Şimdi Ara

bilgisayar kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yardımlarınızı bekliyorum.. p4 1.7 ghz ve 384 mb sdram ve ecs via anakart P4VXASD ana kart ( ama ddr yerine sd ram kullanıyorum bu anakartta. her ikisi de kullanılabilir ama ayrı ayrı) bilgisayar kilitleniyor. açıldıktan sonra yaklaşık 15 saniye ve 5 dakika arasında kilitleniyor. mause ve klavye devre dışı kalıyor.
    cpu nun fanını söktüm tekrar taktım ama sorun çözülmedi.. sebebi ne olabilir.?

• iyi yapmıssın cpu nun fanından olabilir yavas calısabilir oda makinayı kitler ayrıca ekran kartına bak isiniyormu eger isiniyorsa ondan da olabilir. ekran kartının fanı varsa onuda bi bak gerekirse temizle ram lar olmaması gerekiyor ramlerde sorun olsa makina basta acilmazdiii
  • Bence ilk önce sorunu yazılım olarak çözmeye bak.Antivirüs taraması yaptır.Olmazsa format at.Sonra donanım a geçersin en kötüsü.

Ama formattan önce internet bağlantını sökmeni tavsiye ederim.Benim bilgisayarım da kitleniyordu.Format fln işe yaramamıştı.Sonucu şans eseri verdiği hatayı inceleyerek anladım.Çokul IP bağlantısından dolayı güvenlik için sistemi durduruyordu XP.(Sebep:Emule)
  • dostum muhtemelen donanım ...
  • kesin hep birlikte vürüs yedik biosta
    bende oyunlarda oluyor
    fan aldim birsey olmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.