Şimdi Ara

Bildiğiniz en iyi diş beyazlatma yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çilek,karbonat limon'dan sonra pek bilinmeyen belkide size has bi yöntem var mı ? bide nelerden uzak durmalıyız diş beyazlığı için

• Diş fırçasına beyaz badana sür onu da dişlerine sür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Diş fırçasına beyaz badana sür onu da dişlerine sür.

teşekkürler
  • en iyi beyazlatma yöntemi dişleri düzenli fırçalamaktır

yanlış anlamayın ama düzenli fırçalamayan insanlar yok çilekten yok karbonat tan medet umuyor

ben 1 TL lik colgate ile düzenli kullanımda beyazlık elde ettim diş macunu filan da önemli diyil yeterki düzenli fırçalayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

en iyi beyazlatma yöntemi dişleri düzenli fırçalamaktır

yanlış anlamayın ama düzenli fırçalamayan insanlar yok çilekten yok karbonat tan medet umuyor

ben 1 TL lik colgate ile düzenli kullanımda beyazlık elde ettim diş macunu filan da önemli diyil yeterki düzenli fırçalayın

bende yeni başladım hergün 2 defa fırçalıyorum etkisini görmek istiyorum acaba denesem mi karbonatı falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: faremizinimleci

quote:

bende yeni başladım hergün 2 defa fırçalıyorum etkisini görmek istiyorum acaba denesem mi karbonatı falan

Karbonat ve limon karışımının iyi geldigini duymuştum fakat fazla bişey beklememek gerekir

Ek olarak limon asit oldugu için diş minesini aşındırıcak, Karbonat ta diş etlerinde kanama veya şişmeye sebeb olabilir

1-2 Ay düzenli olarak karbonat filan diyilde diş macunu ile fırçalarsan beyazladıgını farkedersin

diş macunu olarak da sensodyne önerebilirim

• quote:

İnsanları yanlış yönlendirmyelim, ucuz macunlar dişlerin minesine tecavüz eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

ben kalkıp gidin 1 tl lik macun alın demedim, düzenli fırçalamada 1 tl lik macun bile işe yarıyor onu anlatmak istedim
  • Kardeşim dişler ancak bleaching denen bi yöntemle beyazlar. Diğer tüm yaptıkların ancak dişlerinin doğal rengini ortaya çıkarır. Ben önermem açıkcası mine prizmalarını aşındırırsın buda ilerde hassasiyet olatak geri dönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .rascho. -- 30 Ekim 2015; 1:21:25 >
  • Git bi dişçiye temizlet dişlerini ondan sonra diş macunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

ben kalkıp gidin 1 tl lik macun alın demedim, düzenli fırçalamada 1 tl lik macun bile işe yarıyor onu anlatmak istedim

Ya sen radyasyonlu çayı içip, bakın bana bi şey olmuyor dersen imam cemaat olayına döner.

Canım sıkılıyodu da sataşayım dedim, sorry

• Duzenli dis fircalamak.

• Sensodyne + limon.

• Dişler aslında tam beyaz değiller o reklamlardaki gibi. Doğal haline gelmesi için düzenli fırçala yeter zaten
  • Muzun kabuğu.kabuğu dişlere sürt 3 5 dakika.beyazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Kardeşim dişler ancak bleaching denen bi yöntemle beyazlar. Diğer tüm yaptıkların ancak dişlerinin doğal rengini ortaya çıkarır. Ben önermem açıkcası mine prizmalarını aşındırırsın buda ilerde hassasiyet olatak geri dönebilir.

Düzenli fırçalasamda hatta sensodyne marka dişmacunu diş fırçası ağız temizleme bilmem nesi kullansamda beyaz olmuyor o dediğiniz bleaching yöntemi kolay ve etkili bir yöntem midir?
  • ipana 3d beyazlık lüx.Düzenli kullanımda işe yarıyor.Sensodyne de denedim ama ipana çok daha iyi bence.Fiyatı biraz pahalı olabiliyor ama indirime girince alıyorum 5-6 tane.3 senedir falan bu diş macununu kullanıyorum.
    Bu arada limon ve karbonat kullanarak dişine verebileceğin en büyük zararı verirsin ve bunu geri dönüşü olmaz.Sakın ama sakın deneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singme2sleep -- 30 Ekim 2015; 2:17:50 >
  • Bembeyaz olmasını bekleyemezsin zaten.Anca onu diş temizletme işleminde olur ondan sonra da çok dikkat edersen dişlerine öyle gider
  • misvak
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Sensodyne + limon.

hocam limon nasıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.