char lazım bana ya yardım edin lütfen kaç tane topic açtım cvp yok bi yardım edin bea 60 lvl falan char lazım knight_6543@hotmail.com
salak kim vercek sana beleş char
kimse char satmıodur ozmn nie topic kirliliği yapıosun
Çok istiyorsan charımı vereyim 3 ay boyunca hergün en az 8 saat oynadım sınavlara giremedim bunun yüzüne sence değeri ne kadardır? Reel paraya satıyorum almak istiyorsan itemler dahil 250 YTL den açıyorum açık arttırmayı Bu konuda ciddyim şaka deil söylediklerim
quote:
Orjinalden alıntı: melihtnt
char lazım bana ya yardım edin lütfen kaç tane topic açtım cvp yok bi yardım edin bea 60 lvl falan char lazım knight_6543@hotmail.com
60mı ? hemen vereyim, kaç tane istiyosun ve hangi classlarda ??
kim sana char versin millet salakmı
Ya yeter ama karakter ve eşya pazarı yazıyo yukarda bi bak istersen oraya yaz oke
quote:
Orjinalden alıntı: radyasyo_N
Ya yeter ama karakter ve eşya pazarı yazıyo yukarda bi bak istersen oraya yaz oke
+1
quote:
Orjinalden alıntı: the_texsas
quote:
Orjinalden alıntı: radyasyo_N
+1
+1907
gir eşya ve karater pazarına bütcene uygun bitane al
yuh be yuh hangi enai sana beleş char versin aptalmısın sen bide 60 lvl vercek heee başka bi b0k istiyon mu
kardeş Allah sabır wersin yeni msn al
olum sen manyahmısın bee
quote:
Orjinalden alıntı: destructive
gir eşya ve karater pazarına bütcene uygun bitane al
adam galiba bedava istiyor neden yukarıyı söylüyorsunuz?
kim beleş char versin
dur ben NYchris f9devil falan konuşam birisini ikna edecem mecbur char onlarda kalsın adam yalvarıyodu charımı isteyen birine ver die
senin var ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme