Şimdi Ara

Bilgisayarı Kapat Dediğimde Çalışmaya Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bilgisayarı kapat dediğimde, güç tuşuna bilgisayarı kapatma komutu atadığımda falan sürekli bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Uyku modu gibi ama tuşlara basarak uyandırılamıyor. Bilgisayarı tekrar açmak için power tuşuna uzun süre basıp tamamen kapanmasını sağlıyorum sonra tekrar açıyorum. Güç seçeneklerinde farklı kombinasyonları denedim ama bir değişiklik yok.

dell inspiron 7537

• güncel
  • driver booster tarzı bir driver güncelleyici kullanıyorsan bazen daha yeni driver diye aynı markanın farklı bir modelini yükleyebiliyor , o da aynı sorunlara yol açabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

driver booster tarzı bir driver güncelleyici kullanıyorsan bazen daha yeni driver diye aynı markanın farklı bir modelini yükleyebiliyor , o da aynı sorunlara yol açabiliyor

Driverları kendim yükledim
  • güncel
  • Pc nin fişini çek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakta alkışlıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba kullandığınız driverler ve özellikle Windows 10da bu sorun var işletim sistemimden kaynaklanıyor bunları değiştirdiyseniz anakartın üzerinde bulunan IO chipi arızalanınca yapıyor sorununuzu çözemezsiniz mesaj atarsanız yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: abak.tarik

Merhaba kullandığınız driverler ve özellikle Windows 10da bu sorun var işletim sistemimden kaynaklanıyor bunları değiştirdiyseniz anakartın üzerinde bulunan IO chipi arızalanınca yapıyor sorununuzu çözemezsiniz mesaj atarsanız yardımcı olabilirim

Driverlari güncelledim fakat önceden w8 yüklüyken böyle bir problem yoktu. Ama tabi zamana bağlı olarak oluşan donanımsal bir problem mi yoksa tamamen Windows kaynaklı bir yazılım hatası mi bilemiyorum. Uzun süredir böyle bilgisayar. Ne yapmamı önerirsiniz?

• Pihor P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söylemek istiyorum Windows 10 da çok sık rastladığımız bir problem sisteminizi tekrar Windows 8e çevirip donanımsal olup olmadığını kontrol etmelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: abak.tarik

Öncelikle şunu söylemek istiyorum Windows 10 da çok sık rastladığımız bir problem sisteminizi tekrar Windows 8e çevirip donanımsal olup olmadığını kontrol etmelisiniz

tamam deneyeceğim en kısa zamanda
  • MErhabalar, benim de aynı sorun başımda. Konu sahibi arkadaşın yazdıklarının aynısını yaşıyorum ve çözümü bulamadım. Benim burada sormak istediğim eğer laptopu böyle kullanmaya devam etsek yani;

başlat> bilgisayarı kapat komutuyla kapatıp ( tabi laptop kapanmıyor sadece ekran ve mouse kontrolleri kapanıyor fanlar felan çalışıyor ) ardından güç tuşuna uzun süre basarak tamamen kapatsak bir sıkıntı olur mu ve ya ne olur? Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.