Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar Pek Çok Bilgisayar Malzemesi satılıktır, uygun rakamlara veriyorum artık yer açılması lazım :)
Sıfır Power Kabloları - 15-20 adet belkide daha fazla mevcut, ince çin malı kablo değil hepsi kaliteli kalın malzemeden, sıfır hiç kullanılmamış olarak mevcut Adet 2 TL diyorum , tekrar ediyorum Sıfır ve kalın kablodur.
Usb Kablolar - Yine Sıfır kullanılmamış olarak mevcut, bilgisayarcılar arasında printer kablosu olarakda bilinir. Yine Sıfır poşetli- poşetsiz 10-15 adet vardır Adet yine 2 TL
MATSONİC MARKA 478 PİN ANAKART ANAKART ÜZERİNDE ONBOARD OLARAK EKRAN KARTI SES KARTI ETHERNET KARTI MEVCUTTUR 5 PCI VE TOPLAMDA 6 USB PORTU MEVCUTTUR CELERON 2.4 İŞLEMCİ VE İŞLEMCİ FANIDA ÜZERİNDEDİR. HEMEN HEMEN HAZIR BİR BİLGİSAYAR ŞEKLİNDEDİR.
ÜRÜN SIFIR VE HİÇ KUTUSU DAHİ AÇILMAMIŞTIR - GÜVENLİK BANTLARI ÜSTÜNDE. zor bulunan ve artık üretilmeyen 3g modemdir.. hemen hemen piyasadaki tüm tabletler bu modele destek vermektedir. ayrıca toplu sms gönderme programları için en idealidir.. tüm hatlara açıktır simkilitsizdir.. Fiyat
Fiyat 30 TL
-------------------------------------------------- Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.