Şimdi Ara

Bıktım Bu anksiyeteden bıktımm Allah kimseye yaşatmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord405

Birşey sormak istiyorum. Örneğin bir konu hakkında aşırı kaygılandınız ve kafayı taktınız. O konuyu ne kadar süre dert ediyorsunuz. Birkaç saatlik birşey mi yoksa aylar süren mi?

Hocam 1514 yılında venediklinin biriyle kumar oynarken 25 sikke kaybettim, o günden bugüne içim içimi yiyor. Gerisini sen düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şiddetle Gaps diyetini uygulamanızı tavsiye ediyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=JNMm6dOPvas

https://www.facebook.com/GapsDiyet/

https://gapsdiyet.wordpress.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 6 Ocak 2019; 22:11:17 >

• Ne la bu anksiyete. Hergün yeni hastalın uydurmayın. Allah'ı zikretmeyen, onun uluhiyetini tefekkür edip şükran duymayan kalplerin açlık krizidir bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende anksiyete ile ilgili tek belirti bu. Kafaya takıp dert etmekten bıktım aylarca. Birde avucumun içi terliyor. Anksiyete ile alakalı mı bilmiyorum ve kanımdaki hgb oranıda yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 7 Ocak 2019; 0:13:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bende de var bu sıkıntılar ama anksiyete olduğunu bilmiyordum. Basit bir şekilde markete veya sağlık ocağına giderken bile ya şöyle olursa ya bu olursa diye düşünüp duruyorum, her ihtimali düşünmeye çalışıyorum, soğuk soğuk terliyorum. Bana benzer durumda olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylio -- 7 Ocak 2019; 11:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    Çok oldu bana yaklaşık 1 2 ay boyunca acillerde polikinliklerde gezdim. İlk zamanlar doktorlar teşhis koyamadı. Sürekli tahlil vs. birşeyin yok deyip gönderdiler. (Aslında nöroloji doktoru kardiyolojiye git birşey çıkmazsa psikriyatiye git dedi dinlemedim. Baya bir zaman sonra gittim) En son prozac başladım ilk 2 haftada etki etti pamuk gibi oldum. 6 ay kadar devam ettim sonra bitti. Yaklaşık 6 aydır kullamıyorum ama bu aralar sanki tekrar edecek gibi hissediyorum :(
  • bende panik atak, saplantı-zorlantı (obsesif kompülsif) vardı, arada ansiyete de olmuşumdur. bunların hepsi ergenliğe girdiğimde başladı ve yaklaşık 30'lu yaşlarımda atlattım. saplantı-zorlantıyı kendi çabalarımla atlattım, ilerlememesi için üzerine gittim ve dürtülerimin söylediği her şeyin tam zıttını yaptım, yalnız etkisi var ve devam ediyor bazı konularda ancak %90'ında başarılı oldum.

panik atak içinse yıllar süren, aradaki kesintilerle beraber, ilaç kullanımı ve eşimin (ne yazık ki resmi evli değilim çünkü türkiye cumhuriyeti'nde eşcinsel evlilikler hâlâ yasal değil) büyük desteği ile bu hastalığı yendim, en azından öyle düşünüyorum çünkü son 6 yıldır herhangi bir atak geçirmedim ancak hastalık korkusu hâlâ yerini koruyor ancak atak geçirmiyorum, kendime hakim olabiliyorum ve zorlanmıyorum. Allah yardımcın olsun, bu hastalığı yenebileceğine inan, çünkü ben yendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forest1224

Birşey sormak istiyorum. Örneğin bir konu hakkında aşırı kaygılandınız ve kafayı taktınız. O konuyu ne kadar süre dert ediyorsunuz. Birkaç saatlik birşey mi yoksa aylar süren mi?
    o an unutsan bile seneler sonra tekrar hatırlarsın
    bana bu yüzden şizofreni teşhisi koydular
    geçmişteki önemsiz ayrıntı denilebilecek olayları kurgulayıp senaryo üretiyorum ve ortaya komplo teorileri çıkıveriyor
  • Geçmiş olsun hocam. Psikiyatri en son akla geliyor ama tek çözümü de o.
    Bana da bir kez daha olur diye düşündüm de bir daha olmadı. Zaten olsa bile artık ne olacağını ne yapılacağını biliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vidalama işi yaparken vidayı düşürüp bulamamıştım. Kutuda 100-200 tane vida daha var ama ben takıntı yaptım ve gece 2ye kadar vidayı aramıştım :(

Not : 1.5 senedir anksiyete bozukluğu ve major depresyon tedavisi görüyorum

• Bu arada anksiyete her insanda vardır dostum. Anksiyete bozukluğu sorun olandır.

Ve antidepresanlar anksiyete arttirmasiyla bilinir genelde. Emin misin antidepresan kullandığına

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Benim kaygılarım çok uzun zaman geçince en azından o konu hakkında azalıyor. Düşünsem bile endişelenmiyorum. olasılıkları düşünme bende de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ne la bu anksiyete. Hergün yeni hastalın uydurmayın. Allah'ı zikretmeyen, onun uluhiyetini tefekkür edip şükran duymayan kalplerin açlık krizidir bunlar.
    Nerden biliyorsun Yobaz herif kalpte olanı ALLAH bilir kimsenin iman gücünü ölçme gelip burda boş yapıp çamurluk yapmayın ..sen yaşamadın değilmi ha susucaksın o zaman milletin neler çektiğini biliyonmu sen,sana ne beddua ederdim ama gerek yok hiç kapılmanı istemem öyle bir illet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Nerden biliyorsun Yobaz herif kalpte olanı ALLAH bilir kimsenin iman gücünü ölçme gelip burda boş yapıp çamurluk yapmayın ..sen yaşamadın değilmi ha susucaksın o zaman milletin neler çektiğini biliyonmu sen,sana ne beddua ederdim ama gerek yok hiç kapılmanı istemem öyle bir illet

Alıntıları Göster
    Sizin sıkıntı diye büyüttüğünüz şeyler zamanında benim hayat rutinimdi. Dert z*ke benzer, herkes en büyüğü bende sanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Sizin sıkıntı diye büyüttüğünüz şeyler zamanında benim hayat rutinimdi. Dert z*ke benzer, herkes en büyüğü bende sanır.

Alıntıları Göster
    Banane senin çektiğinden herkes çektiğini yaşar,oki çekmişsin gelip burda hastalığı çekenlere akıl ve atar yapıp işi DİNE getiriyon ,hayat rutinin nedir bizde dibini yaşadık bunun sen yapıcı olacağın yere yıkıcı oluyorsun vaz geç bu işten, herkese şifa dile o kadar inançlı isen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 7 Ocak 2019; 16:43:19 >
  • BİPOLAR DUYGULANIM BOZUKLUĞU

OBSESİF-KOMPULSİF BOZUKLUK

YAYGIN ANKSİYETE BOZUKLUĞU

DEPRESİF NÖBET

DEPRESİF EPİZODLAR

Unipolar Depresyon

Bipolar Mizac Bozuklugu

Panik Atak

Bu hastalıkların tümünü 1 yılda yendim doktor ve ilaç yardımı ile. Sana ve aynı durumda olanlara verebileceğim tek tavsiye

1 ) Kesinlikle uyuşturucudan uzak durun.

2 ) Yoğun şekilde alkol tüketiminden kaçının

gerisi kesinlikle ilaç ve doktor ile çözülüyor merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.