900 ile 1000 tel arasında bütçem var ve rahatlıkla oyun oynayabileceğim internette takılabileceğim bi pc toplamak istiyorum benim yaptığım şu
ANAKART:msi am3 İŞLEMCİ: amd bulldozerFx4100 3.6 ghz 12mb cache 4 gerçek çekirdek EKRAN KARTI:ati redeon HD6570 4.8gb gddr3 128 bit RAM:kingston 8gb 1333mhz ve diğer ıvır zıvırlar bu pc 950 tl tutuyor sizce nasıl yani oyunlarda nasıl olur yada herhangi sıkıntı olurmu ??? yukaradıke bütçeye göre bundan daha iyisi nasıl olur paylaşırrsanız sevinirim pek anlamıyorum bu işten
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: gfbserhat
900 ile 1000 tel arasında bütçem var ve rahatlıkla oyun oynayabileceğim internette takılabileceğim bi pc toplamak istiyorum benim yaptığım şu
ANAKART:msi am3 İŞLEMCİ: amd bulldozerFx4100 3.6 ghz 12mb cache 4 gerçek çekirdek EKRAN KARTI:ati redeon HD6570 4.8gb gddr3 128 bit RAM:kingston 8gb 1333mhz ve diğer ıvır zıvırlar bu pc 950 tl tutuyor sizce nasıl yani oyunlarda nasıl olur yada herhangi sıkıntı olurmu ??? yukaradıke bütçeye göre bundan daha iyisi nasıl olur paylaşırrsanız sevinirim pek anlamıyorum bu işten
teşekkürler peki bu yazdığınız işlemci nasıl ? yani sadece ben oyun oynamıycam pcde diğer internetten işlerimi falan görcemde gerçi onlar internet hızıma bağlı ama yinede bi sıkıntı olurmu ?
quote:
teşekkürler peki bu yazdığınız işlemci nasıl ? yani sadece ben oyun oynamıycam pcde diğer internetten işlerimi falan görcemde gerçi onlar internet hızıma bağlı ama yinede bi sıkıntı olurmu ?
ben kullanıyorum aynı işlemciyi,internet falan 20-25 tab açıkken bile %50 kullanmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: littlestewie
quote:
anladım işlemciden yana sıkıntı yoksa bence kasadan biraz daha kısıp ekran kartınamı para ayırsak yada o ekran kartıda yetermi ? hepinizede çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz
anlaşılan ben beceremedim metin abi 52 nin topladığı pc daha sağlam geldi banada o zaman yarından itibaren başlarım almaya parçaları sizde öneriyomusunuz ? tuhaf bi soru oldu ama olsun 7 senedir oyun oynayamadım bilgisayarımda artık adam akıllı oyun oynamak istiyorum oynatır dimi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme