Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ÇİLEMM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer Aspire 5742G kullanıcısıyım bezdirdi beni artık.
    Herşey güzel giderken birgün bilgisayarı kapatıp uyudum ama sabah kalktığımda neyle karşılaşacağımı bilmiyordum.
    Bir baktım ki bilgisayar açılmıyor Windows başlatılıyor yazıyor ve saatler boyunca açılmıyor.
    En sonunda kendi içinde bulunan recovery moddan format atayım dedim.
    Demez olaydım herşey berbat oldu.
    Yaklaşık birgün boyunca format atmasını bekledim ama nafile hiçbir ilerleme yok.
    Sonra bilgisayarı kapattım açtım bir baktım ki hata veriyor.
    Dedim en iyisi bir bilgisayarcıya götüreyim.
    Gittim dedim böyle böyle bilgisayar açılmıyor baktı falan dedi Windows bozulmuş format atayım geçer dedi.
    Fiyatı sorduğumda ise bugüne kadar ki en kazık fiyatı aldım 25 TL.
    Boşver kalsın dedim.
    Kendim format atmayı düşündüm gittim bir format cd si aldım 4 tl ye.
    Taktım bilgisayara başladı formata dedim kurtulduk heralde.
    Ama maalesef tıkandı kaldı biyerde.
    Sonra biraz araştırdım Windows benzeri bi işletim sistemi buldum usb üzerinden çalışan SLAX.
    Kesin çözüm bu dedim indirdim usb üzerine yükledim işletim sistemini.
    Taktım bilgisayara boot menüden usb yi seçtim bekle Allah bekle.
    Yok bu da işe yaramadı.

Arkadaşlar bu bilgisayarın sorunu nedir niye böyle yapıyor ne yapmam lazım Allah rızası için yardımcı olun elimde extra bilgisayar yok bilgisayar bulma şansım da yok sadece android li iki cihaz var elimde bunlarla birşey yapmam için yardım edin.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HayaletPasa kullanıcısına yanıt
    25 tl iyi fiyat vermis.Sadece format atmayacakki.Updatelerini yapacak.Driverlarini ve programlarini yukleyecek.Burda format 60 tl

• driver yüklemek falan hikaye aga onları bende yüklerim o konuda sıkıntı yok burda normal fiyatlar 10 15 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayaletPasa -- 21 Haziran 2014; 13:12:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bilgisayarın biosuna gir.Orda bot kısmından cd-dvd surucuyu en uste al.Sonra kaydet cık.Bilgisayar acılırken okuyup windows simgesi cıkması lazım.Bu arada uefı bot ve secure bot secenelerınıde kapatmayı unutma.Cevap verırkende alıntı ya kı msj attıgını goreyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 21 Haziran 2014; 22:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Bilgisayarın biosuna gir.Orda bot kısmından cd-dvd surucuyu en uste al.Sonra kaydet cık.Bilgisayar acılırken okuyup windows simgesi cıkması lazım.Bu arada uefı bot ve secure bot secenelerınıde kapatmayı unutma.Cevap verırkende alıntı ya kı msj attıgını goreyım.

Arkadaşım ben onları falan herşeyi denedim artık son çare olarak ikinci el bi laptop alıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Format icin 25 lira veremiyorsun ama ikinci el bir notebook mu almayi dusunuyorsun.Dogru yoldasin

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    harika yorum :)

sorun hard diskte kuvvetle muhtemel.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.