bu kadar yüzsüzlük olmaz aslında bunları foruma koy demeseydi koymıcaktım
Diyalogları kısa bi özet geçiyim o koxp kullanmayanlara enayi ve ezik dedi bende evet biz enayiyiz çünkü koxp kullanmadığımız için saygı görüyoruz sizin gibi küfür yemiyoruz dedim küfür etti uğraşamam dedi sen kendin kasamadığın için koxp kullanıyosun koxpun amacı bu yani burda ezik sen oluyosun dedim sustu bişi yazamadan engelledi bende onu engelledim... Ben daha önce bu kadarını görmemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: FukTheGM
Diyalogları kısa bi özet geçiyim o koxp kullanmayanlara enayi ve ezik dedi bende evet biz enayiyiz çünkü koxp kullanmadığımız için saygı görüyoruz sizin gibi küfür yemiyoruz dedim küfür etti uğraşamam dedi sen kendin kasamadığın için koxp kullanıyosun koxpun amacı bu yani burda ezik sen oluyosun dedim sustu bişi yazamadan engelledi bende onu engelledim... Ben daha önce bu kadarını görmemiştim
bu koxplarla urasmaya degmez sasirmis bunlar
koxp bnm ve birçok arkadaşımın dh dan soğuma sebebidir..
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
koxp bnm ve birçok arkadaşımın dh dan soğuma sebebidir..
Aynen Millet azıttı gidiyor forum..
KOXPA neden bu kadar düşmansınız anlamam
bugün bir topiç açtım şu resmi knightın resmi forumuna nasıl koyabilirim diye topiç silinmiş elimde resmin yedeği olmadığı için tüm umutlarım suya düştü modlara
quote:
Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir
KOXPA neden bu kadar düşmansınız anlamam
ne demek karşısınız ya burası legal bi forum böyle konular konuşulması yasak eğer konuşmak istiyen varsa s*kt*rsin gitsin 2 gündür oyuna giremiyorum bu onun bunun çocuğu koxperlar yüzünden hepsinin ben taaaaaaa yeter artık
YAAA EXP KASARKEN KOXP AÇANA LAFIM YOK AÇSIN KASSIN AMA BUNU CZ DE SAVAŞTA YAPARSA ONU GÖRDÜĞÜM YERDE SÖVERİM BEN
attığım son msj artık bu forumda koxpu destekleyenlere bi patlamaydı isterseniz banlayın umrumda bile değil
Ya walla bencede koxper ların sayısı baya bi arttı ama forumda da bayaaaa bi kullanan war belli ediyo kendini geçen yüksek post sayısına ulaşmış bi eleman açık açık exp için koxp kullanıyorum yazmış benden başka tepki koyan olmadı hatta alnıma enayi yaftası bilem yapıştırıldı :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme