Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ VE PROGRAMLAMA HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.ben ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümündeyim şu an hazırlıktayım.üniversiteye hazırlanırken bir yıl kaybettim bir yılım da hazırlıkta geçiyor daha fazla zaman kaybetmeden bölümle ilgili kendimi geliştirmek ve ne kadar kısa zamanda mümkün olursa ekonomik bağımsızlığımı az da olsa elime almak için bölümümden para kazanmak istiyorum.aslında bölümüm hakkında pek bilgim yok tek bildiğim kendini geliştirmeye aşırı bağımlı bir bölüm ve bende daha fazla geç kalmadan kendimi geliştirmeye başlamak istiyorum.burda sizlere danışmak istediğim konu şu kendimi geliştirmeye nasıl başlayabilirim hangi internet sitesi hangi kitap bana yardımcı olabilir.kendimi tam anlatamamış olabilirim bunu bölümüm hakkındaki cahilliğime verim tekrardan herkese iyi günler şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Hocam kendini geliştirmek istiyorsan basit bir dilden başlamanı tavsiye ederim en azından mantığını kavraman için.
  • Yıldız da birinci sınıftayım Bizi Pscalla başlattılar kuralları çok katı bir dil temeli onla alabilirsin.
  • sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.