Şimdi Ara

Bilgisayar Masası Modifikasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
14.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanat dediğin budur...
  • Yaratıcı fikirleri hep sevmişimdir
  • Çok yaratıcı olmuş.Eline sağlık.
  • güzel olmuş
  • çok güzel bir çalışma olmuş ama keşke tersini yapsaydın çok daha iyi olurdu.Yani demek istediğim şu: masaya bağladığın anakartı o bölmenin ters duvarına koysaydın ve şimdi anakartı koyduğun yerede plexi yapıp ledli fanlarla falan çok daha süper olurdu.
  • Harddisk orda ses yapmıyor mu?
  • renklerin uyumu çok güzel olmuş
  • Gerçekten Muhteşem Olmuş Ellerine Sağlık Kimsenin Aklına Gelmez Hayran Kaldım........
  • Süper olmuş ya
  • Derli toplu harika bişey olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Harddisk orda ses yapmıyor mu?

disk misine'lerde asılı duruyor. ses yok.

Bilgisayar Masası Modifikasyonu

24" monitör aldım. önceki konuma göre daha geriden film izlemeye başlayınca öndeki ups i kaldırdım. masanın ön kısım orj. parçaları duruyordu onları taktım ama modemi , anakarti ve 6'lı prizi iyice gizleyecek şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 4 Şubat 2009; 20:50:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Skurtoğlu

çok güzel bir çalışma olmuş ama keşke tersini yapsaydın çok daha iyi olurdu.Yani demek istediğim şu: masaya bağladığın anakartı o bölmenin ters duvarına koysaydın ve şimdi anakartı koyduğun yerede plexi yapıp ledli fanlarla falan çok daha süper olurdu.

(bilmiyorum ben mi yanlış anladım)

o zaman anakart masa dışında kalmış olurdu. ters taraf derken ? anakartın durduğu yeri de pleksi için açarsak anakartı pleksinin üzerine monte ediyoruz üstünede pleksiye fan takıyoruz sonuc anakart disarida pleksi üzerindeki fanlar da anakartın arkasına hava üflüyor.

• Süper olmuş arkadaşım benim klasik masadan bıktım bunları görünce iştahım kabarıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rt4c

quote:

çok güzel bir çalışma olmuş ama keşke tersini yapsaydın çok daha iyi olurdu.Yani demek istediğim şu: masaya bağladığın anakartı o bölmenin ters duvarına koysaydın ve şimdi anakartı koyduğun yerede plexi yapıp ledli fanlarla falan çok daha süper olurdu.

(bilmiyorum ben mi yanlış anladım)

o zaman anakart masa dışında kalmış olurdu. ters taraf derken ? anakartın durduğu yeri de pleksi için açarsak anakartı pleksinin üzerine monte ediyoruz üstünede pleksiye fan takıyoruz sonuc anakart disarida pleksi üzerindeki fanlar da anakartın arkasına hava üflüyor.

Evet sen yanlış anlamışsın
    hani su anda anakart sağ tarafta ya. ben anakartı sola taksaydın dedim

• quote:

Evet sen yanlış anlamışsın
    hani su anda anakart sağ tarafta ya. ben anakartı sola taksaydın dedim

o sol tarafta aerocool aeroengine II duruyor. siz tüm resimlere bakmadiniz galiba bu kasayı görmek yerine oraya anakartı takmak.. 100 kere yapsam hic birinde anakartı oraya koymazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 30 Ağustos 2011; 2:59:50 >

• arkadaşın demek istediği galiba o 6 lı prizi saklamak için yaptığınız bölmeyi uzatıp oraya anakartı mote edip anakartın şuanki yerinede plexi koyup fanları koysaydınız her 2 taraftanda çok güzel görüntü alırdınız ve masa içindeki sisteminizide plxi nin üzerine koyucağınız fanlarla daha iyi soğuturdunuz ve masanın 2 tarafındada çok muazzam bir görüntü elde ederdiniz...

ama şu haliylede süper çalışma elinize kolunuza sağlık
  • Ahhh
    Çok özür dilerim. Tekrardan inceledim resimleri. Ben aerocool aeroengine II ile diğer anakart arasında bir sunta daha var sandım.yani aynı yerde değilde 2 farklı bülme var diye düşündüm
  • ne özürü canım olur boyle şeyler. iş kazası..

@41jesus

benim için (masada çalisan pc de) görünüşten çok sessiz çalışması önemli zaten sistem açıkta oldugu için ısınma sorunu yaşanmıyor. kapalı bir ortam olmadigi için ısı üreten herhangi bir heatsinki etkilemeyecek fanlar gereksiz olur. ( cpu ) + ( psu ) + ( hdd ile anakartı sogutan zalman) gece yeteri kadar ses cıkarabilir(di) _ speedfan

• Eski bir buzdolabınada ben kasa yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.