Şimdi Ara

Bilgisayarımda Değişiklik Yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma ne dosya indirebiliyorum ne dosya silebiliyorum. bir şey yapamıyorum yani..Neden böylee ? ne yapmalıyım ?

• uppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musleraa25

Arkadaşlar bilgisayarıma ne dosya indirebiliyorum ne dosya silebiliyorum. bir şey yapamıyorum yani..Neden böylee ? ne yapmalıyım ?

nasıl yani? bişi sildiğinizde. yeniden başlattıktan sonra geri geliyorsa deepfreeze yüklü olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Arkadaşlar bilgisayarıma ne dosya indirebiliyorum ne dosya silebiliyorum. bir şey yapamıyorum yani..Neden böylee ? ne yapmalıyım ?

nasıl yani? bişi sildiğinizde. yeniden başlattıktan sonra geri geliyorsa deepfreeze yüklü olabilir.

Hayır kardeş . deepfreeze yüklü değil. silemiyorum. Dosyaya sağ tıklayınca silme seçeneği gelmiyor. shift +delete yapıyorum olmuyor. internetten bi dosya indrmek isteyince indirme başarısız diyor. paintte yaptığım değişikliği kaydetmiyor.bir dosya atmak istediğimde disk yazmaya karşı korumalı diyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Hayır kardeş . deepfreeze yüklü değil. silemiyorum. Dosyaya sağ tıklayınca silme seçeneği gelmiyor. shift +delete yapıyorum olmuyor. internetten bi dosya indrmek isteyince indirme başarısız diyor. paintte yaptığım değişikliği kaydetmiyor.bir dosya atmak istediğimde disk yazmaya karşı korumalı diyor.

aşlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.

Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın.

ALINTIDIR

• Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.

Düzelir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;

Düzelir sanırım.

Malesef StorageDevicePolicies diye biryer yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock yaptım pc açılmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Musleraa25 M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar kendi bilgisayarınız mı?Yoksa deepfreze tarzı bir program mı var yüklü olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Bilgisayar kendi bilgisayarınız mı?Yoksa deepfreze tarzı bir program mı var yüklü olarak?

Bilgisayar benim bilgisayarım. o tarza bir program hiç yüklemedim.
  • günceeelllllllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.