Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği İsteyip 10k da Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Küçüklüğümden beri bilgisayar ve yazılıma merakım var, ileriye dönük bu alanda yapmayı düşündüğüm birçok iş var. Yani bilgisayar mühendisi olmak istiyorum
    Ama sıralama olarak çok aradayım.
    10-11k gibi bi sıralama bekliyorum, en yakın devlet ünisi olan itü gelmiyor, sıralamama yakın makinesi var.
    Boün matematikten bahsediyorlar, yazılımla ilgili olarak

Fikir verebilir misiniz? A üniversitesi var B mühendisliği var gibi önerilere açığım

dn: istanbul dışına çıkmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EclipseIV -- 26 Haziran 2017; 21:53:31 >

• git o 17-18-19-20k civarı bilgisayar mühendisliği olan üniversitelerin birine
    De ki şöyle şöyle sıralamam boşa gidecek gibi hissediyorum
    Muhtemelen yardımcı olurlar. En azından ne kaybedeceğini, ne kazanacağını görebilirsin.
  • boş ver onu bunu iş kuracaksan ilerde pm at
  • BatikanBora B kullanıcısına yanıt
    git derken? kimseyi tanımadan kime ne sormaya gideyim
  • EclipseIV E kullanıcısına yanıt
    yav git sor bilgisayar mühendisligini, biyerde oturan birine veya bi ogrenciye sor, Sen olsan yardımcı olurdun dimi ? He işte bence de onlar yardımcı olur :D
  • Allah yardımcınız olsun hocam, lys netleriniz nasıl
  • Boğaz içi ve Galatasaray dışına gitme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam boun mata girip temel bilimler bursu alıyor musunuz acaba ?

Herkese çıkıyor mu ilk 25binde olup temel bilimler yazana ?

• Hocam hesapladiginizda mf4 kac geliyor tutuyormu

• Agü 'yü düşün derim.. Kayseri de olması sana koymayacaksa imkanları çok geniş bir üniversite şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

13k oldum gecen sene. Boun bilg istiyordum ve 2. Bir secenek dusunmemistim.

Fransizca ogrenemem diye gs ye gitmedim. Fr ogrenebilecegini dusunuyorsan kesinlikle git.

Yildiz i kucumseyip gitmedim ama bu bi noktada avantaj. Oranin en iyi ogrencisi olmaya kasmak belki ortalama ogrenci oldugun okullardan iyidir. Tabi ygslys unid ebasarili olacagini gosterir mi bilmiyorum tecrubem yok. Eger Istanbul disina cikmayi dusunuyorsan Hacettepe'yi de arastir. Ben arastirmadim.

Agu den teklif geldi, otobus biletini aldilar , otogardan da kendileri aldilar gezdirdiler okulu. Okulu gezene kadar cok olumluydum Amerikada 1 ay dil egitimi, burs vs. Hic degilse 1 sene hazirlik okumak avantajli orada. Ama gidince isinamadim, yazmadim.

Itu elektrik dusundum. Itu tanitim gunleeinde gorustum hocalarla inanilmaz tatli ve ikna edicilerdi ve inanilmaz isindim. Bolum hakkinda cok olumlu bi izlenim olustu. Elektrik okur bilg yuksegi yaparim dedim. Yazmadim

Kaderimmis heralde dhde gordum, biri boun mattan bahsetmis. Ikna oldum, tekrar hazirlanirim hazirlikta dedim yazdim. Su an hazirlik bitti, lysde boun kimya gibi bir sey gelecek gibi.

Senin icin bi sablon olusturmusumdur umarim, cok zor bi donemdi ve ben cok depresyona girmistim calismama ragmen lysde dusurerek, tercih donemi boyunca sadece agladim sanirim.

Ve eger bir gun uzatilmasa tercihler itu elektrikteydim.

Su akar yolunu bulur.

Hocam okul kayseride olduğu icin mi vazgectiniz ? Cunku kampusude cok güzel duruyor.

• Hocam resmen konuyu benim yerime acmissiniz aynı duygular aynı durum. Hep bilgisayar istedim Odtu İtü gerisini hiç düşünmedim çünkü olacak gibiydi nasipmis ne diyeyim 9k 10k civarında kaldım. Mezuna kalacağım sanırım ama insan arıyor bişeyleri galatasaray fransızca olmasa kesin gidilecek bi yer. Yıldız Teknik ya da Hacettepe olsa diyeceğim ankarada kalır Hacettepe yazarım ama o da 22k neden 12k aşağıyı yazayım diyorum. Bir sene daha hazirlansam daha iyi yaparım gibi geliyor ama hala net bir karar veremedim çünkü beni direk kabul ettirebilecek bi yer yok karşımda.

• Ah ulan ah ne zor ismis su tercih once sınav stresi şimdi de tercih. Bende 10 k civariyim buyuk ihtimal 8k falanda olabilir itunun türkçe bilgisayar bölümüde kapandigindan itu sansimda kalmadi bende bilmiyorum simdi nerde okuyacagima maddi durumumuz da cok iyi olmadığından ozel unilerede temkinli yaklasiyorum buralu kazansam b8le ordaki ortam falan korkutuyor varsa banada tavsiyede bulunabilirsiniz.

• Yıldızı küçümsemiş...ama en iyisi olmak da iyiymiş... Bilgisayarına bırıncı gıren adam 7k, 13le ortalardan girersin

Bilgisayar Mühendisliği İsteyip 10k da Kalmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 26 Haziran 2017; 11:55:46 >
  • hepimiz ayni yeri yazalimda siralamasi düşsün

• hocam sizin ygsniz ilk 1k değil miydi. bence biraz fazla abartmissiniz o kadar kötü gelemez. benim de matematik netim o civar fizik 2 kim biy 1er yanlış ygs de ilk 1kdaydim. çoğu site yine ilk 1knin içinde gösteriyor. sizin matematik netiniz benden 1 net daha fazla fizik 1 düşük biyoloji önemsiz zaten o yuzden zannetmiyorum hamda o kadar geri atacağını. ama OBP ile birlikte yine düşer gibi görünüyor üzgünüm :(

• hocam o bozuk ya. katsayilarla oynadığı için toplam puan 500e tamamlamiyor. mf4 de 4 puan falan eksik gosteriyor. deneyin isterseniz ygs lys yi fulleyin sonra fizik katsayısını 2015 yapın.

• Ah be citycim dediğin gibi su akar yatağını bulur sıkma canını

• quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

City den tercih rehberi gibi bir konu oldu

Akademik başarı için tercih edilir mi sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 26 Haziran 2017; 18:10:31 >
  • Akademik kadro çok iyi

Burslar cok iyi

Bedava yurt

Bedava 1 aylik abd de dil kursu cok iyi bir avantaj ve deneyim

Az öğrenci almasi hem avantaj hem dezavantaj

Eksileri kayseride olmasi ve ismi

Kağıt üstüne yazinca okul iyi duruyor ancak insan yine de korkuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.