Bildirim
*******Bilgisayar resetleniyo dahada açılmıyo YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_9981656/tm.htm
Burayı oku istersen, belki yardımcı olur -
daha önce bilgisayara herhangi bir şey yaptın mı??? -
ben pcden pek anlamam ama anakartın veya işlemcinin şarj olması diye bişe varmı çünkü ben hep pcyi kullanmadığım zaman fişini çekerdim.Belkide fişteyken kendini şarj yapıyodur ben hep çıkardığım için şarjı bitiyodur.mesela çok fazla fişte beklettiğimde biraz çalışıyo -
Fişi çekmemeni tercih ederim.
2.si ßiLqisayarın beLki ram'inde oynama olmuş olabilir.Eğer Ram'ini KontroL edersen çözüme beLki ulaşmış oLursun. -
12dk çalışınca soğuyabilmek için 12 saate ihtiyaç duyuyor galiba o dikkat et İşlemcinin aşırı ısınıyor gibi geldi bana. -
bios pilini degişirmyi dene ve mavı ekrandaki hata kodunu google da arat -
Ya dediğim gibi pek anlamıyom pcden daha doğrusu pcnin parçalarından.Yani 2 gün bekletince sadece format atmaya zaman oluyo.Xp kurmaya gelmiyo.Bi bilgisayarcıya soracam
Tekrar sağolun önerileniz için. -
laptop olsa anlarımda pc de fiş takılı kalmasada olur -
ama bak benim kasa şeffaf içine bakıyorum anakartta fiş takılıyken ışık yanıyo.TAKılı değilken ışık yanmıyo.Yani fiş takılıtken pc kendini içinde çalışıyo. -
Arkadaşım o ışığın yanması normal tabi.Ama bu şarj değilki.Ne kadar takılı kalırsa o kadar süre kullanıma izin versin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X