Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ALACAM TAVSİYENİZİ ALMAK İSTERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben notebook almayı düşünüyorum az önce casperın sayfasından baktım beğendim amahttp://www.casper.com.tr/KMDefault.aspx?cntid=1152&itid=943 bu laptop sizce nasıl beni fiyatı ve özellikleri cezbetti i7 almayı düşünüyorum yeni çıkacak olan GTA V'i çalıştırsın istiyorum ama bu bilgisayar sizce GTA V i çalıştırır mı yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extenso -- 22 Haziran 2014; 19:10:03 >

• Çalıştırmasına çalıştırır ama casper ne kadar kaç ay kaç yıl çalışır orası bilinmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Casper düşünmüyorum sizin önerebileceğiniz notebook varsa söyleyin bütçe sınırım 2300 tl
  • Bak güzel kardeşim önce bu bölümde casper için yapılan şikayetleri bir oku. Sonra şikayetvar.com dan bir bak. Sonra git bir teknoloji markete bir casper ın kasa kalitesine bak birde ne bileyim samsung veya asus un. Elinde güzel bir bütçe var. Sakın gidip bu paraya "aaaa casper i7 16 gb ram 2 gb ekran kartı 1700 lira imiş hemen alayım" deme sonra casper maduru binlerce insan arasına katılırsın. Marka olarak tavsiyem asus, samsung veya en kötü ihtimal ile dell gibi markaları tercih etmen. 1 kere alırsın kafan rahat olur. Yoksa casper alırsan bilgisayarı kullanamadığın gibi ( çünkü yılın 12 ayının 10 ayı serviste geçecek ) istediğin oyunlarıda açamazsın her ne kadar yüksek sisteme sahipte olsan. Bunun nedenlerini biraz araştırırsan bulursun. Tercih senin casper'dan uzak dur.
  • sağol kardeşim bakacam
  • casper çöptür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.