Şimdi Ara

Bilgisayar Açıldıktan Kısa Süre Sonra Resetleniyor [Videolu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunu videoda anlattım ancak bir de burada anlatmak isterim. Bilgisayarım yaklaşık 3 - 4 senelik. Anakartı 7-8 ay önce değişti. Bugüne kadar bu tarz herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu gece bilgisayarımda otururken bir anda kendiliğinden resetlendi, açıldı ve sonra mavi ekran hatası verip tekrar kapandı. Ve sonrasında ise videoda anlattığım sorunla karşılaştım. Yani bilgisayar açılıyor ve 10-15 saniyelik bir sürede kendiliğinden kapanıyor ve yeniden açılıyor. Tabi bu sırada ekrana görüntü gelmiyor. 4 pinli girişi çıkardığımda bu reset sorunu ortadan kalkıyor fakat ekrana görüntü gelmeme sorunu devam ediyor.

İşlerim dolayısıyla bilgisayarıma fazlaca ihtiyaç duymaktayım. Bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.

Video Linki :http://www.youtube.com/embed/c7_4tOWI7zk

Bilgisayar Açıldıktan Kısa Süre Sonra Resetleniyor [Videolu] Bilgisayar Açıldıktan Kısa Süre Sonra Resetleniyor [Videolu]
     Bilgisayar Açıldıktan Kısa Süre Sonra Resetleniyor [Videolu] Bilgisayar Açıldıktan Kısa Süre Sonra Resetleniyor [Videolu]

• Yardım edebilecek hiç kimse yok mu ?
  • başka bir güç kaynağı ile deneyin sorun güç kaynağında olabilir elinizdekilerle yetinmeyin yani başka parçaları deneyin pc üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: the2hun

başka bir güç kaynağı ile deneyin sorun güç kaynağında olabilir elinizdekilerle yetinmeyin yani başka parçaları deneyin pc üzerinde

Cevabınız için teşekkür ederim.

Maalesef Elimde başka parça yok, bulunduğum bölgedeki bilgisayarcılar da bayram sebebiyle kapalı.

Çözüm önerilerinizi beklemekteyim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okancelik07

quote:

Orijinalden alıntı: the2hun

başka bir güç kaynağı ile deneyin sorun güç kaynağında olabilir elinizdekilerle yetinmeyin yani başka parçaları deneyin pc üzerinde

Cevabınız için teşekkür ederim.

Maalesef Elimde başka parça yok, bulunduğum bölgedeki bilgisayarcılar da bayram sebebiyle kapalı.

Çözüm önerilerinizi beklemekteyim. Şimdiden teşekkürler.

zaten ben size çözüm önerisi sunuyorum farklı bir psu ile eger şartlar el vermiyorsa beklemekten baska çaren yok gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.