önemli olan belli bir düzende köle gibi mecburen oyun oynamamak ben 2 charımı bglerede giriyorum honorlarınıda fulleyebiliyorum şuan aktif olan arı bineği için eventlere jelly toplamalarda giriyorum önceden biriktirdiğim petleride satıyorum günlük world görevlerindede gold verenleri özellikle yaparak goldumu kasıyorum 1.3m goldum 5 tanede tokenim var şuan. Ayrıca rus hesap olduğu için game time almak istesem bile ucuz...

Alıntıları Göster
    sagolun cevabınız için hocam.black friday de bfa indirime girebilirmiş.onla beraber başlarım

• Diğer arkadaşında dediği gibi rus hesap açarsan ilerde game time alırkende rahat edersin. Hergün oyuna girmeliyim gold kasmalıyım düşüncesinde olmazsın ben bazen 2 gün hiç girmiyorum çünkü artık yapılacak pek bişey yok benim için ama token gold vs olduğu için rahatım... Rus acc nasıl alınır ana başlıkta mevcut zaten... Serverını belirlememişsen doomhamerda başlarsan beraberde oynayabiliriz arada...

• Valla BFA dışında chest falan gerek yok artık. Battle Chest satmak tamamen kurnazlık. Neden derseniz sadece gametime atsanız bile hesaba BFA ya kadar olan tüm expansionlar geliyor
  • Yeni gelmiş bir özellik olabilir bu genelde herkes battle chestle 30 gün game time alarak başlıyordu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.