Şimdi Ara

Bi insan da bu kadarmı utanmazlık olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bi insan da bu kadarmı utanmazlık olur???

bu kadar yüzsüzlük olmaz aslında bunları foruma koy demeseydi koymıcaktım

• Diyalogları kısa bi özet geçiyim o koxp kullanmayanlara enayi ve ezik dedi bende evet biz enayiyiz çünkü koxp kullanmadığımız için saygı görüyoruz sizin gibi küfür yemiyoruz dedim küfür etti uğraşamam dedi sen kendin kasamadığın için koxp kullanıyosun koxpun amacı bu yani burda ezik sen oluyosun dedim sustu bişi yazamadan engelledi bende onu engelledim...
    Ben daha önce bu kadarını görmemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FukTheGM

Diyalogları kısa bi özet geçiyim o koxp kullanmayanlara enayi ve ezik dedi bende evet biz enayiyiz çünkü koxp kullanmadığımız için saygı görüyoruz sizin gibi küfür yemiyoruz dedim küfür etti uğraşamam dedi sen kendin kasamadığın için koxp kullanıyosun koxpun amacı bu yani burda ezik sen oluyosun dedim sustu bişi yazamadan engelledi bende onu engelledim...
    Ben daha önce bu kadarını görmemiştim

bu koxplarla urasmaya degmez sasirmis bunlar
  • koxp bnm ve birçok arkadaşımın dh dan soğuma sebebidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

koxp bnm ve birçok arkadaşımın dh dan soğuma sebebidir..

Aynen Millet azıttı gidiyor forum..
  • KOXPA neden bu kadar düşmansınız anlamam
  • bugün bir topiç açtım şu resmi knightın resmi forumuna nasıl koyabilirim diye
    topiç silinmiş elimde resmin yedeği olmadığı için tüm umutlarım suya düştü
    modlara

quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

KOXPA neden bu kadar düşmansınız anlamam

ne demek karşısınız ya burası legal bi forum böyle konular konuşulması yasak eğer konuşmak istiyen varsa s*kt*rsin gitsin
    2 gündür oyuna giremiyorum bu onun bunun çocuğu koxperlar yüzünden hepsinin ben taaaaaaa
    yeter artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAAA EXP KASARKEN KOXP AÇANA LAFIM YOK AÇSIN KASSIN AMA BUNU CZ DE SAVAŞTA YAPARSA ONU GÖRDÜĞÜM YERDE SÖVERİM BEN
  • attığım son msj artık bu forumda koxpu destekleyenlere bi patlamaydı isterseniz banlayın umrumda bile değil
  • Ya walla bencede koxper ların sayısı baya bi arttı ama forumda da bayaaaa bi kullanan war belli ediyo kendini geçen yüksek post sayısına ulaşmış bi eleman açık açık exp için koxp kullanıyorum yazmış benden başka tepki koyan olmadı hatta alnıma enayi yaftası bilem yapıştırıldı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.