piyasayı uzun süredir takip edemedigimden dolayı sistemimi yenilemek icin yardımlarınızı istiyorum,istediklerimi tam olarak yazıcam size ona gore bir sistem ve fiyat verirseniz cok yardımcı olursunuz,oncelikle piyasada su an en son işlemciyi destekleyebilen ortalama bi anakart istiyorum,işlemci olarakta alacagım anakartı destekleyecek piyasadaki en ucuz 0 işlemci,cunku sonra işlemciyi falan değiştirebilirim,512 mb ram ve ucuzundan bir kasa,birde bende g-force fx 5200 var,galibsa yeni anakartlarda pci express diye birşey varmış agp slotu yokmus yeni cıkan anakartlarda,eger oyleyse gene bu pci destekleyebilen en ucuz ekran kartı hangisiyse onu onerirseniz sevinirim,dedigim gibi bunları once bir alayımda ram,işlemci,ekran kartı onlar arttırılır,bu dediklerime gore bir marka ve ortalama bir fiyat soylerseniz cok yardımcı olursunuz inanın.ayrıca izmirde oturuyorum bir yararı olursa alabilecegim yer veya fiyat olarak ,şimdiden teşekkürler..
piysadaki anakartların neredeyse tamamı 6 ay sonraki işlemcileri desteklemeyecek. sadece 1 chipset var "intel p35", marka vermek gerekirse "MSI - P35 NEO-F" (138$+kdv). 4-5 ay beklerseniz yeni işlemci ve anakartlar piyasaya çıkmış olur.