Şimdi Ara

bilgisayar önerin (laptop)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bana oyun oynayabileceğim bir kaçtanede program kullana bileceğim bir laptop önrir misiniz bu konulardan hiç anlamam bildiğiniz kullandığınız bişey fiyet olarak 800 900 civarı ..

• 800-900 tlye hangi oyunları oynamak istiyorsun? İhtiyaçlarını biraz daha ayrıntılı verirsen iyi olur hocam.
  • ben pes13 bf3 filan oynamak istiyorum mesela laptopda

benim laptop:samsung i5 3230 islemci,2gb ati amd 7670m ekran karti,6gb ram

pes13 yükledim ama hic begenmedim acaba diger laptoplarda mi böyle yani laptoba oyun gelmiyor mu verip masaüstü mü alsam?
  • bf3 forza h.o.w.x gibi oyunlar hocam

• Bence Asus al Asustan Şaşma İ3 işlemcili 1 GB ekran kartlı bir makine işini görür diye düşünüyorum. Tabi fazla oyun oynucam diyosan harddisk'in de kapasitesi büyük olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratsimsek

Bence Asus al Asustan Şaşma İ3 işlemcili 1 GB ekran kartlı bir makine işini görür diye düşünüyorum. Tabi fazla oyun oynucam diyosan harddisk'in de kapasitesi büyük olmalı...

1 gb ekran kartı mı? Oo gerçekten manyak bir sistemmiş.
  • kusura bakmayin ama yukarda yazdigim samsungun performansini hic begenmedim sizin önerileriniz onun altinin da altindaonlarla oyun oynanmaz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpitx_

kusura bakmayin ama yukarda yazdigim samsungun performansini hic begenmedim sizin önerileriniz onun altinin da altindaonlarla oyun oynanmaz ki

kardeş senin pc ile gayet güzel oyun oynanır sen bence amd ekran kartını devreye sokamamış olabilirsin
  • hadi ekran karti devrede degil sayalim bu takilmalar islemciyle ilgili oldugunu düsünürsek oyun akici oynanmiyor iade ettim laptobu parasini vermediler yerine cek verdiler simdi düsünüyorum masaüstü mü kursamo konuda da su an yetersizim ne bileyim iste
    anakart ekran karti islemci alirken neye bakilir kasa fan güc kaynagi?oooo ooo cok calismam lazim cook
  • Hocam sizce nasıl olmalı... sistem konusunda bilgili gibisiniz. Öneri sunabilir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.