Şimdi Ara

Biiiip Bip Bip ! bu sesi duyduktan sonra açıldı ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

HP Dv6000 seilerinde kronik hastalık var. Ekran kartları paso bozuluyor. Bi servise göster bence.

servise mi ? şaka yapıyorsunuz sanırım " hp teknik servisi aradım sadece sorunun ne olduğunu anlamak için 180 tl istediler " bu kadar yüzsüzlük hiçbir serviste yok . bi daha da tamir ettirmem kelepir fiyata alacak olan var mı ?
  • Şöyle bir durum var. Eğer arıza tesbiti yaptıktan sonra sen tamir ettirmek istemezsen 180 lira alırlar. Eğer tamir edilsin diye ony verirsen 180 liralık arıza tesbit ücreti iptal edilir. Tamir masrafı alınır sadece.
  • quote:

Şöyle bir durum var. Eğer arıza tesbiti yaptıktan sonra sen tamir ettirmek istemezsen 180 lira alırlar. Eğer tamir edilsin diye ony verirsen 180 liralık arıza tesbit ücreti iptal edilir. Tamir masrafı alınır sadece.

bu konuda bilgisi olan birine rastlamak güzel beni bu konuda bilgilendirmediler. sizce eğer anakart değişimi istenirse ne kadara mal olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuthvr

quote:

Şöyle bir durum var. Eğer arıza tesbiti yaptıktan sonra sen tamir ettirmek istemezsen 180 lira alırlar. Eğer tamir edilsin diye ony verirsen 180 liralık arıza tesbit ücreti iptal edilir. Tamir masrafı alınır sadece.

bu konuda bilgisi olan birine rastlamak güzel beni bu konuda bilgilendirmediler. sizce eğer anakart değişimi istenirse ne kadara mal olur ?

Ekran kartı arızaları kronik olduğu için normalde ücretsiz yapmaları lazım. Eğer garantisi devam ediyorsa ücretsiz onarım taleb et. Arıza tesbit öncesinde. Eğer kabul etmezlerse veya garantisi bitmişse(ki aynıya gelir) laptop tamiri yapan çok güzel yerler var. Hem arıza tesbit ücretleri daha uygun, hem onarım ayrıntıları hakkında konuşabiliyorsunuz, hem de pazarlık yapma gibi bir olanağınız oluyor. Yapılan onarımada 3 aylık garanti veriyorlar. Onarım sonrasında 3 ay içinde gene bozulursa ücretsiz onarıma alıyorlar. Önce HP ile konuş. Eğer olumsuz yanıt alırsan bana msnden ulaş. Msn profilde yazılı.
    Ancak laptobun garantisi varsa hp kabul etmemişse bile, servise verdiğinde garantisi gider. Garantisi yoksa problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 15 Ağustos 2010; 13:53:34 >

• @sampiypn bilo : garantisi biteli 1 yıl oldu . servise göndersem ücretsiz onarım mı yapacaklar ?( kronik arıza olduğu için)
  • quote:

@sampiypn bilo : garantisi biteli 1 yıl oldu . servise göndersem ücretsiz onarım mı yapacaklar ?( kronik arıza olduğu için)

Maalesefki ücret alacaklar. Çünkü garanti sonrası arızaya giriyor.
  • quote:

@utkubulut : teşekkürler. bi doktora göstermek gerek sanırım

:)
  • hem kronik arıza hem de kabullenmiyorlar.

• Linktede yazdığı gibi 1 uzun 2 kısa ses genellike ekran kartı arızası diyor. E dv6000lerde ekran kartı arızası kronik ve bu sende bu yönde olduğuna göre, ekran kartı arızası kesin gibi geliyor. Tabikide görmeden %100 emin olunmaz. Ancak, bu bilgiler doğrultusunda başka bir arıza ihtimalide pek mümkün gibi gözükmüyor.
  • @sampiyon bilo : sağol . sanırım tamir ettirmeyeceğim . 2. el satsam fiyatı ne kadardır sizce yukarıda modeli yazıyo ( dv6148eu ) ... iletişime geçerseniz sevinirim .
  • quote:

@sampiyon bilo : sağol . sanırım tamir ettirmeyeceğim . 2. el satsam fiyatı ne kadardır sizce yukarıda modeli yazıyo ( dv6148eu ) ... iletişime geçerseniz sevinirim .

Çalıştığım yerde teknik serviste çalıştığım için satış hakkında birşey diyemeyeceğim. Ancak şöyle bir öneride bulunabilirim. Sahibinden.com da açık arttırma ilanı verirsin. Zaten gideceği en yüksek fiyata gider.
  • açık arttırmayı düşünecem teşekkürler .
  • Benzer bir durum benim hp laptop'ın başına da gelmişti.(Bir açılıyor bir açılmıyor hale geldi, daha doğrusu açılıyor da aynen dediğin ses geliyor ) Yanılıp teknik servise gittim. (Garantisi bitmişti, 3 yıl bile olmamıştı belki) Anakart değişimi gerekiyor dediler yaklaşık 600 TL para istediler. Şimdiye kadar karşılaştığım en kötü teknik servis hizmetine sahip hp. Ararsınız ulaşamazsınız. Çalışıyorsanız haftasonu kapalı olur yine ulaşamazsınız. Kapılarında Hp olduğuna dair yazıyı acaba hangi köşede yazıyor diye ararsınız.(Ankara için söylüyorum). Sokak satıcısından alsanız o utanır, hp utanmaz. Ben de gittim başka bir yeni aldım tekrar bunlara para kazandıracağıma. Bence sen de arkadaşların bahsettiği şekilde çözülmüyorsa lanet olsun de aynısını yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigrisim -- 18 Ağustos 2010; 13:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

Benzer bir durum benim hp laptop'ın başına da gelmişti.(Bir açılıyor bir açılmıyor hale geldi, daha doğrusu açılıyor da aynen dediğin ses geliyor ) Yanılıp teknik servise gittim. (Garantisi bitmişti, 3 yıl bile olmamıştı belki) Anakart değişimi gerekiyor dediler yaklaşık 600 TL para istediler. Şimdiye kadar karşılaştığım en kötü teknik servis hizmetine sahip hp. Ararsınız ulaşamazsınız. Çalışıyorsanız haftasonu kapalı olur yine ulaşamazsınız. Kapılarında Hp olduğuna dair yazıyı acaba hangi köşede yazıyor diye ararsınız.(Ankara için söylüyorum). Sokak satıcısından alsanız o utanır, hp utanmaz. Ben de gittim başka bir yeni aldım tekrar bunlara para kazandıracağıma. Bence sen de arkadaşların bahsettiği şekilde çözülmüyorsa lanet olsun de aynısını yap.

teşkkürler artık ne tamir ettiririm ne de kullanırım hp'yi --- ya dell ya da sony en kral servisler bence ---
    tekrar teşekkür ederim zaten hp ye yedirecek param yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.