Şimdi Ara

Bi kaç soru ve sorunum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabaa :) bu ilk yazışım olması gerek..

Şimdi benim bi kaç sorum var.. we de bi okadar sorunum..

Emektar'ın özellikleri.. Asus p5gd1-pro anakart P4 2,66 ghz cpu - 80 gb samsung sata hd - 512 mb ddr kingston ram + 256 ddr oem ram + EAX 700 256 mb pcı-ex ekran kartı - Lg dvd-rw dual channel... w.s w.s..

Önce sorunlarımı söyliyim.. sorunum şu.. benim bilgisayarım.. dvd-rw görmüyor ? bilgisayar ayriyetten elimde bulunan.. 40 gb maxtor hd ' yi görmüyor..

Hatta üçünü taktığımda hata bile veriyo.. hd yi çıkardığımda açılıyor..

Bi kaç kez denk geldi açıldı bilgisayar (mesela dün) hd'nin ismi maxtor ama.. LXTRN gibi birşey gibi görünüyodu aygıtlara baktığımda.. bilgisayara bağlı ama sürücü yok ortadaa :) şaşırdım..

Sonra çıkarıp dvd rw'yi taktım.. bu seferde.. Dvd rw nin ismi bi değişik geldi bana.. aygıtı bulup yeniden başlatmam gerekti.. Başlattığımda da.. HL DVD w.s.w ! ! ! ! ! ! ! gibi.. ünlemler wardıı..

SOrunlarım bunlar .. Bu nasıl düzelir.. Duyduğuma göre BİOS ayarları göçmüş dediler.. Yardımcı olacak arkadaş warsa teşekürler şimdidenn..

WEe bişey daha..

800 ytl'em war.. bu parayı PC ye yatırmak istiyorum.. mewcut parçaları satabilirim.. yani.. ne yapılabilir en güzeli yada en mantıklısı.. ? tam 800 ytl ama.. :) ne eksik ne fazla.. ne alabiliriz yada nası uprage yapabiliriz...

Soru veya sorunlarıma cewap weren arkadaşlara şimdiden teşekürler..

Muhabbetiniz süper.. yazmasamda okunduğunuzu bilin arkadaşlar.. :) malum iş... :)

• heheh :) ben konuyu yanlış yere açtım.. :)

Ricam gerekli yerlere taşınması.. özür dilerim .)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.